Alsuncokret ja sam ti na prirodnom, jer su me tek za 7 mj zapisali za lijekove … Al iskreno nije me više strah ničega i jedva čekam Al nadam se da će uspjeti ovaj ivf u prirodnom naravno .. neznam ti opisati kak sam taj strah izgubila , ali izgubila sam ga vidjevši da apsolutno nemogu utjecati na neke stvari .. kad je nešto suđeno desit će se pa makar se ja postavila na trepavice .. i da nije ti sve tako strašno kako sam mislila . Mene je bilo strah kad sam znala da će uspavati a to je zapravo najjači dio , cjeli dan si HAj 🤣😅 onako , mene je bolio malo jajnik kojeg su punktirali nisam bas mogla stajati na desnoj nozi taj dan , ali drugi dan mi je već bilo ok . Tako da stvarno nije ništa strašno .. ja sam se nekad bojala i štoperice pa eto , već sam treću si dala pa možda mi je i to ulilo ohrabrenje za dalje .. i da mislim da je molitva puno utjecala .. nekako sam sve prepustila Bogu pa šta bude .. i čujem se redovito s uniqlo.. ona je bila na lijekovima
I pričala mi kako je to zapravo njoj zabavno pa eto .. skuzis nije to tako strašno 😄 tako da zasluge idu i njoj i tako da samo hrabo i nemoj da te strah sputava !
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure samo sa vas pozdravim sve i nadam se da ste dobro?
Eni Uniqlo? Kako ste mi? Nije me bilo bas dugo?
Usla sam samo da vidim dokle ste?
Hej draga🫂🫂
Ja sam dobro, prvi postupak je došao do kraja, imala sam 7 JS, 6 propalo, jednu vratili ali je beta bila negativna. Ja sam sretna sto sam u startu toliko daleko dogurala s postupkom i sto sam ipak reagirala na terapiju 🥰 sad sam u fazi (ne)cekanja menge, pa idem u bolnicu u prirodni ciklus. Iduci ivf u 9. Mj!
Kako si ti, sto ima kod tebe?
Drago mi je da ste dobro 🫂
Ipak idete na postupak, krenule ste dalje … Ne treba odustati ❤️
Kako vam je prosla aspiracija?
Jesu vas uspavali ono na kratko?
Eni kako si ti prosla to 🤣 iste smo sto se tice one panike haha …
Ja vam se spremam iduci mjesec za IUI jos jednu. ( to mi je treca po redu)
I ukoliko ne uspije idem na IVF do kraja godine cu uraditi sigurno…
Malo se plasim samo aspiracije te ne znam, neka panika na samu pomisao na kratko ce me uspavati… 😆
Pozz za sve cure na forumu, zelim vam puno srece 🌹
Nekih ima i novih vidim 😘😘
Ja sam aspiraciju imala u poliklinici IVF, prvi put da su me “drogirali”, prvi put da sam na bolnickom krevetu. Ta pomisao je najstrasnija od svega, a sto se ostalog tice- siknuli intravenozno neku drogu i ja bila skroz lagana,oni to opisu kao da si popila 3-4 koktela i stv je tako. to traje ful kratko i apsolutno nista nisam osjetila, niti taj dan niti kasnij, niti na trasferu, tako da stvarno ne trebas se plasiti🥰🥰🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1.Poliklinika IVF 4/25 ET x
Ja dobila danas… Malo sam se rastužila, muž mi je na putu, pa sam sama kod kuće pa mi je još gore. Pustiću danas da mi emocije odrade svoje i idemo dalje u sledeći ciklus
Ma joj, bas mi je žao, šaljem zagrljaj
💙
Cure samo sa vas pozdravim sve i nadam se da ste dobro?
Eni Uniqlo? Kako ste mi? Nije me bilo bas dugo?
Usla sam samo da vidim dokle ste?
Hej draga🫂🫂
Ja sam dobro, prvi postupak je došao do kraja, imala sam 7 JS, 6 propalo, jednu vratili ali je beta bila negativna. Ja sam sretna sto sam u startu toliko daleko dogurala s postupkom i sto sam ipak reagirala na terapiju 🥰 sad sam u fazi (ne)cekanja menge, pa idem u bolnicu u prirodni ciklus. Iduci ivf u 9. Mj!
Kako si ti, sto ima kod tebe?
Drago mi je da ste dobro 🫂
Ipak idete na postupak, krenule ste dalje … Ne treba odustati ❤️
Kako vam je prosla aspiracija?
Jesu vas uspavali ono na kratko?
Eni kako si ti prosla to 🤣 iste smo sto se tice one panike haha …
Ja vam se spremam iduci mjesec za IUI jos jednu. ( to mi je treca po redu)
I ukoliko ne uspije idem na IVF do kraja godine cu uraditi sigurno…
Malo se plasim samo aspiracije te ne znam, neka panika na samu pomisao na kratko ce me uspavati… 😆
Pozz za sve cure na forumu, zelim vam puno srece 🌹
Nekih ima i novih vidim 😘😘
Ja sam aspiraciju imala u poliklinici IVF, prvi put da su me “drogirali”, prvi put da sam na bolnickom krevetu. Ta pomisao je najstrasnija od svega, a sto se ostalog tice- siknuli intravenozno neku drogu i ja bila skroz lagana,oni to opisu kao da si popila 3-4 koktela i stv je tako. to traje ful kratko i apsolutno nista nisam osjetila, niti taj dan niti kasnij, niti na trasferu, tako da stvarno ne trebas se plasiti🥰🥰🤍
Ja sam bila pod općom anestezijom, pol sata sam malo mutno vidjela jer sam bila uspavana i to je to. Ostatak dana ok. Bol u jednom jajniku gdje je bilo više folikul, ali niš previše
Prirodni ciklus punkcija bez anestezije i nisam skoro ni osjetila.
Cure, nemojte se bojati nije to niš strasno i samo hrabro
Alsuncokret
💙
Enii ista sam bila, ojj pomislim dala sam stopericu i odma ce mi nesto biti 🤣 …
Uniloq, Rose bit ce to dobro ABD prezivjet cu vjerovatno 🤣
Hvala cure na lijepim rijecima podrske, grlim vas i ljubim virtualno🥰😘🥰😘
Trebalo mi je dva tri dana, da odbolujem, odtugujem i isplacem, i mislim da nam je Bog dao taj tezak kriz jer zna da mozemo, uzdam se u njegovu pomoc i zelim da iz svega toga izadjemo jaki, da ne izgubimo nas i da u rukama imamo nase cudo!
🙏🤍
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sortiraj odgovore
Najstariji