Ma ne nadam se previše jer svaki mjesec uz 100 “simptoma” uspijem se razočarati kada menga dođe točna u sekundu. Voljela bih da bude pozitivan test, ali ne želim se previše nadati jer baš boli vidjeti ga bijeloga pa se danima nakon oporavljam psihički…
Ma ne nadam se previše jer svaki mjesec uz 100 “simptoma” uspijem se razočarati kada menga dođe točna u sekundu. Voljela bih da bude pozitivan test, ali ne želim se previše nadati jer baš boli vidjeti ga bijeloga pa se danima nakon oporavljam psihički…
Sve znam. Ja sam totalno istraumatizirana od tih testova… a nadajmo se najboljem, puno srece svima 🫂🤍🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Cao cure, ja se danas vratila sa godisnjeg odmora. Trebala sam da dobijem u cetvrtak, medjutim nisam, ali sam mislila da je od mora vrucine i svega ostalog, danas kada smo se vratili uradim test i pozitivan je 🙈😃
Srecna sam naravno, ali nemam osjecaj kao prvi put vise sam u strahu da prodje sve kako treba.. Uglavnom htjela sam da vas obavijestim, jer ste mi bile puno od pomoci predhodnih mjeseci.
Svu srecu zelim svim borilicama ♥️
Cestitkeeee ❤️🥹🤍 želim to dosadnu i školsku trudnoću 🤰🥰🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mislim da smo apsolutno sve koje smo na ovom forumu istraumatizirane bijelim testovima. Sve one sretnice koje su napravile bebu u prvih nekoliko pokušaja i kojima je sve išlo super i po planu vjerojatno ni ne znaju za ovaj forum 🫣 i blago njima! A nama koje smo tu je lakše skupa čekati. I slaviti. I plakati. 🤗
Ps. Ako nekome pomogne, meni je od svih "simptoma" i simptoma koje sam svaki mjesec imala jedina razlika bila da u oba puta prije nego sam dobila ➕ sam imala LUDE snove, ali baš onako izuzetno izražene, baš sam dan prije nego sam pišala test rekla mužu da opet imam lude snove kakve nisam imala od zadnje trudnoće 😂🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Mimix oooo pa ženo, čestitam🎉🎉🎉🎉 jako mi je drago ❤️ sve znam o strahu, prošla sam sve to i u prvoj trudnoći. Želim ti mirnu i školsku trudnoću.
Ivanica drzim fige za pozitivan testić.🍀🍀🍀
💙
Čestitam svima koji su ugledali plusić, da bude sa srećom i da dobijete žive i zdrave smotuljke sreće❤️❤️
A svima koji još čekaju, snage i strpljenja 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Cao cure, ja se danas vratila sa godisnjeg odmora. Trebala sam da dobijem u cetvrtak, medjutim nisam, ali sam mislila da je od mora vrucine i svega ostalog, danas kada smo se vratili uradim test i pozitivan je 🙈😃
Srecna sam naravno, ali nemam osjecaj kao prvi put vise sam u strahu da prodje sve kako treba.. Uglavnom htjela sam da vas obavijestim, jer ste mi bile puno od pomoci predhodnih mjeseci.
Svu srecu zelim svim borilicama ♥️
Čestitke mimix!!! Da bude mirna i školska ♥️ lijepo je krenulo ovdje, krenula je trudnicka prasina ✨
Ivanica dobrodosla 🤗
Zebra, aktivno je 🤭 iako lh trakice jos nisu pozitivne, tamne lagano pa se nadam danas...
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Nemam hcg test a danas ništa ne radi, nisam odolila pišnut na lh, drugi urin
Znam da ne znači puno ali eto
Mimix Cestitam! Kako si ti to tako lezerno nama predstavila ko da si na krivom forumu 😜 Pozitivan test zasluzuje bar 7 ovih smajlica 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Zelim ti mirne i sretne dane ispred tebe ❤️
Hvala na lipim zeljama za moj prvi IVF. Inace, ja sam prosli tjedan saznala da mi je AMH 0.33ng/ml. Jos mi sok nije skroz prosao (pogotovo sta to niko dosad nije provjeria 😑) Zbog tog nalaza sam dobila visoku dozu Gonala: 300 6 dana. Danas u 19 sam uzela 2. dozu i vec 2 sata imam ocajnu glavobolju. Jel moguce da je to od gonala i da vec reagiram? 😖
TonkinaPrija eto ista nam je dijagnoza🥹 ako ti bilo sto bude trebalo, ako zelis, reci pa ti ostavim mail u opisu da se javis. Ja sam u 2. Mj saznala za dijagnozu pa sam je uspjela isprocesuirati do sad.. sretno i drago mi je sto si se odmah bacila na posao, bravo!! 🥰🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Ivanica, jesi pisnula i hcg trakicu? 🤞
TonkinaPrija, sretnooo i nek prvi bude uspjesan 🤞✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳