Evo ja javljam da je muz gledao u bijeli test ovaj put 😂 nista, borba se nastavlja do jednog trenutka kad ce zablistati plus na testicu 🥰🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Ninaaa.mo5@gmail.com
Evo ja javljam da je muz gledao u bijeli test ovaj put 😂 nista, borba se nastavlja do jednog trenutka kad ce zablistati plus na testicu 🥰🙏
🫂♥️
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Kako si ti tako mlada a tako mudra i puna razumijevanja!? Zao mi je za ovaj ciklus ali kako si rekla, mozda je bas sljedeci taj! 🫂❤️
Uniqlo7 Iz nekog razloga ne mogu poslat DM ali mozemo i ovdje ako tebi nije problem. Mene zanima kakav utjecaj na zdravlje (nevezano za plodnost) moze imat taj nas niski AMH? Ja sam skroz zaboravila to pitat kad su mi rekli za nalaz, jer su mi sva pitanja bila vezana vise za IvF i plodnost. Hocemo li uci u menopauzu u 30ima? Mozemo li koristit neke suplemente da umanjimo utjecaj rane menopauze ili cega vec? Virujem da si i ti imala takva pitanja ali si mozda pametnija malo od mene pa si ih stvarno pitala 😅
Uniqlo7 Iz nekog razloga ne mogu poslat DM ali mozemo i ovdje ako tebi nije problem. Mene zanima kakav utjecaj na zdravlje (nevezano za plodnost) moze imat taj nas niski AMH? Ja sam skroz zaboravila to pitat kad su mi rekli za nalaz, jer su mi sva pitanja bila vezana vise za IvF i plodnost. Hocemo li uci u menopauzu u 30ima? Mozemo li koristit neke suplemente da umanjimo utjecaj rane menopauze ili cega vec? Virujem da si i ti imala takva pitanja ali si mozda pametnija malo od mene pa si ih stvarno pitala 😅
E ajd javi se slobodno meni na mail, pa se dalje porukamo da ne trpamo tu curama forum.
Nisam ti ja puno mudra nego naucila na neuspjehe 😂😂😂😂😂
Mail ti ostavim u opisu, pa kad se javis, maknem ga 😅
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Ninaaa.mo5@gmail.com
Dobila… čini mi se da nikad neću ugledat plus😞
Svaka zena koja je bila na ovom forumu! Ja sam godinu dana psihički umirala nad bijelim testovima, i onda me iznenadio kad sam se najmanje nadala i očekivala, u jedinom ciklusu kad smo odlučili uzeti pauzu i ne pratiti ništa, jer nas je psihički ubijalo to da "moramo". I vjeruj mi, ja sam tu od 2021., skoro svaka je dobila svoj plus i svoju bebu ❤️
Danas tuguj, a sutra u nove pobjede 💪
Nego, nisi nam napisala koliko imaš godina, imate li kakve dijagnoze, koristite li kakve suplemente, pa ne znam dati nikakav bolji savjet osim da ne odustaješ i da je možda već ovaj ciklus dobitan 💪✨
Ja 30, muž 31
Ja već dva ipo mjeseca pijem folnu, cink/selen.
Zadnji ciklus sam naručila neke kapi za poboljšanje plodnosti i kapsule vrkute.
Postajem pomalo očajna pa što god pročitam da je nekome pomoglo ja bih probala…
Do sada sam vadila jedino nalaze štitnjače koji su bili dobri i progesteron na 7dpo koji je također bio dobar.
Na ginekološkim pregledima mi je rekla da je sve super, sve odlično izgleda, nemam ciste, maternica, jajnici sve uredno…
I hvala vam, stvarno je lakše kada pročitam ovakve riječi. Nikome ništa ne govorim jer ne želim zamarati ljude oko sebe, a svakako ne bi ni skužili kako je zapravo teško. Baš je lijepo kada se ovakve stvari mogu podijeliti sa ženama koje razumiju ♥️
Ivanica, dosla si na pravo mjesto 🙂 mi smo godinu dana pokušavali za prvu curku, i kad smo oboje 3 mjeseca pili ja pregnacare conception, a muz wellman conception, onda se primilo. Ne znam jel bila slucajnost, ali definitivno nisu naskodili. Sad smo poceli piti mjesec dana prije pokusavanja, kao da se pripremimo, i primilo se u drugom ciklusu, znaci opet 3.mjesec kako smo ih poceli piti. Tako da je moja preporuka to, jedina nuspojava je flourescentni urin 😂😁 ali ja sam tad bar znala da ju nisam zaboravila popiti, hahaha 😅 i apsolutno kužim, ja nikad nikome u okolini nisam pričala da radimo na bebi, osim best frendici, tako da su me ubijala pitanja "a kad će beba?", pogotovo jer smo već nekoliko godina bili u braku...
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ⏳
Nije gotovo dok nije gotovo! 🤞 šaljem zagrljaje i malo prašine u nadi da će beta ipak pokazati drugačije ✨✨✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ⏳
Pozz za clanice i zenice ne bih duzila sa postom. Jutro sam radila test nikad mi nije bio ovako cudan upitanju trakica gravidnost mini ima linija pa mrlja do te linije kad ga okrenem naopako kao da se prikazuju dvije mogu vam postaviti fotkicu dazajedno prostudiramo jesu li 2 ili ipak ne.Pozz iz Sarajeva
Sortiraj odgovore
Najstariji