Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    29. Svibanj 2025. 22:37

Ivyyyy

Ovo mi je bio sok, onako dug je put bio ovih 4 godine, stvarno nisam odustajala, vjerovala sam u to, molim se Bogu svakodnevno i bas sam bila pozitivna.. al ovo me je toliko pogodilo, i onda se krivim da ako budem tuzna, ako placem, ako se osjecam lose da cu poljuljati svoju vjeru koju sam ojacala, gradila, stekla.. s druge strane ako pokazem slabost i tugu da cu povrijediti svog muza kojem je ovo sigurno tesko palo, mozda teze nego meni.. bas sam nikako od prekjucer od kad smo saznali, danas sam i nakon 2 godine opet imala napad panike(doduse nije bio jak ko nekad prije), i cijeli dan sam nikakva, slaba nekako i fizicki i psihicki..
    oprostite na jadikovanju, znam da ima i goreg, svakome je njegov kriz tezak, ali morala sam nekome otvoriti dusu..

Mene ti je sve snaslo u 2. Mjesecu, kada sam izmolila doktoricu cisto iz znatizelje da izvadim hormone. Mi pokusavamo tek nekoliko mjeseci, uopce nisam nikad nikakvih problema imala. Ko grom iz vedra neba, sve pocetne faze zalovanja, vrtuljak emocija doslovno. Ja sam pustila par dana da prihvatim, pa mi je pomoglo da si dan strukturiram na nacin da puno kuham(terapija) sve zdravo, nabavim sve suplemente, setam svaku vecer i puno pricam s muzem.. nekako me to sve okupiralo, a najvise me trgnulo kad sam skontala da ne zelim da muz radi cijeli dan i ide kuci umoran s mukom da mene mora tjesit kad mu je i samom tesko. Sorry na dugom postu, htjela sam podijeliti svoje iskustvo, ti si mozda nesto od tog vec pregrmila u ovu koju godinu, ali evo.. zdrava hrana, sto vise vani, sto vise pozitivno usmjerenih razgovora s partnerom i molitva koja to sve objedini🥰 napravila si samo korak naprijed, borba je ali sad mogu stvari samo na bolje 🫂🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• missD
    30. Svibanj 2025. 00:06

Uniqlo7

missD

Kod mene lijepi folikul na desnom jajniku,17mm (12.dc), ali raste mi i cista i polip…kaze dr da ne gubim nadu, nastavljamo s pokusajima jos malo, a onda u postupak, po potrebi i na uklanjanje te ciste i polipa.

Taj folikul zvuci obecavajuce🤞🏼 je li polip moze smetati ovulaciji?
    I da, sto mislis kad kazes u postupak??

Da, i gin je danas rekao da mu se situacija po pitanju ovulacije ovaj ciklus cini dobra :) Mislim da polip ne utjece na ovulaciju, ali utjece na implantaciju jer fizicki moze smetati, ovisno gdje se nalazi i koliki je. 

Mozda sam se krivo izrazila, htjela sam reci u obradu, prve preglede i konzultacije za potpomognutu. Dosad smo pokusavali samo spontanim putem pa mi je sve sto slijedi novo i nepoznato, jos se malo gubim u svim izrazima i postupcima. 

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• missD
    30. Svibanj 2025. 00:50

Uniqlo7 - slično i kod mene, sve uvijek ok i uredno dok nismo krenuli pokušavati i vrlo brzo dođe dg - endometrioza. Šamar, hladan tuš, tu sam se rasula u komade i trebalo je par dana da posložim glavu i misli i da se saberem. Imam vrlo slične strategije kao ti - strukturiram si dane koliko mogu, nabavila sam dosta suplemenata, redovno treniram, trudim se hraniti se zdravo, puno razgovaram s mužem, dajemo sve od sebe da ostanemo optimistični i ne potonemo, iako nekad baš dođu krize. 
    Danas mi je gin prvi put sam spomenuo da razmislim o obradi na humanoj i da vidim za koju bih se kliniku odlučila, iako kaže neka pokušamo spontano još 3-4 ciklusa. Čak sam to ok i podnijela, valjda sam prihvatila tu mogućnost kad sam dobila dg endometrioze.

@Ivy - uzmi si i ti vremena, posloži se, isplači i hrabro dalje! Put je težak, ali vrijedit će kad dođemo do cilja ✨ ako imaš imalo volje, ostani s nama na temi da se međusobno podržavamo i pratimo. 

Cure, u mojim ste molitvama ♥️ vjerujem i u naše plusiće uskoro

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

mimix
    30. Svibanj 2025. 07:03

Ivy puno podrške i ohrabrenja  ti šaljem, vjerujem da će ipak sve biti u redu <3
    ja sam se jutros probudila sa takvom glavoboljom, što inače nikada nije slučaj, jedva sam se digla na posao, bol u stomaku kao pred menst. ali više imam grčeve u desnom predjelu, gdje je i bila ovulacija... ujutro ću još jedan testić.

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Uniqlo7
    30. Svibanj 2025. 07:41

MissD bravo!!
    Meni je najteze palo kad je doktor izgovorio tu rijec potpomognuta.. tog sam se uzasno plasila i tu sam ifnormaciju doslovno prbavljala najduze. Sad kad se osvrnem i sjetim toga, skuzim da stvarno tu nema nista lose i sad mi je drago da sam se tako brzo za to i odlucila! Uspjet cemo mo, ne brinem se ja, samo je pitanje mjeseca 🤍🤍🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Rose1
    30. Svibanj 2025. 08:18

MissD ma naravno, samo pozitivno. Prijateljica je imala brdo mioma, to je rijesila i odmah ostala trudna. Ona je stvarno imala puno pa se to moralo prvo rijesiti.
    Zara i ja kazem, nije još gotovo.

Ivyy ostani ti s nama❤️ 
    Već sam više puta pisala da smo i mi prošli potpomognutu. Nije to tako strasno, gledajte da ćete tako brzo doći do cilja, do toliko dugo čekane bebice🙏🏿 Ja sam išla u to skroz pozitivno, bez imalo straha, tuge. Bila sam bas sretna jer sam bila sigurna da smo sve bliže cilju. Jedva sam čekala postupke jer je to značilo nadu. I hvala Bogu dobili svog pobjednika 💙
    Sve smo drugačije i imamo različita i mišljenja o svemu tome zato si dajte vremena odtugovati, posložiti se i onda hrabro dalje. Mi, žene doista možemo sve. Stvarno znam cura s raznim dijagnozama i sve se to riješi. 

💙

Rose1
    30. Svibanj 2025. 08:20

Meni bi trebala biti ovulacija ove dane, ali još ništa ksze Clearblue...

💙

alsuncokret14
    30. Svibanj 2025. 10:42

Cure samo sa vas pozdravim sve i nadam se da ste dobro?
    Eni Uniqlo? Kako ste mi? Nije me bilo bas dugo? 
    Usla sam samo da vidim dokle ste? 

Uniqlo7
    30. Svibanj 2025. 11:49

alsuncokret14

Hej draga🫂🫂
    Ja sam dobro, prvi postupak je došao do kraja, imala sam 7 JS, 6 propalo, jednu vratili ali je beta bila negativna. Ja sam sretna sto sam u startu toliko daleko dogurala s postupkom i sto sam ipak reagirala na terapiju 🥰 sad sam u fazi (ne)cekanja menge, pa idem u bolnicu u prirodni ciklus. Iduci ivf u 9. Mj!
    Kako si ti, sto ima kod tebe? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

• eni233
    30. Svibanj 2025. 11:51

alsuncokret14

Evo dobro sam , u srijedu imam ultrazvuk , za prirodni  ivf . Ako bude neuspješan idem na stimulirani u 7 mj , kak si mi ti ? U kojoj si ti fazi ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.