Danas zadnji dan godiÅ”njeg.. bome je proletilo..Ā
Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže Äe mi prolaziti..Ā
Ovaj ciklus lagano veÄ drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se veÄ pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on š¤£š¤
Vjerujem da Äe O opet biti toÄno kao sat..i na vrijeme..Ā
Malo sam se uhvatila u koÅ”tac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i piÄim samo po voÄu i povrÄu.. i oraÅ”astim plodovima.. javim kako ide.. i koliko Äu izdržati..Ā al evo danas dan proÅ”ao bez nekih velikih napada gladi..Ā
Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim..Ā
I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni Äaj od limuna i Äumbira..Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Garawa tebi odavno nije mjesto na ovoj temi. Em si stara, em veÄ imaÅ” dvoje djece s dva bivÅ”a muža.
Na mladima svijet ostaje. Tebe je vrijeme pregazilo. Menopauza pred vratima. Kakvo piÅ”anje trakica.š¤£
Ajde ti na temu umjetne oplodnje. To je tema za tebe.š¤Ā
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
NeÅ”to smrdi ovdje.. fuj fuj..Ā
JolyĀ ima kakvih simptoma kod tebe?Ā
Držim š¤ na najjaÄe da se mala mrva uhvati ā¤ļøā¤ļø
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
NeŔto smrdi ovdje.. fuj fuj..
Bit Äe si se pokakila u gaÄe bakiceš¤£
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Sayuri na Sv.Suhu sam.. kod doktorice TurudiÄĀ
Nekako vjerujem da Äe kod tebe to iÄi brzo.. baÅ” dobro Å”to Äe biti tu š¤š¤
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Ja sam danas skroz happy, muzu pomjerili poslovni put tako da ce ipak biti tu da me oplodi kad trebaš„š„š„
Oplodi? Kao da si rasplodna krava š¤£š¤£š¤£
Zar ti nisi nedavno rodila? Bit Äe si stvarno umislila da si krava š¤
Btw IT struÄnjakinjo iz republike srpske, joÅ” nisi razotkrila moj identitet??Ā Slaba si mi ti struÄnjakinja.š¤£š¤£š¤£
Sayuri na Sv.Suhu sam.. kod doktorice TurudiÄ
Nekako vjerujem da Äe kod tebe to iÄi brzo.. baÅ” dobro Å”to Äe biti tu š¤š¤
Tebi nema pomoÄi ni sa umjetnom. š¤£š¤£Prestara si jednostavno. Odustani. ImaÅ” veÄ dvoje djece. Ne treba ti viÅ”e. Prestara si za joÅ” jedno. š¤
I vas dvije prestanite spamati temu. Ovo je tema za piÅ”anje trakica, ne za umjetnu oplodnju š
Danas zadnji dan godiŔnjeg.. bome je proletilo..
Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže Äe mi prolaziti..
Ovaj ciklus lagano veÄ drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se veÄ pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on š¤£š¤
Vjerujem da Äe O opet biti toÄno kao sat..i na vrijeme..
Malo sam se uhvatila u koÅ”tac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i piÄim samo po voÄu i povrÄu.. i oraÅ”astim plodovima.. javim kako ide.. i koliko Äu izdržati.. al evo danas dan proÅ”ao bez nekih velikih napada gladi..
Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim..
I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni Äaj od limuna i Äumbira..
Kad spominjes prehranu i ciscenje, a usput i pitanje za sve cure, jeste probali Zeolit? Za ciscenje organizma od toksina, snaha nije mogla ostati trudna 5 godina, poslije Zeolita odmah š®
Ja nisam.. ni ne budem.Ā Ne vjerujem viÅ”e niÄemu Äudotvornom š¤
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
To da..Ā
Mislim da smo zatrovani sa svime i svaÄim..
Ja osobno se napuÅ”em kao balon i zadržavam vodu..i trenutno mi je to prioritet da nakon rijeÅ”im taj problem.. a ostali benefiti koji doÄu uz to su dobrodoÅ”li š
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Simba I ja puŔim puno i pijem kave na litre.. a bome u zadnjih tjedan dana ubijala sam se u koktelima.. ovo je onda moj ciklus.. hahaah
Ma nema pravila ili te hoÄe ili neÄe..Ā
Zdravo hraniti se treba opÄenito.. ne samo za neki viÅ”i cilj.Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji