Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 20:56

Danas zadnji dan godišnjeg.. bome je proletilo.. 
    Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže će mi prolaziti.. 
    Ovaj ciklus lagano već drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se već pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on 🤣🤭
    Vjerujem da će O opet biti točno kao sat..i na vrijeme.. 
    Malo sam se uhvatila u koštac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i pičim samo po voću i povrću.. i orašastim plodovima.. javim kako ide.. i koliko ću izdržati..  al evo danas dan prošao bez nekih velikih napada gladi.. 
    Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim.. 
    I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni čaj od limuna i đumbira.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 20:59

Garawa tebi odavno nije mjesto na ovoj temi. Em si stara, em već imaš dvoje djece s dva bivša muža.
    Na mladima svijet ostaje. Tebe je vrijeme pregazilo. Menopauza pred vratima. Kakvo pišanje trakica.🤣
    Ajde ti na temu umjetne oplodnje. To je tema za tebe.🤭 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 21:05

Nešto smrdi ovdje.. fuj fuj.. 

Joly ima kakvih simptoma kod tebe? 
    Držim 🤞 na najjače da se mala mrva uhvati ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 21:08

Garawa

Nešto smrdi ovdje.. fuj fuj..

Bit će si se pokakila u gaće bakice🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 21:15

Sayuri na Sv.Suhu sam.. kod doktorice Turudić 
    Nekako vjerujem da će kod tebe to ići brzo.. baš dobro što će biti tu 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 21:28

_Sayuri_

Ja sam danas skroz happy, muzu pomjerili poslovni put tako da ce ipak biti tu da me oplodi kad treba🥂🥂🥂

Oplodi? Kao da si rasplodna krava 🤣🤣🤣
    Zar ti nisi nedavno rodila? Bit će si stvarno umislila da si krava 🤭
    Btw IT stručnjakinjo iz republike srpske, još nisi razotkrila moj identitet??  Slaba si mi ti stručnjakinja.🤣🤣🤣

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 21:30

Garawa

Sayuri na Sv.Suhu sam.. kod doktorice Turudić
    Nekako vjerujem da će kod tebe to ići brzo.. baš dobro što će biti tu 🤞🤞

Tebi nema pomoći ni sa umjetnom. 🤣🤣Prestara si jednostavno. Odustani. Imaš već dvoje djece. Ne treba ti više. Prestara si za još jedno. 🤭
    I vas dvije prestanite spamati temu. Ovo je tema za pišanje trakica, ne za umjetnu oplodnju 🙄

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 21:49

_Sayuri_

Garawa

Danas zadnji dan godišnjeg.. bome je proletilo..
    Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže će mi prolaziti..
    Ovaj ciklus lagano već drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se već pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on 🤣🤭
    Vjerujem da će O opet biti točno kao sat..i na vrijeme..
    Malo sam se uhvatila u koštac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i pičim samo po voću i povrću.. i orašastim plodovima.. javim kako ide.. i koliko ću izdržati.. al evo danas dan prošao bez nekih velikih napada gladi..
    Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim..
    I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni čaj od limuna i đumbira..

Kad spominjes prehranu i ciscenje, a usput i pitanje za sve cure, jeste probali Zeolit? Za ciscenje organizma od toksina, snaha nije mogla ostati trudna 5 godina, poslije Zeolita odmah 😮

Ja nisam.. ni ne budem.  Ne vjerujem više ničemu čudotvornom 🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 21:56

To da.. 
    Mislim da smo zatrovani sa svime i svačim..
    Ja osobno se napušem kao balon i zadržavam vodu..i trenutno mi je to prioritet da nakon riješim taj problem.. a ostali benefiti koji dođu uz to su dobrodošli 😅

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:03

Simba I ja pušim puno i pijem kave na litre.. a bome u zadnjih tjedan dana ubijala sam se u koktelima.. ovo je onda moj ciklus.. hahaah
    Ma nema pravila ili te hoće ili neće.. 
    Zdravo hraniti se treba općenito.. ne samo za neki viši cilj. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.