Drage zene, ja se iskljucem iz ove teme, jer nas je snasla dijagnoza i tezak put nazalost..
zelim vam srecu, da se cim prije ostvarite kao majke i samo da vam kazem da ste divne, i da nam Bog s razlogom daje krizeve, koje samo hrabri mogu nositi!
Puno vas grlim, a posebno svoju Eni 🥰 tvojoj se bebici neopisivo radujem❤️
Draga moja , nemojte nikad odustati , sve je to rješivo 🫀❤️ ja sam sigurna da ćete i vi dobiti bebicu kad tad 🙏❤️🤍 samo je pitanje vremena, grlim i ja tebe iz daleka 🥹❤️❤️🫀🫀🫂🫂🫂
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Dobila smajlić jutros na CB
Jučer pokrili.
🤞🤞🤞 akcija ovih dana i onda odbrojavamo zajedno do nedolaska M! Ja isto očekujem O danas-sutra. Ovaj mjesec ne pratim trakicama jer idem na folikulometrije, iduću imam u pon. Sudeći po sluzi, ništa se ne dešava, nema je uopće zasad.
👩🦰28
Endometrioza
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Dobila smajlić jutros na CB
Jučer pokrili.
🤞🤞🤞 akcija ovih dana i onda odbrojavamo zajedno do nedolaska M! Ja isto očekujem O danas-sutra. Ovaj mjesec ne pratim trakicama jer idem na folikulometrije, iduću imam u pon. Sudeći po sluzi, ništa se ne dešava, nema je uopće zasad.
Meni sluz nekad bas zna odjednom. Ono niš, niš i evo sluzi tek na dan ovulacije. Ma bas nema pravila. Isto i s boli. U zadnje vrijeme osjetim tek na dan iako evo ovaj put sam sinoć osjetila blago.
Ma bas varira.
Sretnooo,javi nam situaciju u pon 🍀🍀🍀
💙
Ja dobila danas… Malo sam se rastužila, muž mi je na putu, pa sam sama kod kuće pa mi je još gore. Pustiću danas da mi emocije odrade svoje i idemo dalje u sledeći ciklus
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Jutro curke da vas pozdravim tu sam, pratim vas još iz sjene. Nisam još počela koristiti trakice niti pratiti mengu . Još malo, sam se odlučila da idemo maksimalno spontano, jer tek u 8.mjesecu muž će znati gdje je i šta je što se njegove plodnosti tiče nakon svega. Mi sada tako spontano pokrijemo, slušam svoje tijelo čisto da ne gubimo nadu i ne padamo psihički. Zanimljivo je malo i to. Sada smo baš posvećeni jedno drugome i uživamo u svakome danu.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Ja dobila danas… Malo sam se rastužila, muž mi je na putu, pa sam sama kod kuće pa mi je još gore. Pustiću danas da mi emocije odrade svoje i idemo dalje u sledeći ciklus
Samo daj, imaš svo pravo svijeta biti tužna, frustrirana i razočarana. Podrška ❤️❤️❤️
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
🫂🫂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Drage zene, ja se iskljucem iz ove teme, jer nas je snasla dijagnoza i tezak put nazalost..
zelim vam srecu, da se cim prije ostvarite kao majke i samo da vam kazem da ste divne, i da nam Bog s razlogom daje krizeve, koje samo hrabri mogu nositi!
Puno vas grlim, a posebno svoju Eni 🥰 tvojoj se bebici neopisivo radujem❤️
Draga Ivyyyy puno snage vam želim ❤️❤️❤️❤️. Tu smo za tebe sve kada god trebala 🥰🥰🥰
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
Čaj vrkuta,folna
Cure samo sa vas pozdravim sve i nadam se da ste dobro?
Eni Uniqlo? Kako ste mi? Nije me bilo bas dugo?
Usla sam samo da vidim dokle ste?
Hej draga🫂🫂
Ja sam dobro, prvi postupak je došao do kraja, imala sam 7 JS, 6 propalo, jednu vratili ali je beta bila negativna. Ja sam sretna sto sam u startu toliko daleko dogurala s postupkom i sto sam ipak reagirala na terapiju 🥰 sad sam u fazi (ne)cekanja menge, pa idem u bolnicu u prirodni ciklus. Iduci ivf u 9. Mj!
Kako si ti, sto ima kod tebe?
Drago mi je da ste dobro 🫂
Ipak idete na postupak, krenule ste dalje … Ne treba odustati ❤️
Kako vam je prosla aspiracija?
Jesu vas uspavali ono na kratko?
Eni kako si ti prosla to 🤣 iste smo sto se tice one panike haha …
Ja vam se spremam iduci mjesec za IUI jos jednu. ( to mi je treca po redu)
I ukoliko ne uspije idem na IVF do kraja godine cu uraditi sigurno…
Malo se plasim samo aspiracije te ne znam, neka panika na samu pomisao na kratko ce me uspavati… 😆
Pozz za sve cure na forumu, zelim vam puno srece 🌹
Nekih ima i novih vidim 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji