Dali je normalno toliko da se poveca za 24 sata nisam mirna majke ni moje polidecu tako da i neznam kad sam imala ovulacija jer nisam se testirala samo do 13 dana ciklusa sam testirala :(((
Dobra je beta, ne bi trebalo biti problema. Rast baš lijep. Opusti se i uživaj u trudnoći🥰
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Dali je normalno za jedan dan da ako ci jer 28 mije bila 48 a danas 29 je 90
Dobra je beta, ona se dupla svaka 2dan cca. Kad kažemo dupla, ne znači da se točno dupla, obično bude puno i veća od duple. Npr meni je bila oko 200, za dva dana preko 600. Bitno je da bude bar duplo veća za 2/3dana.
Tebi je ako sam dobro shvatila odmah drugi dan duplo veća, što znači da bi bila i puno veća da si pričekala još jedan dan
💙
Hvala ti n’a odgovoru jer imam danas da Vadim ponovo jer Sam basils u sve razlicite labaratorie da majke mi u labratori se vide jer 24 kad sam vadila prévu bhcg. Je bila 0.2 uil
Pa tako mije bilo sa bliznancima kad sam bila trudna npr 14 mije test bio poz 17 beta 113 19 beta bila 316 i tako dalje
Jer meni test bio negativan 26 oktombra a 27 pozitivan sad cu sliku da cam posaljem https://ibb.co/Zz5nyjQr
Tamara sa blizancima bude veća beta. Nije bitno kolika je bitno da je svaka 2-3 dana bar duplo veća. Kod tebe je pravilno duplanje nema potrebe da je svaki dan vadiš, opusti se i uživaj u trudnoći
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Jutro žene. Danas na 10 DPO - svaki čas kao d ću procuriti i onako vruće mi je 😅 kontam kad je onakav progesteron bio sumnjam da je T. Od danas krecem sa prenatal+ ellova prasak. 🙏🏽
Nije progesteron baš mjerilo jesi trudna ili ne, moja prijateljica ga vadila i vrijednosti bile trudničke pa ništa. Tako da, dok ne dođe menstruacija ne govori da nisi trudna. Jesi se mislila testirati?
Mene grudi i dalje užasno bole, ne smijem se dirnuti. Ali probadanja u jajnicima su prestala kao i grčevi. Jutros sam samo osjetila oštro probadanje u lijevom (koji je ovulirao) i trajalo je doslovno 10 sekundi i to je to. Vidjet ćemo u sub/ned što kaže test.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Eto nešto tako kontam. Mislila sam kad kupin test u DMu. Čim stignem otići ću pa nek se nade. Želim ti pluscinu i da pokrenes niz 😘

Ajmo žene osvjetlite temu plusevima 🤞🥰
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Nije još niš gotovo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ja je sutra čekam i neću ni piškiti, sve znam...grudi prestaju boljeti
💙

Tamara draga što bi mi dale za betu 90😭😭😭
Opusti se i uživaj, stvarno nema potrebe da vadiš krv svaki dan. Potvrdila si trudnoću i sad jedino možeš uživati. Ni na šta dalje ne možeš utjecati, samo se opusti i sačekaj pregled. Vađenjem krvi svaki dan samo sebi pritisak stvaraš a to nije dobro, štetiš i sebi i bebici. S blizancima brže raste beta. Ova ti je super vrijednost, samo polako dalje i sretno!
Što bi moj endokrinolog rekao "tebi sad da kažu idi nedeljom visi sa tog drveta i zatrudnićeš ti bi svake nedelje visila" samo za betu 90 😭
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Evo opet isti scenarij, grudi prestaju boljeti. Još me ne grči, ali svaki čas će i to...gadura sutra stiže...imali smo samo jedan odnos, ali jbt i to je mnogima dovoljno...ne mogu....aaaaaa
Razočarenje je neizbježno u našim slučajevima. Držimo se za slamku i hvatamo svaki simptom, ponadamo se čak i ako nismo dobro pokrili jer eto nekome je dovoljan i jedan odnos u plodnim danima i bez problema ostane trudan. Nama džaba pratiti, brojati, tempirati… Razumijem osjećaje i mene isti čekaju za par dana. Već me tuga pomalo hvata, kontam bolje odbolovat pa kad dobijem manje će boljeti.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji