Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    31. Kolovoz 2025. 12:36

Nema nešto značajno zadnji put kad je radio nalaze malo su lošije pokretljivosti pa je dobio. Majko moja bas su skupi ti vitamini da u bankrot odes 😩

ivaaa30
    31. Kolovoz 2025. 14:04

Ahaa, pa onda vam je sigurno lakše popraviti stanje💪🏼
    Jesuuu, užasno skupo sve! A ne možeš ne kupiti, sve računaš ako probaš pomoć će…
    Moj pije još: koenzim q10, maca kapsule, dodatno selen jer ga nema dovoljno u fertil plus kapsulama, i cvjetni polen. Bože pomozi🤞🏼

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

Rose1
    31. Kolovoz 2025. 16:52

Što se tiče pozicije, ja najviše volim biti gore, ali oko ovulacije sam dole i ostanem malo ležati da odmah sve ne iscuri 🤣🤣🤣

Jelušićka idemo pozitivno dalje 💪🏻🤞🏻

💙

• Nina37
    31. Kolovoz 2025. 17:29

Pa i meni se čini kao da iscuri,s tim da u plodne dane ostanem lezati 5-10min,čak i noge dignem probat cemo obrnuto nikad neznas  Ja sam narucila Premama duo tablete da probam,nije da cu od toga zatrudnit ali ne moze skodit. Sta preporucate za muskarce? Mogao bi i on pocet neke suplemente..

ivaaa30
    31. Kolovoz 2025. 18:13

Za muskarce su dobri cink, selen, koenzim q10, maca kapsule (preporucene od specijaliste urologije i andrologije)

Pokušavamo od 10.2024.

Jelušićkaa
    31. Kolovoz 2025. 19:52

E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa...
    Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.

jasamja
    31. Kolovoz 2025. 20:58

Jelušićkaa

E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa…
    Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.

Zar i to postoji? 😂 Hahaha prejako 👍
    Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
    Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Jelušićkaa
    31. Kolovoz 2025. 21:11

jasamja

Jelušićkaa

Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
    Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞

Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic  🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze . 
    Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗

jasamja
    31. Kolovoz 2025. 21:20

Jelušićkaa

jasamja

Jelušićkaa

Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic 🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze .
    Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗

Ni meni ta poza nije najdraža ali izdržim tih zadnjih par sekunda 😂😂
    Super, nadam se da će i sada. 
    Jao što mi žene nećemo sve isprobati i učiniti 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    31. Kolovoz 2025. 23:16

hahahah čini mi se onda da će i kod nas za tjedan dana biti doggy 

Pokušavamo od 10.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.