Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara.88
    01. Srpanj 2025. 22:06

Zebra

bubamara.88

https://ibb.co/21m3qjsS do mene je spucala me trema

Na tvojoj trakici bi se druga linija morala pojaviti lijevo od testne, ja ju na ovoj fotki nažalost ne vidim, možda druge cure vide 🤞 možda je još prerano ili se teško vidi na fotki, koji si dan dpo?

Vi ste vjerovatno iskusnije po tom pitanju kad okrenem test naoopako vide se dvi ljubicaste linije ne znam kako da vam docaram. Nije mi prvi put da radim test ali da je ovako izasao prvi put... Ne znam

Zebra
    01. Srpanj 2025. 22:13

bubamara.88

Zebra

bubamara.88

https://ibb.co/21m3qjsS do mene je spucala me trema

Na tvojoj trakici bi se druga linija morala pojaviti lijevo od testne, ja ju na ovoj fotki nažalost ne vidim, možda druge cure vide 🤞 možda je još prerano ili se teško vidi na fotki, koji si dan dpo?

Vi ste vjerovatno iskusnije po tom pitanju kad okrenem test naoopako vide se dvi ljubicaste linije ne znam kako da vam docaram. Nije mi prvi put da radim test ali da je ovako izasao prvi put… Ne znam

Izgleda dosta razlijano, ne znam kako drugačije opisati. Probaj ujutro ponoviti 🤞🤞🤞✨✨✨

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ⏳

• ivanica30
    01. Srpanj 2025. 23:30

Ja isto ne vidim ništa, nažalost…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.