Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    05. Svibanj 2025. 20:58

Rose1

Zebra

Rose1

Zebra

Pozdrav svima, evo i jedne povratnice 👋
    Imamo predivnu curku od 20 mjeseci koja je došla iz dugo željene i dugo pokušavane HG trudnoće s 8 mjeseci mučnina i povraćanja, a ova luda mama kreće u borbu za seku ili bracu 🫣
    Taman danas je CD12 i krećemo u akciju, pa sam se sjetila ovog foruma i koliko je lakše bilo sve silne mjesece s minusom na testu prebroditi uz ekipu 🙂
    Ovaj put se nadam malo kraćem putovanju i da se sve što prije preselimo na veseliju temu 💪

Sretnooooo i da čim prije dodes do cilja🍀🍀🍀
    Zajedno smo jače 💪🏿❤️

Hvalaaa 💪
    Vidim da se otprilike pratimo s ovulacijom, i nama je bilo veselo zadnjih par dana, sad odmaramo i čekamo 😅
    Odlučili smo ovaj puta malo opuštenije, prošlo pokušavanje nas je psihički dotuklo, ovaj put je stav ako se dogodi, super, ako ne, nije smak svijeta, ali htjeli bi da bebolina ima seku ili bracu 😄
    Uniqlo, sretno! 💪💪💪

Koliko ste dugo prvi put "radili" na bebici❤️
    Sretno i da ovaj put bude čim prije. Možda i čak ovaj mjesec 🍀🍀🍀🍀

Radili 14 mjeseci, prvih par dosta opušteno s mišlju da svima oko nas ide od prve, i onda kad baš i nije tako bilo, onda smo baš radili radili zadnjih 8 mjeseci intenzivno, tad sam i krenula s bazalnom, trakicama, dodacima prehrani i svim čudesims koje sam pročitala na ovom forumu. Na kraju smo odlučili napraviti mjesec dana pauze i uživati u blagdanima, pa nakon toga krenuti na obradu, i onda nas je iznenadilo 😅
    Ovaj puta se nadam manje stresa i više uživancije u procesu, a ne "čuj, danas moramo 🫣" 

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

• Danci79
    05. Svibanj 2025. 21:16

Uniqlo7

Danci79

Bok svima, kasni mi dva dana, malo prije sam radila crear blue test i negativan je. Da li da probam ponovo ujutro, da li je moguce da je jos rano. Grudi me i dalje bole i osjecaj da cu doboti koj traje vec tjedan dana cca!?

Cb testovi nisu najpouzdaniji. Ako zelis pratiti ovulaciju i ciljati odnose, uzmi neke od testova npr na stranici gravida.hr, minibox i sl.
    Najsigurnija si da uzmes uputnicu od ginica i odes izvaditi betu, ako bi ti test opet bio negativan. simptomi menge i trudnoće su često isti..sretno!

Hvala na info. Pricekam jos koj dan pa vidim kakva je situacija 😍

Rose1
    06. Svibanj 2025. 11:01

Cure, ima li što novo? Kako ste? Bas smo tihe🙃

💙

Uniqlo7
    06. Svibanj 2025. 11:34

Rose1

Cure, ima li što novo? Kako ste? Bas smo tihe🙃

Ostalo nas je stvarno malo na temi, a svi smo u fazi cekanja… 😂😂 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

mimix
    06. Svibanj 2025. 12:18

Ja nisam ni stigla uraditi test, preduhitrila me crvenka 
    ali bar me raduje da je isto kako je bilo prije spontanog,uvijek je bilo jedan mjesec 28 drugi 26 dan ciklusa dobijanje...
    idemo u sledeci mjesec hrabro...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Uniqlo7
    06. Svibanj 2025. 13:26

mimix

Ja nisam ni stigla uraditi test, preduhitrila me crvenka
    ali bar me raduje da je isto kako je bilo prije spontanog,uvijek je bilo jedan mjesec 28 drugi 26 dan ciklusa dobijanje…
    idemo u sledeci mjesec hrabro…

Zao mi je 🫠 hrabro u iduci ciklus, meni isto znaju varirati…

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Taya_
    06. Svibanj 2025. 19:06

Pozdrav svima.. Čitam vas jako dugo ali evo sad bih se rado pridružila vašoj grupi 😀
    Mama sam jedne curice od 3 i pol godine i rado bi da ona dobije seku ili brata ☺️ iza sebe imam i jedan missed ab u 10 tt ( prva trudnoća)..
    Na bebi br. 2 radimo jako dugo.. isto tako mi je i za prvu trudnoću trebalo oko 2 godine..
    Molim Vas savjete kako i što pijete od dodataka.. Ginekologija mi je preporučila Cetafertyl..
    Veselim se našem druženju 😃

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• missD
    06. Svibanj 2025. 19:48

Pozdrav i od mene, također sam dugo ovdje, ali danas prvi put aktivna  mi pokušavamo od 10/24, ja 28, mm 30 god. 
    Spermiogram uredan, moji nalazi i hormoni također, osim ciste koja po dr ne bi trebala biti zapreka. Ovdje vidim zadnjih tjedana puno plusica, nadam se da ce i do mene doci malo trudnicke prasine ✨

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Zebra
    06. Svibanj 2025. 22:16

Taya_

Pozdrav svima.. Čitam vas jako dugo ali evo sad bih se rado pridružila vašoj grupi 😀
    Mama sam jedne curice od 3 i pol godine i rado bi da ona dobije seku ili brata ☺️ iza sebe imam i jedan missed ab u 10 tt ( prva trudnoća)..
    Na bebi br. 2 radimo jako dugo.. isto tako mi je i za prvu trudnoću trebalo oko 2 godine..
    Molim Vas savjete kako i što pijete od dodataka.. Ginekologija mi je preporučila Cetafertyl..

Mi smo počeli prošli mjesec opet s wellman conception i pregnacare conception, za prošlu trudnoću nam se pokazala dobitna kombinacija 😄
    Trenutno su i na akciji na tvojaljekarna 😄 nama su super, pa preporučam 🙂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Uniqlo7
    07. Svibanj 2025. 08:08

Taya_

Bok! Prije nego sam imala pozitivan test, pila sam samo folnu😂
    Nakon toga pijem: 
    d vitamin,
    proxeed woman (praskasti mix vitamina), 
    Folacin
    Koenzim q10 600mg
    Uz to kontroliram ishranu, pratim što se jede/pije po fazama ciklusa.🍀🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.