Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    05. Rujan 2025. 07:38

Uniqlo7

Pozdrav svim curama, posebno ovima s kojima se znam s teme. Želim podijeliti lijepu vijest, ja sam u 8. Tjednu trudnoće zahvaljujući IVFu u KBCSM.
    Od drage EllaMS sam dobila paket za praćenje ovulacija, a pošto sam sad mrvicu sigurnija da mi neće više trebati, želim ih proslijediti dalje nekoj od vas. U pitanju su dva paketa s ovulacijskim i trakicama za trudnoću- ja sam ih koristila al ih ima još jako puno. Javite mi koja želi pa ostavim mail u potpisu. Sretno svima🤍

Trakicehttps://ibb.co/5X69jNYg

Oooooo pa cestitaam 😍😍😍😍 da bude sve po školski i ugledas svoj smotuljak ljubavi 💕💕 drago mi je da su vecina starih članica prešle na ljepsu temu 😍
    Trakice ako su dostupne jos mogla bih ja već sam na rezervi ostala. Stavim u potpis mail.😘

• Nina37
    05. Rujan 2025. 09:23

Čestitam trudnici  

Uniqlo7
    05. Rujan 2025. 09:38

Jelušićkaa hvala ti draga 🤍i ja se nadam🤞🏼 javljam see, dostupne su :)

Nina37 hvala puno🥰🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Lori🍀
    05. Rujan 2025. 10:43

Pozdrav svima, oprostite na upadu na temu ali slučajno sam vidjela post od Uniqlo.
    Uniqlo čestitam od srca na trudnoći! Sjećam te se s MPO teme i koliko si bila tužna kad nije uspjelo predzadnji put. Jel ovo bio onaj prirodni ciklus za kojeg nisi imala neke nade? Sretno dalje i uživaj u trudnoći

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Ninnach
    06. Rujan 2025. 16:48

Pozdrav svima,opet ja...evo do danas nisam dobila pravu M. A testovi svi bili do sad negativni pa i beta prije 4dana negativna.😔 Ovulacija je dokazano bila 18.8. a zadnji nezaštićeni odnos 15.8. Nemam osjećaj da cu dobiti uskoro. Do koji dan su me grudi jako bolile a sad me boli donji dio leđa i to poprilično. Kava mi smeta, cigareta isto, i ne znam više jel umišljam ili se nesto čudno zbiva. U srijedu 10.9.idem opet na gin.pregled . Da li mogu potpuno isključiti trudnoću u ovom mom slučaju?

ivaaa30
    06. Rujan 2025. 17:09

Draga Ninnach, da si trudna jedno od to dvoje (test ili beta) sigurno bi pokazali jer je od ovulacije prošlo 19 dana. Ako imaš testova ponovi opet ujutro s prvim urinom, čisto eto…
    Znam da je želja velika i voljela bih da te iznenadi pluščina, ali treba biti i realan. 
    Kolika ti je bila beta i kada si je vadila? Ima li šanse da si prerano vadila?

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

Ninnach
    06. Rujan 2025. 18:27

ivaaa30

Draga Ninnach, da si trudna jedno od to dvoje (test ili beta) sigurno bi pokazali jer je od ovulacije prošlo 19 dana.Ako imaš testova ponovi opet ujutro s prvim urinom, čisto eto…
    Znam da je želja velika i voljela bih da te iznenadi pluščina, ali treba biti i realan.
    Kolika ti je bila beta i kada si je vadila? Ima li šanse da si prerano vadila?

Ma bila je negativna, vjerujem da sam trudna da bi se već vidjelo kako si i napisala. Hvala ti,😉

ivaaa30
    06. Rujan 2025. 19:15

Moja LH trakica na 9dc
    Ovulacija uvijek bude oko 16. dc ali ovaj ciklus veselim se pratiti kako tamne trakice 🥳

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

Jelušićkaa
    06. Rujan 2025. 21:57

Ajmo Ivaaaa  ajmo zeneee 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.