Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina37
    19. Kolovoz 2025. 13:02

Pozdrav svima, nova sam ovdje pa se pridruzujem praćenju LH trakica :) Trenutno stanje kod mene je da sam ulovila peak 11.08. pa sam sada na čekanju. Pokušavamo negdje od 2.mj ove godine, najprije spontano pa ako se desi a zadnjih 4 mjeseca malo ozbiljnije, pa smo od proslog mjeseca prešli na trakice. Eto javim se ako bude kakvih vijesti,simptoma a do tad pratim vas :)

• missD
    19. Kolovoz 2025. 13:23

Nina37

Pozdrav svima, nova sam ovdje pa se pridruzujem praćenju LH trakica :) Trenutno stanje kod mene je da sam ulovila peak 11.08. pa sam sada na čekanju. Pokušavamo negdje od 2.mj ove godine, najprije spontano pa ako se desi a zadnjih 4 mjeseca malo ozbiljnije, pa smo od proslog mjeseca prešli na trakice. Eto javim se ako bude kakvih vijesti,simptoma a do tad pratim vas :)

Dobrodosla i sretno! 🤞 

Veseli me da smo opet malo probudile temu i da sad s jeseni zajedno odbrojavamo i radujemo se novim plusicima 🥰

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

ivaaa30
    19. Kolovoz 2025. 13:45

Dobrodošla!
    Nadam se da će jesen svima donijeti željene plusiće🤞🏼

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

jasamja
    19. Kolovoz 2025. 17:51

Nina37

Dobro došla i da što prije odeš na temu proljetnica 🤞
    Ja sam prošli tjedan bila puna simptoma trudnoće, napravila 3 testa svi negativni, ja u šoku. Mislila sam možda je bila malo kasnije ovualcija no što sam je ja osjetila. Grudi mene nikad ne bole, samo kad sam trudna i onda u nedjelju popodne procurim. I dalje uvjerena da je implantacijsko do jučer ujutro. Na putu za posao san toliko plakala, cijeli dan sam baš bila koma. Nakon 2 gubitka ovo me sada baš bilo dotuklo. Ali evo već danas sam bolje, spremna na dobar ulov pika i velikog plusa do kraja idućeg mjeseca 🤞
    Krećem ponovno sa čajem od vrkute 💪
    Nisam dugo pisala na forumu pa da se malo istresem 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Nina37
    19. Kolovoz 2025. 18:50

jasamja

Nina37

Dobro došla i da što prije odeš na temu proljetnica 🤞
    Ja sam prošli tjedan bila puna simptoma trudnoće, napravila 3 testa svi negativni, ja u šoku. Mislila sam možda je bila malo kasnije ovualcija no što sam je ja osjetila. Grudi mene nikad ne bole, samo kad sam trudna i onda u nedjelju popodne procurim. I dalje uvjerena da je implantacijsko do jučer ujutro. Na putu za posao san toliko plakala, cijeli dan sam baš bila koma. Nakon 2 gubitka ovo me sada baš bilo dotuklo. Ali evo već danas sam bolje, spremna na dobar ulov pika i velikog plusa do kraja idućeg mjeseca 🤞
    Krećem ponovno sa čajem od vrkute 💪
    Nisam dugo pisala na forumu pa da se malo istresem 😉

Ma samo hrabro dalje 🤗 i ja znam par dana umisljati simptome pa nakraju dode M pa se malo razočaram,ali me uvijek veseli novi ciklus i nova šansa.. sretno svima 😁

ivaaa30
    19. Kolovoz 2025. 22:36

Kod svake isto… Kada vidim da temperatura pada i dolazi M, živčanost i suze pa onda lov na peak i optimizam. Da vidim plus vjerojatno bih u nesvijest pala
    Nadam se jednog dana da ću i to dočekat🤞🏼

Pokušavamo od 10.2024.

jasamja
    20. Kolovoz 2025. 06:52

ivaaa30

Kod svake isto… Kada vidim da temperatura pada i dolazi M, živčanost i suze pa onda lov na peak i optimizam. Da vidim plus vjerojatno bih u nesvijest pala

Vidim da vi pokušavate skoro godinu dana. Šta kaže doktor na to?
    Nadam se da će nam jesen svima biti sretna 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Anisel93
    20. Kolovoz 2025. 07:14

Baš sam se pitala zašto je tema utihnula taman kad sam se ja priključila.🤣 Izgleda da je bila ljetna stanka za neke, a neke su, nadam se, ugledale i svoje plusiće...

Sretno nam svima u novom ciklusu i neka nam što prije bude dobitan! 🤞🤞🤞

👱‍♀️31 👨38
    👦06/2022
    #2 Pokušavamo od 02/2025

ivaaa30
    20. Kolovoz 2025. 08:15

jasamja

ivaaa30

Suprugu dijagnosticirana oligoasthenoteratozoospermia.
    Baš smo bili kod dr. Hauptmana koji nam je ulio nadu da će se dijagnoza popraviti kroz par mjeseci jer nema fizičkih oštećenja. Već mjesec ipo koristi suplemente i pazi na prehranu, vježba itd. U 10. ponavljamo spermiogram da vidimo ima li pomaka
    Dajem nam šansu do nove godine, da prirodno pokušavamo. Ako se ništa ne dogodi pravac MPO 

Pokušavamo od 10.2024.

• missD
    20. Kolovoz 2025. 12:35

ivaaa30

jasamja

ivaaa30

Suprugu dijagnosticirana oligoasthenoteratozoospermia.
    Baš smo bili kod dr. Hauptmana koji nam je ulio nadu da će se dijagnoza popraviti kroz par mjeseci jer nema fizičkih oštećenja. Već mjesec ipo koristi suplemente i pazi na prehranu, vježba itd. U 10. ponavljamo spermiogram da vidimo ima li pomaka
    Dajem nam šansu do nove godine, da prirodno pokušavamo. Ako se ništa ne dogodi pravac MPO

Isto je i naš plan, do nove godine prirodno, ako ne bude islo, krecemo na MPO. Vidim u potpisu da otprilike jednako dugo pokusavamo 🤗

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.