Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    27. Travanj 2025. 23:19

Da i ja sam dobro bez nikakve simptomi malo mije to cudno samo sto mi se vise spava a ovako nemam Nista od simptoma ali bas nista

Rose1
    28. Travanj 2025. 08:38

Uniqlo sretnooo, mislim na tebe ❤️
    Zara, Eni znam kako vam je, mi svaki put imamo odnos pred ili na ovulaciju i ništa 😥😥😥nadam se da će uskoro i svima nama biti dobitno🙏🏿
    Maybenewmam baš mi je žao, ali glavno da si sad bolje 

💙

Rose1
    28. Travanj 2025. 08:41

Danci79

Pozdrav svima, nova ovdje :)
    Zadnja mj 8.4. Inace su mi razmaci 25 do 28 dana. Mislim da je ovulacija bila18. Ili 19. A 17. i 18 sam imala nezasticeni odnos. Danas je 7dpo i bole me kriza, pece me u trbuhu, glava na mahove, nervoza, trbuh ko da cu dobiti. Btw imam 45 godina. Ne znam kaj da mislim 🤣

Sve je moguće, PMS izgleda isto zato i ne mozemo znati dok ne bude pozitivan testić. 100put mislila trudnoća pa drek 
    Iako iskreno dio i umislimo 🤣🤣🤣
    Drzim figice da bude trudnoća🍀🍀🍀🍀

💙

Uniqlo7
    28. Travanj 2025. 11:56

Drage moje zenee, hvala vam🤍 
    Ja došla s aspiracije, nista jissm osjrtila (dobila sam morfij intravenozno), osjecam se odlicno i nista me ne boli. Here comes the good part, izvadili su 7 jajnih stanica, a mislili smo da ih imamo 5🥳 ja presretna, sutra zovu s informacijama vise, eto vam. Zara i sve cure na D vitaminu, meni je dr rekao da u trudnoći (ranoj) d vitamin može biti koban za plod i da se od starta trudnoće koriste iskljucivo d3 kapi. Ja sam popila svoje d vital ampule 2 mjeseca (bio je 43), sad cu vadit da vidim kako sad stojim s njim, a prešla sam na d3. Propisano mi je 3 kapi dnevno, mada ja mislim da cu ja sebi dati 5 kapljica 😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• Danci79
    28. Travanj 2025. 12:36

Rose1

Danci79

Pozdrav svima, nova ovdje :)
    Zadnja mj 8.4. Inace su mi razmaci 25 do 28 dana. Mislim da je ovulacija bila18. Ili 19. A 17. i 18 sam imala nezasticeni odnos. Danas je 7dpo i bole me kriza, pece me u trbuhu, glava na mahove, nervoza, trbuh ko da cu dobiti. Btw imam 45 godina. Ne znam kaj da mislim 🤣

Sve je moguće, PMS izgleda isto zato i ne mozemo znati dok ne bude pozitivan testić. 100put mislila trudnoća pa drek
    Iako iskreno dio i umislimo 🤣🤣🤣
    Drzim figice da bude trudnoća🍀🍀🍀🍀

Baš tako, iz ničega umislimo da je nešto i šta je najbolje, sve nas boli, imamo svakakve simptome, i u biti najgora stvar što stalno razmišljamo o tome, a teško je pustiti da tijelo odradi svoje.. mene je jučer bolio trbuh po sredini dole nisko da sam bila 100% sigurna da ujutro krece M, ali nije, danas bijeli iscjedak i nekakve čudne grudi...ali opet ne mora biti ništa....

• M.A.R.I.S
    28. Travanj 2025. 13:07

Bok cure, nova sam ovdje, ubacila bi se jer imam jedno pitanje!
    Imamo dijete od 2 godine i pokusavamo ostvariti drugu trudnocu godinu dana, prema nalazima hormona, imam snizen amh 5.3 pmola  trenutno se vodim u petrovoj, ali bi voljela cuti jos necije misljenje

Uniql07 zanima me ako bi mogla napisati, kod kojeg doktora si u poliklinici ivf i kako si zadovoljna?

• M.A.R.I.S
    28. Travanj 2025. 13:15

Uniql07 vidim da je aspiracija prosla odlicno! Drzim fige da ih se sto vise oplodi 🍀🍀

• eni233
    28. Travanj 2025. 13:17

Hvala cure na podršci ❤️❤️❤️🥰

Uniqlo draga moja sve znaš , ne moram ni pisati 🫀🫀❤️❤️❤️🤞🐣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• Danci79
    28. Travanj 2025. 14:07

Znate kaj mene zanima, da li je netka imala situaciju da ju je bolio trbuh ko da će dobiti svaki čas, a po kalendaru treba doći za 8 dana. Imam osjećaj da ću dobiti svaki tren, a od jučer me boli trbuh... znači smiješno je to što prije par mjeseci ni osjetila da kad trebam dobiti a sad ovako..... okej zna mi nekada doći par dana ranije, ali inače sam školski tip :)) 
    Znači puknut ću.... 

• Danci79
    28. Travanj 2025. 14:42

Zara531

Uniqlo ponovno osjećam tvoje uzbuđenje preko poruka i jako me to čini sretnim!Bit će to top!
    Danci79 evo, ja sam ti živi veteran svih mogućih simptoma tijekom iščekivanja u tih 14 dana a da se na kraju nije radilo o trudnoći: bolovi u jajniku, bolovi u donjem dijelu trbuha kao pred M, blago smećkasto krvarenje, bolne grudi, uopće ne bolne grudi, bolovi u leđima, pojačano slinjenje, pojačani bijeli iscjedak, osjetljivost na mirise, odvratnost prema jutarnjoj kavi, pojačana plačlijvost (više nego u PMS-u), krvarenje desni, pojačana nervoza, neobjašnjiva smirenost, osjećaj da sam trudna…………itd itd itd, mogla bi do sutraskoro svaki mjesec otkrijem neki novi simptom i svaki puta minus na testu.
    Jedini put kad je bio plusić nisam primijetila ništa jer nisam ni bila toliko opsjednuta time… primijetila sam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha kao pred menzis i pojačanu osjetljivost na mirise tek kad sam bila "duboko" trudna odnosno menzis mi je kasnio 5 dana.
    Mislim, ne volim biti baba Roga i "rušiti sne", samo sam realna jer su simptomi ili bilo što što mi imenujemo kao takve stvarno nespecifični (pogotovo 8 dana prije M) da bi se moglo govoriti o trudnoći ili ne.

Je slažem se, najgore je kad smo opsjednuti time. A nema mi druge kao i svima koje iščekuju, čekati i vidjeti.... Ja se ne sjećam kako mi je bilo kad sam išla prije 4 god na IVF, kad sam ostala trudna, ali ovo je prirodnim, tako da i tu ima razlike. Najgore je što ide na živce, više bi voljela da nemam nikakvih simptoma.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.