https://ibb.co/21m3qjsS do mene je spucala me trema
Na tvojoj trakici bi se druga linija morala pojaviti lijevo od testne, ja ju na ovoj fotki nažalost ne vidim, možda druge cure vide 🤞 možda je još prerano ili se teško vidi na fotki, koji si dan dpo?
Vi ste vjerovatno iskusnije po tom pitanju kad okrenem test naoopako vide se dvi ljubicaste linije ne znam kako da vam docaram. Nije mi prvi put da radim test ali da je ovako izasao prvi put... Ne znam
https://ibb.co/21m3qjsS do mene je spucala me trema
Na tvojoj trakici bi se druga linija morala pojaviti lijevo od testne, ja ju na ovoj fotki nažalost ne vidim, možda druge cure vide 🤞 možda je još prerano ili se teško vidi na fotki, koji si dan dpo?
Vi ste vjerovatno iskusnije po tom pitanju kad okrenem test naoopako vide se dvi ljubicaste linije ne znam kako da vam docaram. Nije mi prvi put da radim test ali da je ovako izasao prvi put… Ne znam
Izgleda dosta razlijano, ne znam kako drugačije opisati. Probaj ujutro ponoviti 🤞🤞🤞✨✨✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Ja isto ne vidim ništa, nažalost…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Ja isto ne vidim ništa, nažalost…
Moguće je sve ali bazalna ne spada 36.9
Hmm, ja isto ovakav nisam nikad vidjela.. probaj ponoviti danas, crta bi def trebala biti na lijevoj strani gdje je taj siri, prazni prostor, jedino ako nisu ovu trakicu nesto tvornicki zafrkali🧐🧐
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Bas je cudan test. Ja bi na tvom mjestu u ljekarnu i piskila ponovo. 🤞 Nadam se da ce tockice postat crtica.
https://ibb.co/gFfn20f4
Drage moje , jučer sam razmišljala da se testiram Al sam bila jako jako nestrpljiva , i uradila sam danas 9 dan I’d trnsfera i plus ko kuća 🥹🥹🥹😍😍 znači od kad smo krenuli raditi na bebi prije 3 godine nikad nisam dobila plus , nikad !! Ovo je prvi put , a da ne kažem da se crtica pojavila odmah !!! Zato vam kažem svima ovdje da je ova sreća ne procjenjiva i nemojte se bojati ivf-a idite i ne gubite vrijeme, nama je uspio prvi transfer iz prirodnog ciklusa , i nadam se da će se to dobro odvijati i tako želim i vjerovati da ću za 9mj vam staviti sliku svoje mrvice iako umirem od straha i nerealno mi je sve , ali eto da i ja jednom kažem da imamo plus 😭😭😭😭😭😭 place mi se čim se sjetim i pišući ovu poruku i cijelo vrijeme .. voli vas puno vaša eniiii ❤️❤️❤️
Eni draga, toliko mi je drago radi tebeeee! Cestitam ti od srca, zelim ti urednu i dosadnu trudnocu, ovo je sada to! Samo hrabro naprijed i uskoro ces nam poslati slikicu svoje mrve 🥰❤️ doslovno sam usla u grupu samo radi teebe da vidim ima li sretnih vijesti, iii vidim ovu divotu! Maaa puno mi je srce zbog tebe!❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
https://ibb.co/gFfn20f4
Drage moje , jučer sam razmišljala da se testiram Al sam bila jako jako nestrpljiva , i uradila sam danas 9 dan I’d trnsfera i plus ko kuća 🥹🥹🥹😍😍 znači od kad smo krenuli raditi na bebi prije 3 godine nikad nisam dobila plus , nikad !! Ovo je prvi put , a da ne kažem da se crtica pojavila odmah !!! Zato vam kažem svima ovdje da je ova sreća ne procjenjiva i nemojte se bojati ivf-a idite i ne gubite vrijeme, nama je uspio prvi transfer iz prirodnog ciklusa , i nadam se da će se to dobro odvijati i tako želim i vjerovati da ću za 9mj vam staviti sliku svoje mrvice iako umirem od straha i nerealno mi je sve , ali eto da i ja jednom kažem da imamo plus 😭😭😭😭😭😭 place mi se čim se sjetim i pišući ovu poruku i cijelo vrijeme .. voli vas puno vaša eniiii ❤️❤️❤️
Eni draga, toliko mi je drago radi tebeeee! Cestitam ti od srca, zelim ti urednu i dosadnu trudnocu, ovo je sada to! Samo hrabro naprijed i uskoro ces nam poslati slikicu svoje mrve 🥰❤️ doslovno sam usla u grupu samo radi teebe da vidim ima li sretnih vijesti, iii vidim ovu divotu! Maaa puno mi je srce zbog tebe!❤️
Heiii , hvalaa tiii 🥰🥰😍🥹🥹 kak mi je drago kad me se sjetite i uđete da vidite di sam šta sam i da me niste zaboravile ❤️❤️❤️❤️ hvala vam cureee od srca 🥹🥹🥹🥹🥹🫂🫂🫂🫂
Bubamara probaj neki drugi testic , koji nije ovako traka . I sretno 🤞🤞🤞🥰😍❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ivanica, dosla si na pravo mjesto 🙂 mi smo godinu dana pokušavali za prvu curku, i kad smo oboje 3 mjeseca pili ja pregnacare conception, a muz wellman conception, onda se primilo. Ne znam jel bila slucajnost, ali definitivno nisu naskodili. Sad smo poceli piti mjesec dana prije pokusavanja, kao da se pripremimo, i primilo se u drugom ciklusu, znaci opet 3.mjesec kako smo ih poceli piti. Tako da je moja preporuka to, jedina nuspojava je flourescentni urin 😂😁 ali ja sam tad bar znala da ju nisam zaboravila popiti, hahaha 😅 i apsolutno kužim, ja nikad nikome u okolini nisam pričala da radimo na bebi, osim best frendici, tako da su me ubijala pitanja "a kad će beba?", pogotovo jer smo već nekoliko godina bili u braku…
Hvala na preporukama. Jutros sam odmah naručila za muža. Za mene nažalost nema na stanju, ali ću nastaviti s ovim što pijem dok ne dođe ponovno na stanje..
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Pozdrav ženske 😊🌸🌷
Da ispričam svoju priču.
Imam bolest štitnjače, trombofiliju, sada sam na terapijama decortin, andol, utrogestan 200mg, iza sebe 2 spontana pobačaja, pokušavali smo nakon toga godinu i nešto, trakice za ovulaciju mi nišu baš pomagale pošto imam neredovite mjesečnice. Sada sam vec 3mj kod ginekologice na Humanoj, i evo sad ovaj ciklus sam dobila tablete za potaknut ovulaciju, pratila mi je na ultrazvuku, danas došla sa pregleda veliki folikul u lijevom jajniku je pukao bila je školska ovluacija i tempirala nam je odnose i sada dalje čekam 3tj na Betu napraviti. Samo to mi se čini tako dugo, ne znam koliko se može nakon ovulacije test napraviti?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Sortiraj odgovore
Najstariji