Pozdrav svima, nova sam… ukratko… jedna normalna zdrava trudnoća i curica 2 godine, već godinu pokušavamo s bebačem 2 no ne ide baš…
Hormoni uredni, trenutno pijem Inovo(unazad mj dana). Imam neredovite cikluse. Da li je neka od vas pila Inovo i može neko iskustvo?
Pozdrav svima, nova sam… ukratko… jedna normalna zdrava trudnoća i curica 2 godine, već godinu pokušavamo s bebačem 2 no ne ide baš…
Hormoni uredni, trenutno pijem Inovo(unazad mj dana). Imam neredovite cikluse. Da li je neka od vas pila Inovo i može neko iskustvo?
Stavljam sliku današnje Lh trakice, danas 31. Dan ciklusa… zbunilo me totalno jer mi je i 28.06. Clearblue pokazao smješak. Sad sam uzela ove trakice u mulleru… je li netko imao sličnu situaciju?
Stavljam sliku današnje Lh trakice, danas 31. Dan ciklusa… zbunilo me totalno jer mi je i 28.06. Clearblue pokazao smješak. Sad sam uzela ove trakice u mulleru… je li netko imao sličnu situaciju?
Ja ne mogu otvoriti sliku…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Pozdrav svima, nova sam… ukratko… jedna normalna zdrava trudnoća i curica 2 godine, već godinu pokušavamo s bebačem 2 no ne ide baš…Hormoni uredni, trenutno pijem Inovo(unazad mj dana). Imam neredovite cikluse. Da li je neka od vas pila Inovo i može neko iskustvo?Stavljam sliku današnje Lh trakice, danas 31. Dan ciklusa… zbunilo me totalno jer mi je i 28.06. Clearblue pokazao smješak. Sad sam uzela ove trakice u mulleru… je li netko imao sličnu situaciju?
Pozz nemam iskustva s inovo, ali također sliku ne mogu
Otvoriti. Tu uplodaj sliku. Na ovaj link :
https://imgbb.com/upload
.
.
Kad to odradiš onda kopiras
Link u kometar .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ne nadam se trudnoći u skorije vrijeme zbog muževog nalaza. Danas mi je valjda 3. ili 4. dpo, nisam sigurna, nisam pratila ovaj mjesec trakicama jer nema smisla, osjetila sam samo bol u jajniku i egg white (koji imam već par dana)
I uradim maloprije LH, bezveze, jer ih imam na bacanje. Zašto mi linija bude tamna i nakon ovulacije? Ne uvijek, ali većinom bude, do kraja ciklusa. Mislim da ciste nemam jer sam išla na pregled, rekla mi je da je sve okej…
https://imgur.com/a/UjJ9Byo
Pokušavamo od 10.2024.
Ne nadam se trudnoći u skorije vrijeme zbog muževog nalaza. Danas mi je valjda 3. ili 4. dpo, nisam sigurna, nisam pratila ovaj mjesec trakicama jer nema smisla, osjetila sam samo bol u jajniku i egg white (koji imam već par dana)
I uradim maloprije LH, bezveze, jer ih imam na bacanje. Zašto mi linija bude tamna i nakon ovulacije? Ne uvijek, ali većinom bude, do kraja ciklusa. Mislim da ciste nemam jer sam išla na pregled, rekla mi je da je sve okej…
https://imgur.com/a/UjJ9Byo
Ovo nije tamna linija. Normalna je za lh trakice za dane kad nema ovulacije. I dalje ne vidim svrhu pišanja LH trakica nakon ovulacije, što bi one točno trebale pokazati? Osim prisutnost LH hormona, kojeg uvijek imamo u tijelu, samo se količina razlikuje ovisno o fazi? Zato se i traži peak na trakicama, odnosno kad je tesna linija tamna ili tamnija od kontrolne
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Ivanica, stavljam ti z primjer moja 2 ciklusa iz 2022. kad smo krenuli raditi bebu, jasno se vidi koji dan je PEAK, a na ostalim danima se isto vidi linija, ali nije intenzivna. Preporucam da si skineš premom aplikaciju, pa tamo uploadaš LH trakice ako ti se čini da su tamne. Meni je ovo pomoglo jer aplikacija automatski prepoznaje peak.
https://imgur.com/a/h1VHFGF
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Kažem da je tamna jer u danima nakon menstruacije mi je nepostojeća… Bude tamna par dana prije peaka i na dan peaka, znam kako to izgleda, redovno uhvatim svaki mjesec. Zato mi nije jasno, zar ne bi trebala iza ovulacije opet biti skroz svijetla ili nepostojeća? Znam da nije trudnoća u pitanju, samo me zanimalo zna li netko zašto i je li to normalno😄
Pokušavamo od 10.2024.
Kažem da je tamna jer u danima nakon menstruacije mi je nepostojeća… Bude tamna par dana prije peaka i na dan peaka, znam kako to izgleda, redovno uhvatim svaki mjesec. Zato mi nije jasno, zar ne bi trebala iza ovulacije opet biti skroz svijetla ili nepostojeća? Znam da nije trudnoća u pitanju, samo me zanimalo zna li netko zašto i je li to normalno😄
hej, moja preporuka clearblue testovi za ovulaciju, na dan peaka izbaci smajlic, ja sam ovaj ciklus pratila od zavrsetka menstruacije do peaka, i zbilja na dan kada mi je izbacio smajlic krenuli su lagani grčevi u jajnicima, također testovi su takvi da možete također vidjeti kako tamne crte prema kojima izbacuje smajlić ja sam se uvijek ravnala po kalendaru na mobitelu, ispada na kraju da mi je ovulacija 4 dana prije mog kalendara, tako da, moja preporuka
Sortiraj odgovore
Najstariji