Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    19. Lipanj 2025. 08:54

eni233

https://ibb.co/gFfn20f4

Drage moje , jučer sam razmišljala da se testiram Al sam bila jako jako nestrpljiva , i uradila sam danas 9 dan I’d trnsfera i plus ko kuća 🥹🥹🥹😍😍 znači od kad smo krenuli raditi na bebi prije 3 godine nikad nisam dobila plus , nikad !! Ovo je prvi put , a da ne kažem da se crtica pojavila odmah !!! Zato vam kažem svima ovdje da je ova sreća ne procjenjiva i nemojte se bojati ivf-a idite i ne gubite vrijeme, nama je uspio prvi transfer iz prirodnog ciklusa , i nadam se da će se to dobro odvijati i tako želim i vjerovati da ću za 9mj vam staviti sliku svoje mrvice iako umirem od straha i nerealno mi je sve , ali eto da i ja jednom kažem da imamo plus 😭😭😭😭😭😭 place mi se čim se sjetim i pišući ovu poruku i cijelo vrijeme .. voli vas puno vaša eniiii ❤️❤️❤️

🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• eni233
    19. Lipanj 2025. 09:54

Hvala vam cure ❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

jasamja
    19. Lipanj 2025. 16:35

Eni233 ❤️ tako mi je drago zbog vas 😁 želim ti uspješnu i dosadnu trudnoću 🤞
    Čitam vas već 3 mjeseca iz prikrajka ali sam se danas ponovno aktivirala samo da ti čestitam 😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ivyyyy
    19. Lipanj 2025. 18:11

Eni nasa, imas li kakve simptomee ili jos nista? 🥹🥰❤️ 
    Mislim da si nam svima donjela suzu u oko ovom vjescu, jer si ti imala uvijek rijeci utjehe i virtualno slala snagu svakoj od nas, sad cemo mi bodriti tebe 9 mjeseci dok cekas svoje cudo ❤️

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

Nikita206
    20. Lipanj 2025. 10:23

Eni čestitke draga, da sve prođe kako treba i školski i da dočekaš napokon svoju mrvicu! ❤️

I drugim curama koje su napokon ugledale svoj plusić također čestitke, a onima koji još pokušavaju držim velike fige! ❤️

Ja vas svako toliko pročitam da vidim ima li šta novoga, ali još neko vrijeme neću biti u pokušavanju jer svi nalazi "smrde" na lupus koji mi je pogodio bubrege pa vjerojatno od toga i visok tlak... za 10 dana idem na biopsiju bubrega da potvrdimo pa onda u neke nove borbe.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• eni233
    20. Lipanj 2025. 12:23

Ivyyyy

Eni nasa, imas li kakve simptomee ili jos nista? 🥹🥰❤️
    Mislim da si nam svima donjela suzu u oko ovom vjescu, jer si ti imala uvijek rijeci utjehe i virtualno slala snagu svakoj od nas, sad cemo mi bodriti tebe 9 mjeseci dok cekas svoje cudo ❤️

Pa nemam baš.. jedino me grudi užasno bole .. Al meni je taj simptom bio i prije menge pa mi nist nije novo .. čak mi je bazalna niska .. sto mi je čudno .. tak da sve je nešto naopako samo je test pozitvan 😅🥰🥹 hvala cure što se veselite samnom , ja čekam i vas da vi mene razveselite i da dobijete svoje plusice 😍😍😍😍😍🥹🥹🥹

Nikita drži se i javljaj nalaz nakon biopsije , nadam se da će biti sve uredu ❤️❤️ želim ti da što prije kreneš opet hvatati ovulaciju 🙏🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Uniqlo7
    20. Lipanj 2025. 14:23

Nikita206

Eničestitke draga, da sve prođe kako treba i školski i da dočekaš napokon svoju mrvicu! ❤️

I drugim curama koje su napokon ugledale svoj plusić također čestitke, a onima koji još pokušavaju držim velike fige! ❤️

Ja vas svako toliko pročitam da vidim ima li šta novoga, ali još neko vrijeme neću biti u pokušavanju jer svi nalazi "smrde" na lupus koji mi je pogodio bubrege pa vjerojatno od toga i visok tlak… za 10 dana idem na biopsiju bubrega da potvrdimo pa onda u neke nove borbe.

Ma daj nemoj me zezat… kako je uopce doslo do toga da sumnjate na lupus? Nadam se da će ipak sve biti okej.. 🙏🙏🙏 javi nam se nakon biopsije 🤞🏼🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

Nikita206
    20. Lipanj 2025. 19:34

Uniqlo7

Nikita206

Eničestitke draga, da sve prođe kako treba i školski i da dočekaš napokon svoju mrvicu! ❤️

Ja vas svako toliko pročitam da vidim ima li šta novoga, ali još neko vrijeme neću biti u pokušavanju jer svi nalazi "smrde" na lupus koji mi je pogodio bubrege pa vjerojatno od toga i visok tlak… za 10 dana idem na biopsiju bubrega da potvrdimo pa onda u neke nove borbe.

Ma daj nemoj me zezat… kako je uopce doslo do toga da sumnjate na lupus? Nadam se da će ipak sve biti okej.. 🙏🙏🙏 javi nam se nakon biopsije 🤞🏼🤍

A kako je krenuo taj visoki tlak onda smo išli u sve moguće pretrage i urin je pokazao puno proteina, pa onda 24-satni urin opet velike razine proteina i na kraju neke imunološki pretrage i sve ukazuje na taj lupus nefritis koji napada bubrege. Ali zato idem na biopsiju pa potvrdimo, da se odredi tip pa samim tim i liječenje. Napomenula sam da bi vjerojatno išli na još jedno dijete pa je rekla da nije nemoguće. E da i još mi je rekla da je moguće i da je spontani bio zbog toga.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Uniqlo7
    20. Lipanj 2025. 21:08

Nikita206

Uniqlo7

Nikita206

A kako je krenuo taj visoki tlak onda smo išli u sve moguće pretrage i urin je pokazao puno proteina, pa onda 24-satni urin opet velike razine proteina i na kraju neke imunološki pretrage i sve ukazuje na taj lupus nefritis koji napada bubrege. Ali zato idem na biopsiju pa potvrdimo, da se odredi tip pa samim tim i liječenje. Napomenula sam da bi vjerojatno išli na još jedno dijete pa je rekla da nije nemoguće. E da i još mi je rekla da je moguće i da je spontani bio zbog toga.

Znači to je neka stečena dijagnoza… jbmu toplo se nadam da nije to to, držim ti fige na najjače.. vjerujem da je užasno težak proces psihički.
    Ja isto imam uputnicu za neke pretrage oko lupusa, i nisam se brinula toliko, ali bome sad nakon ovog tvog komentara ću prvom prilikom otići provjeriti. 
    Stvarno se nadam da to nije tvoja priča 🙏🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• eni233
    20. Lipanj 2025. 22:29

Nikita206

Uniqlo7

Nikita206

Baš mi je žao da moraš kroz to prolaziti držim ti fige na najjače da bude sve ok na kraju , i da se uskoro vratiš ovdje da zajedno gledamo u trakice i iščekujemo plusic 🥰🫂❤️❤️🤍🤍

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.