Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    18. Kolovoz 2025. 14:16

Cure, vidim da je utihnula tema skroz, nadam se da ima lijepih vijesti kod nekih ✨
    Javljam se tu jer mi je ostalo 49 LH trakica (narucila paket od 50 i stigle mi prekasno, jednu sam dala frendici da isproba, i taj ciklus ostala trudna pa ih nisam ni pocela koristiti 🫣), tako da bi ih rado poklonila nekome tko treba! :) javite se tko treba

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• missD
    18. Kolovoz 2025. 15:16

Draga @Zebra, ako je i dalje u ponudi - zainteresirana sam 🤗

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• ivaaa30
    18. Kolovoz 2025. 15:19

Ja osobno ne znam više kojoj temi pripadam. Pisala sam na potpomognutu jer su nam to savjetovali nakon suprugove dijagnoze. A onda nam je Dr. Hauptman prije par dana rekao da vjeruje da se može popraviti suplementima. Ovaj mjesec nisam hvatala ovulaciju trakicama jer sam bila spremna da nakon pregleda dr. H krećemo s nalazima za potpomognutu. Ali mislim da je bila 16.8. (dva dana prije egg white, taj dan bol u lijevom jajniku). Pokrili smo super ovaj mjesec jer sam imala baaaaš jak libido ali zbog loših nalaza i dalje se ne nadam previše. 
    Ja baš jutros naručila trakice da se pripremim za sljedeći ciklus. Možda se i spermio popravi malo uz silne dodatke pa od jeseni opet krećem hvatati ovulaciju trakicama.🤞🏼

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - OAT
    Pokušavamo od 10.2024.

• missD
    18. Kolovoz 2025. 15:23

ivaaa30

Ja osobno ne znam više kojoj temi pripadam. Pisala sam na potpomognutu jer su nam to savjetovali nakon suprugove dijagnoze. A onda nam je Dr. Hauptman prije par dana rekao da vjeruje da se može popraviti suplementima. Ovaj mjesec nisam hvatala ovulaciju trakicama jer sam bila spremna da nakon pregleda dr. H krećemo s nalazima za potpomognutu. Ali mislim da je bila 16.8. (dva dana prije egg white, taj dan bol u lijevom jajniku). Pokrili smo super ovaj mjesec jer sam imala baaaaš jak libido ali zbog loših nalaza i dalje se ne nadam previše.
    Ja baš jutros naručila trakice da se pripremim za sljedeći ciklus. Možda se i spermio popravi malo uz silne dodatke pa od jeseni opet krećem hvatati ovulaciju trakicama.🤞🏼

Drzim fige da bude dobitni 🤞 kad (ne) ocekujes M?

Mi smo napravili pauzu preko ljeta da malo odmaknemo od svega pa od iduceg ciklusa nastavljamo. U meduvremenu cu ja ukloniti polip - nadamo se da je to bio ometajuci faktor dosad.

👩‍🦰28
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• ivaaa30
    18. Kolovoz 2025. 15:32

Hvala ti. ♥️
    (Ne)očekujem je 30. ili 31.8. 

I mi smo na pauzi od rada na bebi od početka 7. kada smo saznali za dijagnozu. Ali ovaj mjesec baš uživamo, konačno to radimo iz gušta a ne zato što moramo.

Nekada baš treba uzeti predaha, psihički postane baš iscrpljujuće. Nadam se da će ti zahvat proći dobro i da nakon toga dolazi bebica😊

👨🏻 31 - OAT
    Pokušavamo od 10.2024.

• missD
    18. Kolovoz 2025. 15:47

Isto i kod nas i slažem se, mene je baš iscrpilo brojanje dana, čekanje, praćenje znakova...malo odmaka donese olakšanje. 

Hvala ti ♥️

👩‍🦰28
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• ivaaa30
    18. Kolovoz 2025. 15:57

Vidim ti u potpisu da imaš i endometriozu. Ugl ja sam, dok sam mislila da je problem u meni, naručila Femina biljne kapi (herbamedicanatural na instagramu) koje navodno pomažu kod svih tih ženskih problema. Pijem ih od sredine 6. mjeseca a od početka 7. pije ih i suprug, ne mogu odmoći.
    Ima dosta pozitivnih iskustava na instagramu, a znam osobu koja je uz endometriozu i 3 godine borbe ostala trudna uz ove kapi. Sad jesu li baš samo one pomogle ili se jednostavno sve poklopilo, ne znam. Ali ako ti se da možeš probati 😊

👨🏻 31 - OAT
    Pokušavamo od 10.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.