Evo mene, svjeze s transfera🥳 to je to, 13.5 vadim betu😂🤍
Jeeeeeej🎉🎉🎉🎉🙏🏿❤️
Imala si pravo, čašica i akcije nije falilo 🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Tako da sad 2tj čekanja ko i svaki mj😬
💙
Jeeeeeej🎉🎉🎉🎉🙏🏿❤️
🤞🏼🤞🏼🫂
Ja s vama moram podijelit jednu scenu radi koje sam se jucer krivila. Ali od smijeha.
Muž je rekao prijatelju za postupak, da se bockam svaki dan itd. Kako frend o tome zna ko o španskom selu, pitao ga je…
Brate, kako to ide, kako misliš, ti ubaciš spermiće u injekciju ili…
Ja sam urlala😂😂😂😂😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Jeeeeeej🎉🎉🎉🎉🙏🏿❤️
🤞🏼🤞🏼🫂
Ja s vama moram podijelit jednu scenu radi koje sam se jucer krivila. Ali od smijeha.
Muž je rekao prijatelju za postupak, da se bockam svaki dan itd. Kako frend o tome zna ko o španskom selu, pitao ga je…
Brate, kako to ide, kako misliš, ti ubaciš spermiće u injekciju ili…
Ja sam urlala😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja nemogu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Odbrojavamo s tobom ❤️🙏🏻
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pozdrav svima, evo i jedne povratnice 👋
Imamo predivnu curku od 20 mjeseci koja je došla iz dugo željene i dugo pokušavane HG trudnoće s 8 mjeseci mučnina i povraćanja, a ova luda mama kreće u borbu za seku ili bracu 🫣
Taman danas je CD12 i krećemo u akciju, pa sam se sjetila ovog foruma i koliko je lakše bilo sve silne mjesece s minusom na testu prebroditi uz ekipu 🙂
Ovaj put se nadam malo kraćem putovanju i da se sve što prije preselimo na veseliju temu 💪
Sretnooooo i da čim prije dodes do cilja🍀🍀🍀
Zajedno smo jače 💪🏿❤️
Hvalaaa 💪
Vidim da se otprilike pratimo s ovulacijom, i nama je bilo veselo zadnjih par dana, sad odmaramo i čekamo 😅
Odlučili smo ovaj puta malo opuštenije, prošlo pokušavanje nas je psihički dotuklo, ovaj put je stav ako se dogodi, super, ako ne, nije smak svijeta, ali htjeli bi da bebolina ima seku ili bracu 😄
Uniqlo, sretno! 💪💪💪
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Cure kako ste, ja nakon mini odmora sada razmisljam da li da uradim jedan testic..Ocekujem menst za dva dana, mada se iskreno ne nadam plusicu, nekako imam vec onaj poznati bol u grudima pred dobijanje...
ima li kod vas nešto novo
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Cure kako ste, ja nakon mini odmora sada razmisljam da li da uradim jedan testic..Ocekujem menst za dva dana, mada se iskreno ne nadam plusicu, nekako imam vec onaj poznati bol u grudima pred dobijanje…
ima li kod vas nešto novo
Nema pravila, svi su ti simptomi slični...
Drzim figice za pozitivan testić 🤗
Kod mene ništa novo, čekanje....
💙
Pozdrav svima, evo i jedne povratnice 👋
Imamo predivnu curku od 20 mjeseci koja je došla iz dugo željene i dugo pokušavane HG trudnoće s 8 mjeseci mučnina i povraćanja, a ova luda mama kreće u borbu za seku ili bracu 🫣
Taman danas je CD12 i krećemo u akciju, pa sam se sjetila ovog foruma i koliko je lakše bilo sve silne mjesece s minusom na testu prebroditi uz ekipu 🙂
Ovaj put se nadam malo kraćem putovanju i da se sve što prije preselimo na veseliju temu 💪
Sretnooooo i da čim prije dodes do cilja🍀🍀🍀
Zajedno smo jače 💪🏿❤️
Hvalaaa 💪
Vidim da se otprilike pratimo s ovulacijom, i nama je bilo veselo zadnjih par dana, sad odmaramo i čekamo 😅
Odlučili smo ovaj puta malo opuštenije, prošlo pokušavanje nas je psihički dotuklo, ovaj put je stav ako se dogodi, super, ako ne, nije smak svijeta, ali htjeli bi da bebolina ima seku ili bracu 😄
Uniqlo, sretno! 💪💪💪
Koliko ste dugo prvi put "radili" na bebici❤️
Sretno i da ovaj put bude čim prije. Možda i čak ovaj mjesec 🍀🍀🍀🍀
💙
Bok svima, kasni mi dva dana, malo prije sam radila crear blue test i negativan je. Da li da probam ponovo ujutro, da li je moguce da je jos rano. Grudi me i dalje bole i osjecaj da cu doboti koj traje vec tjedan dana cca!?
Bok svima, kasni mi dva dana, malo prije sam radila crear blue test i negativan je. Da li da probam ponovo ujutro, da li je moguce da je jos rano. Grudi me i dalje bole i osjecaj da cu doboti koj traje vec tjedan dana cca!?
Cb testovi nisu najpouzdaniji. Ako zelis pratiti ovulaciju i ciljati odnose, uzmi neke od testova npr na stranici gravida.hr, minibox i sl.
Najsigurnija si da uzmes uputnicu od ginica i odes izvaditi betu, ako bi ti test opet bio negativan. simptomi menge i trudnoće su često isti..sretno!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji