15.dc danas, a ciklusi mi zadnjih mjeseci dosta variraju, prosli mi je bio 27 dana, a O 15.dan. Ma bio je folikul prosli tj, na 12dc 17mm i isti je takav i danas, zbunjena skroz…
Hmmm… nemam pojma sto bih rekla. Je li doktor pretpostavlja sto je to?
Ja se sutra testiran, stvarno se toplo nadam necemu pozitivnom, jos danas uzivam u pozitivnim mislima a sutra cemo vidjet 😂🤞🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1.Poliklinika IVF 4/25 ET x
Ne, samo da dođem opet za 4 dana na folikulometriju. Držim ti palčeve za sutra, pokreni nam val plusića 🍀🍀
👩🦰28
🙍♂️ 30
Pokušavamo od 10/24
Ciklusi 31-33 dana
15.dc danas, a ciklusi mi zadnjih mjeseci dosta variraju, prosli mi je bio 27 dana, a O 15.dan. Ma bio je folikul prosli tj, na 12dc 17mm i isti je takav i danas, zbunjena skroz…
Ja se sutra testiran, stvarno se toplo nadam necemu pozitivnom, jos danas uzivam u pozitivnim mislima a sutra cemo vidjet 😂🤞🏼
Sretnooooo 🥰🫀🌞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Sretnooooo 🥰🫀🌞
🫂🫀🫀
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1.Poliklinika IVF 4/25 ET x
Hvala cure na lijepim rijecima podrske, grlim vas i ljubim virtualno🥰😘🥰😘
Trebalo mi je dva tri dana, da odbolujem, odtugujem i isplacem, i mislim da nam je Bog dao taj tezak kriz jer zna da mozemo, uzdam se u njegovu pomoc i zelim da iz svega toga izadjemo jaki, da ne izgubimo nas i da u rukama imamo nase cudo!
🙏🤍
Tako i treba, bit ćete jači i još zreliji sigurno. Evo moja situacija svaka dva tjedna zbog kontrola umremo na jedno jutro i kada je sve ok oživimo. Ali vjerujemo kako god da će doći bolji dani. Svakom je njegova situacija najgora i tu nema poređenja kako je nekome drugom. Samo, odbolovati, isplakati se i krenuti dalje.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji