Napokon proradio forum 🥳
Ja sam danas 7dpo, 23dc i jutros sam otišla da vadim progesteron i vit D. Nisam mnogo očekivala od ciklusa ali ispade da je progesteron malo iznad gornje granice što mi se nikad nije desilo
https://ibb.co/7xtTqKvn
Chat kaže da toliki rast progesterona može biti zbog implantacije. Znam da ne dokazuje trudnoću ali obzirom da sam očekivala da bude bez ovulacije ili jako loša tako mi je ovo popravilo dan 🥰
Danas jurim u dm po vit D 😂
Ajme koji nalaz!!! PREDOBRO 😍
Ovo je bila jedna predobra ovulacija i nadam se da ce biti plus kao kuca ubrzo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Hej, Didiia. Ovo je top nalaz.🥰
Ja sam u prijasnjim pokusajima za prvo dijete isto vadila, bio je i jos veci..taj ciklus nisam bila trudna, a cak je i gin posumnjala zbog takvog progesterona da je trudnoca😂
Ali, iduci ciklus iza tog je bio pozitivan nalaz 🥰 drzim fige!
A vitamin D je i meni nizak, bas sam ampulice dobila
5/2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7,8 pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Počela sam plakat kad je došao...znao je bit visok ali ovoliko visok nikad, a ne uzimam nikakvu terapiju za progesteron. Sad se i ja nadam plusu 🥰
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
wow, stvarno lijepe vijesti od tebe. Bude nadu u pozitivan rezultat i bas se radujem tvojem testiranju Nadam se uskoro da dobivamo i sličice sa plusićem
Aaaa draga 🫂 divne vijesti! Drzim fige za plus ♥️
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Drage cure, evo mene nazad na ovu nesretnu temu 😔 imala sam blighted ovum tj plod se nije razvio, samo je bila gestacijska..dobila tablete da se ocistim. Tuzna sam, slomljena, uz smrt tate ovo mi je 2. izgubljena trudnoca ove godine i ne mogu vise. Zasad odustajem, posvetit cu se sebi neko vrijeme dok psihicki ne budem spremna na nove pokusaje. A prije toga moram brdo pretraga obavit..
Zao mi je vidjet da ste sve jos tu cure, ali blizi se Bozic, vrijeme nade pa ce biti i koji plusic ❤️
Didiia nadam se da je tebi vec to to 🤞🤞🤞
Ajme draga nemam riječi kojima bih te utješila ili opisala koliko mi je žao. Odtuguj, daj sebi vremena, oporavi i tijelo i psihu prije novih pokušaja. Zaista ti od srca želim da se oporaviš što prije i iz svega ovoga izađeš još jača. Drži se ❤️
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
bas mi je zao.. malo se odmori, napravi pretrage i vidjeti ćeš da ćeš uskoro dobiti želju za novim pokusajima
Bas mi je zao, jako je tesko proci kroz bilo kakav oblik spontanog. Nadam se da imas podrsku, i da ce svi nalazi biti uredni. S vremenom ce doci zelja za ponovnim pokusajem. Saljem zagrljaj 🫂
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Draga Linda, jako mi je zao zbog gubitaka. Ne mogu reci da bol ikad prodje, al bude lakse s vremenom. Ako ti bude trebao kakav savjet oko pretraga, ja sam ih more odradila. Meni je doslo na kraju pozitivno za trombofiliju.
I moja sucut radi tate❤️
5/2024. ❤️
👱♀️29
3x missed ab
Endometrioza
Amh 7,8 pmol
🧔♂️ 31 sve ok
Draga @Linda zao mi je radi gubitaka i situacija kroz koje si prosla 🫂 ne gubi nadu, odmori se i onda u nove pobjede ♥️ Nakon toliko teskih situacija, mora doci i ona najljepsa 🤞
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Hvala vam cure ❤️
Mango hvala ti, svakako ce mi trebati, planirala sam to poceti 1, 2 mjesec pa vidjeti koliko ce brzo ici. Jako puno su mi toga dali, pola ni ne znam sta je 🙈
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji