Eni paaaaaa ja sam presretna radi tebe! cestitam ti! 🤯😍 nakon 100 godina uđem na ovu temu (iz koje sam izašla također s plusom, a taj plus za 2mj puni godinu 🙈) iiii vidim ovo. 🤩 bravo bravo bravo. želim ti mirnu trudnoću 🩷
—
Svim ostalim curama također sretno do plusica ✨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Enipaaaaaa ja sam presretna radi tebe! cestitam ti! 🤯😍 nakon 100 godina uđem na ovu temu (iz koje sam izašla također s plusom, a taj plus za 2mj puni godinu 🙈) iiii vidim ovo. 🤩 bravo bravo bravo. želim ti mirnu trudnoću 🩷
—
Hvalaaa tiiii dragaaaa 🥰🥰😍🤍 ni ja nemogu još vjerovati da sam trudna ali evo čuda se dešavaju ❤️🙏kak si mi ti ? Šta ima ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Enipaaaaaa ja sam presretna radi tebe! cestitam ti! 🤯😍 nakon 100 godina uđem na ovu temu (iz koje sam izašla također s plusom, a taj plus za 2mj puni godinu 🙈) iiii vidim ovo. 🤩 bravo bravo bravo. želim ti mirnu trudnoću 🩷
—
Hvalaaa tiiii dragaaaa 🥰🥰😍🤍 ni ja nemogu još vjerovati da sam trudna ali evo čuda se dešavaju ❤️🙏kak si mi ti ? Šta ima ?
Ma sad samo opušteno i smireno (koliko možeš Haha). Bit će to sve kako treba. Beba je znala kad treba doći ✨ uci ću sigurno ponovno kad obaviš prvi pregled 😍
Kod nas evo supeeer sve, moj zvrk je 100 na sat, sve bi sam -a ne može jos ništa sam 🙈 tako da je veselo. Bliži mu se prvi rodj, nekad davno sam pričala da bih pokušala na drugo nakon njegove godine, ali sad mi se to čini pre blizu i ne znam kako bi s dvoje malih 🤯 ali opet stoji mi u glavi i ono ko zna koliko će opet vremena trebati plus otežana okolnost sto nemam jedan jajovod.. a opet zamisli desi se nekim čudom brzo, ne znam jesam li spremna. I eto! To su neke moje misli u zadnje vrijeme, zato sam i ušla malo prolistati sto ima kod vas .. 🙂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Eni koliko sam ja sretna radi ovoga!!! Ja držim fige da velika beta znači i nešto više osim da je super 😂🤞🏼🤍👨🏻🍼👩🍼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
—
Ma sad samo opušteno i smireno (koliko možeš Haha). Bit će to sve kako treba. Beba je znala kad treba doći ✨ uci ću sigurno ponovno kad obaviš prvi pregled 😍
Kod nas evo supeeer sve, moj zvrk je 100 na sat, sve bi sam -a ne može jos ništa sam 🙈 tako da je veselo. Bliži mu se prvi rodj, nekad davno sam pričala da bih pokušala na drugo nakon njegove godine, ali sad mi se to čini pre blizu i ne znam kako bi s dvoje malih 🤯 ali opet stoji mi u glavi i ono ko zna koliko će opet vremena trebati plus otežana okolnost sto nemam jedan jajovod.. a opet zamisli desi se nekim čudom brzo, ne znam jesam li spremna. I eto! To su neke moje misli u zadnje vrijeme, zato sam i ušla malo prolistati sto ima kod vas .. 🙂
Da kužim .. Al nemoj da te jedan jajovod obeshrabri , nekad je jedan jači od dvoje 🙏💪😍
Da mene je iznenadio plus .. ja išla onako Radit bezevze da se rjesim muka i da se ne nadam nekoj beti , kad ono plus je vrištio 🥹🥹 a išla sam na ivf u prirodnom ciklusu dok sam čekala lijekove 🫣 stvarno smo presretni da nam je iz prve uspjelo , sad samo da doguramo do kraja i bit ću zahvalna do neba 🙏🤍
Uniqlo ti si luda 🤣🤣🤣 Al hvala ti što si uvijek uz mene .. prvo sad navijamo za tebe da napokon dobiš plusić❤️❤️🥹🫂🤍
Ostale cure sretnooooo 😍🥰🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni odlično, bas sam jako sretna zbog tebe ❤️ samo opušteno i pozitivno 🙏🏻
Cure, hvala, idemo dalje. Iza nedjelje očekujem ovulaciju. Popratit ću s CB
💙
Eni, to obicno tako ide, dok se najmanje nadas 🥰❤️
Rose, zelim puno zabave iduci tjedan i da bude dobitan 🤞🤞🤞✨✨
Meni evo danas krenula lagana mucnina ujutro, apsolutno isto kao i u prvoj trudnoci. Tad je trajala do 39.tjedna kad sam rodila, nadam se ovaj put nesto kracem intenzitetu i trajanju 🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Eni odlično, bas sam jako sretna zbog tebe ❤️ samo opušteno i pozitivno 🙏🏻
Cure, hvala, idemo dalje. Iza nedjelje očekujem ovulaciju. Popratit ću s CB
I ja očekujem za vikend, sutra krećem s trakicama. 🤞🤞
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Zebra uh, bas su te dugo mučile. Nadam se da neće tako ovaj put 🤞🏻
MissD sretno i akcija hihi
Cure, ja sinoć na WC-u u sluz ogromna i ja mislim pa ne bude mi toliko prije takva sluz i to u nekoliko navrata i idem pišnuti CB i ono smajlić, vjerojatno ce večeras, noćas ovulacija. Malo je uranila. Mislila sam danas prvi put test, ali prije nedjelje je nisam očekivala, čak sam mislila pon ili uto
💙
Zebra uh, bas su te dugo mučile. Nadam se da neće tako ovaj put 🤞🏻
MissD sretno i akcija hihi
Cure, ja sinoć na WC-u u sluz ogromna i ja mislim pa ne bude mi toliko prije takva sluz i to u nekoliko navrata i idem pišnuti CB i ono smajlić, vjerojatno ce večeras, noćas ovulacija. Malo je uranila. Mislila sam danas prvi put test, ali prije nedjelje je nisam očekivala, čak sam mislila pon ili uto
Sretnoooo 🥰😍🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia