Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deja14
    22. Travanj 2025. 11:12

Hejj, nisam ni morala raditi test, menga je stigla jutros, samo bez nekih simptoma koji ukazuju na to da ce doci.
    Imala sam bolne menstruacije zbog polipa, i sad kako je uklonjen izgleda da vise ne mogu uociti kad ce tacno menzis doci...
    A oni navodno pozitivni testovi izgleda da je bila evaporacijska linija 😭
    Tako da ni od mene nista ovaj mjesec😔

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom

Rose1
    22. Travanj 2025. 13:22

Sretan Uskrs drage ženske 🎉💐🐣🐰

💙

Rose1
    22. Travanj 2025. 13:32

Uniqlo sretno,sretno🍀🍀🍀🍀 super to zvuči. Javljaj nam kako ide❤️🤗
    Tamara super beta, neka bude mirno do kraja
    Eni, Deja ma jebemu, zao mi je, ali pozitivno dalje. Bas se svaki put izbediram kad procurim, ali samo još jače dalje. Bit Ce🙏🏿
    Grlim

💙

Rose1
    22. Travanj 2025. 13:56

Zara531

Drage žene,
    prije svega sretan Uskrs! Dao Bog da ga sljedeće godine proslavile sa bebicama u ruci
    Dalje, jutros sam se testirala (negdje 10-11 dpo sam) i test je potpuno bijel. Moram priznat da sam poprilično razočarana, jer koliko god "ne vjerujem u simptome" ovaj sam se put osjećala drukčije (probadanja lijevo, grudi jako, baš jako bole, napaljenost + ostale stvari koje inače imam u PMS-u) i imala sam neki unutarnji "osjećaj" (ne znam kako to opisati) da sam tudna.

Ali eto, nema veze, u dobrom sam društvu na forumu tako da idemo dalje.
    Sljedeći ciklus ću korisiti metodu "čorave kokoši" jer, zbog planiranog putovanja, neću biti u mogućosti pratiti lh trakicama a iskrena da budem, malo sam se ih i zasitila.

Ali možda ti je još rano za test. Ponovi ti njega za koji dan 

💙

Zara531
    22. Travanj 2025. 14:34

Rose1

Zara531

Drage žene,
    prije svega sretan Uskrs! Dao Bog da ga sljedeće godine proslavile sa bebicama u ruci
    Dalje, jutros sam se testirala (negdje 10-11 dpo sam) i test je potpuno bijel. Moram priznat da sam poprilično razočarana, jer koliko god "ne vjerujem u simptome" ovaj sam se put osjećala drukčije (probadanja lijevo, grudi jako, baš jako bole, napaljenost + ostale stvari koje inače imam u PMS-u) i imala sam neki unutarnji "osjećaj" (ne znam kako to opisati) da sam tudna.

Sljedeći ciklus ću korisiti metodu "čorave kokoši" jer, zbog planiranog putovanja, neću biti u mogućosti pratiti lh trakicama a iskrena da budem, malo sam se ih i zasitila.

a potajno se još uvijek nadam ali nekako mislim da bi se već trebalo pokazati. ima li smisla testirati se već sutra ujutro ili bolje da počekam više dana?

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

Uniqlo7
    22. Travanj 2025. 14:53

Eni Maaa idemo mi na IVF na najjače, ali vam ne idemo s foruma i teme 😂🤍 svim curama koje su dobile negativne testove ili mengu šaljem virtualne zagrljaje i želim vam što prije vaše plusiće! 🤍🤍

Ja cekam upravo folikulometriju, bit ce sve dobro sigurna sam🥳

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Rose1
    22. Travanj 2025. 15:12

Zara531

Rose1

Zara531

Drage žene,

a potajno se još uvijek nadam ali nekako mislim da bi se već trebalo pokazati. ima li smisla testirati se već sutra ujutro ili bolje da počekam više danši

Po meni bolje prekosutra. I nije još gotovo, čekamo s tobom, 😁 

💙

Blondy
    22. Travanj 2025. 23:10

Uniqlo7

EniMaaa idemo mi na IVF na najjače, ali vam ne idemo s foruma i teme 😂🤍 svim curama koje su dobile negativne testove ili mengu šaljem virtualne zagrljaje i želim vam što prije vaše plusiće! 🤍🤍

Ja cekam upravo folikulometriju, bit ce sve dobro sigurna sam🥳

Kako je prošlo?

Makarena
    23. Travanj 2025. 07:44

Zara531

Rose1

Zara531

Drage žene,

a potajno se još uvijek nadam ali nekako mislim da bi se već trebalo pokazati. ima li smisla testirati se već sutra ujutro ili bolje da počekam više dana?

Evo ja ovaj ciklus nisam uspjela uhvatiti O, ali po svemu sudeci prvi test sam radila 10-11dpo i bio je bijel kao snijeg i onda sam se isto tješila da nekima ne pokaže prije 12dpo. Ja sam se onda ponovno testirala 14dpo i pokazalo je odmah pozitivno tako da nije još ništa gotovo 💪🏻🤞🏻.

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

Makarena
    23. Travanj 2025. 07:46

Eni, Deja nadam se da je sljedeći ciklus vaš 🫂

Uniqlo sretno ❤️

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.