Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    30. Travanj 2025. 12:02

Rose1

Uniqlo7

MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
    Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏

Ma joj, ljuti me i ta njihova loša procjena jer puno je to muke i stresa, ali iskreno držim fige za ovu jednu 🙏🏿 samo pozitivno i javljaj. Mislim na tebe i šaljem zagrljaje 🤗❤️

🤍🫂🥳 zvala sam i rekli su sutra transfer ako sve bude dobro, tako da sam od sutra aBd pupo😂🙏

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    Poliklinika IVF 4/25

Makarena
    30. Travanj 2025. 14:45

Uniqlo7

Rose1

Uniqlo7

MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
    Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏

Ma joj, ljuti me i ta njihova loša procjena jer puno je to muke i stresa, ali iskreno držim fige za ovu jednu 🙏🏿 samo pozitivno i javljaj. Mislim na tebe i šaljem zagrljaje 🤗❤️

🤍🫂🥳 zvala sam i rekli su sutra transfer ako sve bude dobro, tako da sam od sutra aBd pupo😂🙏

Jeeeeeeej ❤️. Nadam se visokoj beti za 14 dana i da nam se pridružuješ na zimskim bebama 😊🙏🏻.

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.