Cure, vidim da je utihnula tema skroz, nadam se da ima lijepih vijesti kod nekih ✨
Javljam se tu jer mi je ostalo 49 LH trakica (narucila paket od 50 i stigle mi prekasno, jednu sam dala frendici da isproba, i taj ciklus ostala trudna pa ih nisam ni pocela koristiti 🫣), tako da bi ih rado poklonila nekome tko treba! :) javite se tko treba
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Draga @Zebra, ako je i dalje u ponudi - zainteresirana sam 🤗
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Ja osobno ne znam više kojoj temi pripadam. Pisala sam na potpomognutu jer su nam to savjetovali nakon suprugove dijagnoze. A onda nam je Dr. Hauptman prije par dana rekao da vjeruje da se može popraviti suplementima. Ovaj mjesec nisam hvatala ovulaciju trakicama jer sam bila spremna da nakon pregleda dr. H krećemo s nalazima za potpomognutu. Ali mislim da je bila 16.8. (dva dana prije egg white, taj dan bol u lijevom jajniku). Pokrili smo super ovaj mjesec jer sam imala baaaaš jak libido ali zbog loših nalaza i dalje se ne nadam previše.
Ja baš jutros naručila trakice da se pripremim za sljedeći ciklus. Možda se i spermio popravi malo uz silne dodatke pa od jeseni opet krećem hvatati ovulaciju trakicama.🤞🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Ja osobno ne znam više kojoj temi pripadam. Pisala sam na potpomognutu jer su nam to savjetovali nakon suprugove dijagnoze. A onda nam je Dr. Hauptman prije par dana rekao da vjeruje da se može popraviti suplementima. Ovaj mjesec nisam hvatala ovulaciju trakicama jer sam bila spremna da nakon pregleda dr. H krećemo s nalazima za potpomognutu. Ali mislim da je bila 16.8. (dva dana prije egg white, taj dan bol u lijevom jajniku). Pokrili smo super ovaj mjesec jer sam imala baaaaš jak libido ali zbog loših nalaza i dalje se ne nadam previše.
Ja baš jutros naručila trakice da se pripremim za sljedeći ciklus. Možda se i spermio popravi malo uz silne dodatke pa od jeseni opet krećem hvatati ovulaciju trakicama.🤞🏼
Drzim fige da bude dobitni 🤞 kad (ne) ocekujes M?
Mi smo napravili pauzu preko ljeta da malo odmaknemo od svega pa od iduceg ciklusa nastavljamo. U meduvremenu cu ja ukloniti polip - nadamo se da je to bio ometajuci faktor dosad.
👩🦰28
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Hvala ti. ♥️
(Ne)očekujem je 30. ili 31.8.
I mi smo na pauzi od rada na bebi od početka 7. kada smo saznali za dijagnozu. Ali ovaj mjesec baš uživamo, konačno to radimo iz gušta a ne zato što moramo.
Nekada baš treba uzeti predaha, psihički postane baš iscrpljujuće. Nadam se da će ti zahvat proći dobro i da nakon toga dolazi bebica😊
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Isto i kod nas i slažem se, mene je baš iscrpilo brojanje dana, čekanje, praćenje znakova...malo odmaka donese olakšanje.
Hvala ti ♥️
👩🦰28
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Vidim ti u potpisu da imaš i endometriozu. Ugl ja sam, dok sam mislila da je problem u meni, naručila Femina biljne kapi (herbamedicanatural na instagramu) koje navodno pomažu kod svih tih ženskih problema. Pijem ih od sredine 6. mjeseca a od početka 7. pije ih i suprug, ne mogu odmoći.
Ima dosta pozitivnih iskustava na instagramu, a znam osobu koja je uz endometriozu i 3 godine borbe ostala trudna uz ove kapi. Sad jesu li baš samo one pomogle ili se jednostavno sve poklopilo, ne znam. Ali ako ti se da možeš probati 😊
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji