Vidim da vas dosta pije puno toga. Morat cu malo proguglati o tome, pogotovo nesto za PCOS (iako kazu da tu spasa nema)
Sto se O tice.. Kod mene je situacija sljedeca. Lagana bol u jajnicima krece 3 dana prije O. Kako se blizi dan O, tako je i bol intenzivnija. Na dan O je bol toliko jaka da se ponekad ne mogu ispraviti i stajati. To traje 1 dan i sljedeci dan dao da nista nije bilo. Uzela sam LH trakice i pratila, bol je znak da se O blizi, a taj ''vrhunac'' boli je dan O. I slj dan kad bol prestane, tako i crtica blijedi. Tocno osjetim koji jajnik ovulira taj mjesec.
Samo je stvar sto je jedan jajnik cijeli zahvacen (PCOS), a drugi pola. Smatram da je tu problem.
Kao prvo dobro došla i ato prije otišla. Kao drugo imam i ja PCOS i bas me briga dok god imam O. To je jedino i bitno. Naravno i pod uvjetom da je i kod M sve uredu.
Moja dobitna kombinacija je prenatal+ siofor. Unazad koji dan i ellova prah. Nadam se da ce biti + kod obje 😁

Isto i moji gin kazu, ja sam imala pcos bez ovulacija, i sa svim suplementima i sioforom sam je dobila, i to kvalitetnu dva mjeseca za redom.
Tako da ima spasa, samo triba raditi na sebi i partneru, i imati vjere ☺️
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
👶🩷 2022
👩 33g PCOS, Hashimoto
👨 34g
pokusavamo od 8/2025
12/2025 biokemijska
@Didiia
Nisam radila prohodnost jajnika. Poznanica jeste i odmah je ostala trudna s prvom O.
PCOS- kod mene i O i M su po PS-u. Tocne u dan. Ginekolog mi savjetovao da ako ne ostanem trudna u prvih 6mj prelazimo na sljedeci korak. Koji tocno, nisam pitala.
Vidim da se dosta pise i za kavu, hjoooj. Ja ih popijem sigurno 3-4 dnevno, ponekad i vise
👶🩷 2022
👩 33g PCOS, Hashimoto
👨 34g
pokusavamo od 8/2025
12/2025 biokemijska
Ja se nisam mogla prijaviti na forum, ugl imala sam pozitivne tedtove al skroz slabo, i dns sam isto dobila, tako da isto vjv biokemijska, al mi to vraca veliku vjeru da moj muz ipak negdje spermica ima, dosli su nam i genetski testovi uredni Bogu hvala🙏
U necem losem ipak i nesto dobro 🥹
Bar nesto pozitivno i znaci ima nade, drzim fige za novi ciklus. 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
👩🏼28 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
06/26 TESA op
Zelim svima brz oporavak za one Koje su dobile menstruaciju za one Koje nisu Zelim veliki plus ko kuca i za ove Koje du dobile sledeci mesec isto zelim plusic nisam ona Koje samo na sebe mislim kao sto je rekla purko samo nade u sebe bez stresiranja i docice sve po svome ja Danas bila na Pregled ipak san bila upravu za bhcg
Draga Tamara, hvala ti, ali ja ti nisam
napisala ovo sta govoris.
Sto se dogodilo s betom, bila se dobro duplala?
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
Iva šta reci. Zao mi je . izgleda da je biokemijska ipak. Ovo je bas ono klise ali stvarno to znaci da kod m ipak ima onih koji ce doprijeti do js i da je sada samo pitanje vremena. Neka te to veseli u svemu ovome.❤
----------
A kod mene nalazi ;
https://ibb.co/Z67CFCPH
----------
Sto isto tako gledam sa pozitivne strane vjerovatno Prolaktin ponovo ebe stvar i vjerovatno je tu kvaka. A 7 godina prije prve trudnoće pila bromokriptin zbog njega. Utjeha mi je jer ima lijeka. Sutra pišem mail svome endokrinologu.
Meni su TSH snizavali da bude ispod 2 u prvoj trudnoci, i tako da drzim na terapiji jos uvijek zbog potencijalne trudnoce.
Omjer FSH i LH vidim da je ok, nije inverzija kao u PCOS.
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞

Pa Nista Beta je Portals na ultrazvuk ima dve kese tako su Videos Pa Ponovo sad imam u Petak bhcg mi je Danas 2649 ui
https://ibb.co/SX9dBttm
https://ibb.co/qqD6bpL Samo se lese vide unutra jos Nista se ne vidi
Tamara jos je rano da se vidi, ali opet vidi 2 GV, i beta jace raste kad je blizanacka, tako da prizivaj si urednu i skolsku trudnocu.
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
Da rekli mi Danas da ima dve i da to znaci da du bliznanci Ali da se jos Nista ne vidi pa mi dali u petak da Idem ponovo sad neznam Fall bliznanci ili nisu jos i sta znaci te dve kese
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji