Nadam se da ih nisam ja poremetila čajem od vrkute 🤷😔🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam tako mislila jer su mi se simptomi neobični počeli javljati kad sam krenula s zim čajevima. Ali ih ne pijem već dugo simptomi prisutni a i dr mi potvrdila da iako je čaj oke ne može on toliko da se poremeti u ciklus kao npr lijekovi.
U konačnici ne traži krivca u sebi, nadam se da će na pregledu bit sve ok 🤞
Ja sam shvatila da je i tebi ovulacija bila sad nekad oprosti mozak mi kaša 😵💫
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ja sam također bila krenula piti neki ženski čaj, isti taj mjesec ciklus mi se strašno odužio. Nakon toga nikako na zelenu granu.. nekad dode 26,nekad 35 dan.. mislim pretpostavljam da nije stvar u čaju jer sam ga pila samo mjesec dana a ciklusi su i dalje ostali zbrčkani. Ali eto, jedna od sumnji je bila i na čaj..
A smješno jer sam ga krenula piti jer kao sigurno će pomoć pri začeću, na kraju više nisam sigurna
Ja sam tako mislila jer su mi se simptomi neobični počeli javljati kad sam krenula s zim čajevima. Ali ih ne pijem već dugo simptomi prisutni a i dr mi potvrdila da iako je čaj oke ne može on toliko da se poremeti u ciklus kao npr lijekovi.
U konačnici ne traži krivca u sebi, nadam se da će na pregledu bit sve ok 🤞
Ja sam shvatila da je i tebi ovulacija bila sad nekad oprosti mozak mi kaša 😵💫
Inače mi je taj čaj baš pomogao, pa se stvarno nadam da nije od njega jer ga sad uopće nisam pila u istim količinama, nego puno manje 🤷
Nije nažalost 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ništa danas od pokrivanja eno muža bunca ima temperaturu ne mogu ga tjerati 😂
Ako se zakači zakači se, juče smo pokrili.. Ako ne šta bih sad nije prvi put idemo u sledeći ciklus. Baš sam sad u bedu htjela sam fino pokrit dat svoj maksimum..ali je bitnije njegovo zdravlje sad
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Update danas ni nema testne crte na lh trakici, ovulacija je danas. Eto ima šanse pa ako se zakači super ako ne 11 je moj mjesec 💪😅
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Update danas ni nema testne crte na lh trakici, ovulacija je danas. Eto ima šanse pa ako se zakači super ako ne 11 je moj mjesec 💪😅
Ma vjerujem da ste pokrili dovoljno, bitno je da ste do O bili aktivni 😆 sad ceeekanjeee 🫣
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Bolje plivači da čekaju jajna stanica sigurno neće 😂
Odbrojavamo 🥰 valjda jednom bude dovoljno..
U kojim ste vi danima? Iva jel stala vještica?
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Baš se nadam da je dobitni mjesec 🤞 Kakav god bude nalaz spermiograma vi pokrijte pa možda i ne odete na MPO 😁😁
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
MissD, Didia da budu plusići
I meni kraj menstruacije pa krećemo pozitivno dalje 💪🏻💪🏻💪🏻
Jagoda dosta je visoka beta, ona bi sad trebala padati. Meni je kod biokemijskih bilo oko100. Ako ne padne sama od sebe, a nadam se da hoće, treba u bolnicu 😥 drzi se
Tuga će, znam sve
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji