Pozdrav svim curama, posebno ovima s kojima se znam s teme. Želim podijeliti lijepu vijest, ja sam u 8. Tjednu trudnoće zahvaljujući IVFu u KBCSM.
Od drage EllaMS sam dobila paket za praćenje ovulacija, a pošto sam sad mrvicu sigurnija da mi neće više trebati, želim ih proslijediti dalje nekoj od vas. U pitanju su dva paketa s ovulacijskim i trakicama za trudnoću- ja sam ih koristila al ih ima još jako puno. Javite mi koja želi pa ostavim mail u potpisu. Sretno svima🤍
Trakicehttps://ibb.co/5X69jNYg
Oooooo pa cestitaam 😍😍😍😍 da bude sve po školski i ugledas svoj smotuljak ljubavi 💕💕 drago mi je da su vecina starih članica prešle na ljepsu temu 😍
Trakice ako su dostupne jos mogla bih ja već sam na rezervi ostala. Stavim u potpis mail.😘
Jelušićkaa hvala ti draga 🤍i ja se nadam🤞🏼 javljam see, dostupne su :)
Nina37 hvala puno🥰🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Pozdrav svima, oprostite na upadu na temu ali slučajno sam vidjela post od Uniqlo.
Uniqlo čestitam od srca na trudnoći! Sjećam te se s MPO teme i koliko si bila tužna kad nije uspjelo predzadnji put. Jel ovo bio onaj prirodni ciklus za kojeg nisi imala neke nade? Sretno dalje i uživaj u trudnoći
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Pozdrav svima,opet ja...evo do danas nisam dobila pravu M. A testovi svi bili do sad negativni pa i beta prije 4dana negativna.😔 Ovulacija je dokazano bila 18.8. a zadnji nezaštićeni odnos 15.8. Nemam osjećaj da cu dobiti uskoro. Do koji dan su me grudi jako bolile a sad me boli donji dio leđa i to poprilično. Kava mi smeta, cigareta isto, i ne znam više jel umišljam ili se nesto čudno zbiva. U srijedu 10.9.idem opet na gin.pregled . Da li mogu potpuno isključiti trudnoću u ovom mom slučaju?
Draga Ninnach, da si trudna jedno od to dvoje (test ili beta) sigurno bi pokazali jer je od ovulacije prošlo 19 dana. Ako imaš testova ponovi opet ujutro s prvim urinom, čisto eto…
Znam da je želja velika i voljela bih da te iznenadi pluščina, ali treba biti i realan.
Kolika ti je bila beta i kada si je vadila? Ima li šanse da si prerano vadila?
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Draga Ninnach, da si trudna jedno od to dvoje (test ili beta) sigurno bi pokazali jer je od ovulacije prošlo 19 dana.Ako imaš testova ponovi opet ujutro s prvim urinom, čisto eto…
Znam da je želja velika i voljela bih da te iznenadi pluščina, ali treba biti i realan.
Kolika ti je bila beta i kada si je vadila? Ima li šanse da si prerano vadila?
Ma bila je negativna, vjerujem da sam trudna da bi se već vidjelo kako si i napisala. Hvala ti,😉
Moja LH trakica na 9dc
Ovulacija uvijek bude oko 16. dc ali ovaj ciklus veselim se pratiti kako tamne trakice 🥳
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji