Nema nešto značajno zadnji put kad je radio nalaze malo su lošije pokretljivosti pa je dobio. Majko moja bas su skupi ti vitamini da u bankrot odes 😩
Ahaa, pa onda vam je sigurno lakše popraviti stanje💪🏼
Jesuuu, užasno skupo sve! A ne možeš ne kupiti, sve računaš ako probaš pomoć će…
Moj pije još: koenzim q10, maca kapsule, dodatno selen jer ga nema dovoljno u fertil plus kapsulama, i cvjetni polen. Bože pomozi🤞🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Što se tiče pozicije, ja najviše volim biti gore, ali oko ovulacije sam dole i ostanem malo ležati da odmah sve ne iscuri 🤣🤣🤣
Jelušićka idemo pozitivno dalje 💪🏻🤞🏻
💙
Pa i meni se čini kao da iscuri,s tim da u plodne dane ostanem lezati 5-10min,čak i noge dignem probat cemo obrnuto nikad neznas
Ja sam narucila Premama duo tablete da probam,nije da cu od toga zatrudnit ali ne moze skodit. Sta preporucate za muskarce? Mogao bi i on pocet neke suplemente..
Za muskarce su dobri cink, selen, koenzim q10, maca kapsule (preporucene od specijaliste urologije i andrologije)
Pokušavamo od 10.2024.
E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa...
Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.
E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa…
Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.
Zar i to postoji? 😂 Hahaha prejako 👍
Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞
Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic 🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze .
Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗
Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic 🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze .
Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗
Ni meni ta poza nije najdraža ali izdržim tih zadnjih par sekunda 😂😂
Super, nadam se da će i sada.
Jao što mi žene nećemo sve isprobati i učiniti 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
hahahah čini mi se onda da će i kod nas za tjedan dana biti doggy
Pokušavamo od 10.2024.