https://ibb.co/5hCYg3fN Posle ovog a nisam imala vise lH trafics i nisam test oral a tako da neznam kad mije bila o
Draga Tamara, izvini ali ja stvarno ne razumijem tvoje poruke pa ne mogu ni lijepo odgovoriti. Ako možeš malo smislenije napisati, posložiti misli pa da ti možemo odgovoriti ili pomoći 🤗
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozoospermia
11/25 biokemijska
Ovako bila sam trudna sa bliznancima u aprila nazalost sam izgubila tu trudnocu u maju mesecu stim da posle toga Sam imala redovite cikluse dobila sam 3 oktombar na 26 dan ciklusa Mislela sam da sam trudna i otisla da vadim bhcg 24 oktombar gde mije beta bila 0,2 ui.l mislela da nema nista od toga jer prehodnih 3 dana imala sam grceve u stomaku i 27 oktombra nedami djavo mira i otisla kupila dav testa jedan cerablue digitalan i drugi obican kad ono pozitivna oba jedan pisé 1-2 a surgi pozitivan i ja 28 oktombar to jest juce barils very koja iznosi 48 ui/l gde pise u nalazu da je beta niska dala ja danas opet u drugu labaratoriju i cekaj sad rezultat
https://ibb.co/5hCYg3fN A ovo su mi lH trakice do kojeg sam testirala do 15 oktombra jer nisam ih imala vise i neznam kad mije bila ovulacija
Stigla mi druga beta nalaz je 90 ui/l
Sretno i neka bude skolska trudnoca!
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
Ciklus 32-35 dana (ovulatorni ciklus)
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
Dali je normalno toliko da se poveca za 24 sata nisam mirna majke ni moje polidecu tako da i neznam kad sam imala ovulacija jer nisam se testirala samo do 13 dana ciklusa sam testirala :(((
Dobra je beta, ne bi trebalo biti problema. Rast baš lijep. Opusti se i uživaj u trudnoći🥰
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
Pokušavamo od 10/2024
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozoospermia
11/25 biokemijska
Dali je normalno za jedan dan da ako ci jer 28 mije bila 48 a danas 29 je 90
Dobra je beta, ona se dupla svaka 2dan cca. Kad kažemo dupla, ne znači da se točno dupla, obično bude puno i veća od duple. Npr meni je bila oko 200, za dva dana preko 600. Bitno je da bude bar duplo veća za 2/3dana.
Tebi je ako sam dobro shvatila odmah drugi dan duplo veća, što znači da bi bila i puno veća da si pričekala još jedan dan
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji