To da..
Mislim da smo zatrovani sa svime i svačim..
Ja osobno se napušem kao balon i zadržavam vodu..i trenutno mi je to prioritet da nakon riješim taj problem.. a ostali benefiti koji dođu uz to su dobrodošli 😅
Jao i ja. Napuhnuta ko balon ali sada kako sam pocela uzimati ovaj aktivni ugalj sa Iherba koji veze sve za sebe, nemam vise toga. Mogu ti poslati link ako zelis..
Pošalji da proučim..
Evo link, meni je odradio posao sto jest jest 👌
https://www.iherb.com/pr/nature-s-way-charcoal-activated-280-mg-100-capsules/1846
Hvala !!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
SimbaI ja pušim puno i pijem kave na litre.. a bome u zadnjih tjedan dana ubijala sam se u koktelima.. ovo je onda moj ciklus.. hahaah
Ma nema pravila ili te hoće ili neće..
Zdravo hraniti se treba općenito.. ne samo za neki viši cilj.
još koju lajnu kokaina da povuceš da upotpuniš dobitni recept😂😂😆 ako to prije neb pomoglo, ev ti šta hoš, nego ti silni vitaminčići i kojekakvi čajevi i sranja..😎
Ipak mislim da je trava bolji izbor za mene.. samo prirodno 🤣🤣
Kakva trava stara, gljive su za nas, i to one halucinogene… sjecam se da sam probala jedne za vrijeme studentskih dana ,halucinirala sam seks sa Deni De Vitom, covjece pa ta slika njegove male skembe kako se trlja od moje guzove mi nije izasla iz glave danima…
Uuu nije mi trebala ta slika prije kreveta.. 🤣
Sta sam ovo ja postirala 😂😂😂😂 Pukla i ja ko livada…
🤣🤣🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa moj je potpis bolji od tvog. Ne znaš ti s kim imaš posla 🤣🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Garawa evo nešto zanimljivo, ja si mislim uzeti ovu knjigu pa vidjeti https://www.amazon.com/HOW-IMPROVE-EGG-QUALITY-Pregnant-ebook/dp/B00HIPVZM2 , obzirom na zanimljiva iskustva što sam pronašla ovdje http://forum.roda.hr/threads/83688-Kako-smo-popravili-kvalitet-JS-i-ostali-trudni-DVAPUT .... E i inače nema simptoma, ali sam tek 4 dpo, nije se još moglo ni implementirati 😉😉
Sayuri detoks je nešto što mi slijedi. Zadnjih 3 - 4 ne smijem konzumirati gluten, a ni šećere ne jedem ili jedem jako rijetko, četiri duhana dnevno su mi maksimum, jedna do dvije kavice, alkohol konzumiram rijetko, a i kada konzumiram sam umjerena, ali evo tu sam gdje sam...
Simba ništa nije pravedno, pravda ne postoji, ali što da se u to zagledam. Gledam samo da dam sve od sebe i da uspijem na tom putu, a kad gledaš koliko je nepravde oko nas, ne samo na tom planu nego svugdje, na svim područjima i u svakom društvu, samo ne zastajemo (mi smo danas bacili višak hrane od ručka, a neka majka negdje nema svom djetetu za ručak). Netko tamo vjerojatno misli i kako je prema nama život dobar (ti npr imaš dijete, gradite nešto, prema mnogim mjerilima ti si uspješa), nitko ne gleda ispod površine (da ti je trebalo šest godina do prvog djeteta, da ri je vjerojatno 100 stvari krenulo u krivo s radovima) dok se sam ne nađe u toj situaciji..
Također, kod spermiograma se to pokazalo velikom istinom... Od metala koje primamo iz okoline crijeva nam najviše pate, organizam nam se puni toksinima, jetra ne obavlja svoju funkciju i upravo zato raste postotak autoimunih bolesti. Ja apsolutno vjerujem u pripravke, a u situaciji u kojoj se trenutno nalazim da ne vjerujem, što mi ostaje. Stvarno nisam pretjerani optimista, više se volim smatrati realistom, ali trenutno stvarno vjerujem da će mi se sav trud isplatiti. 🥰
Kiki moja seka se bori s autoimunom bolesti i ona ti je radila detoksikaciju od 12 mjeseci i to koliko je njoj bilo bolje je nešto nevjerojatno. Iskreno, žena se preporodila, pa možda da pokušaš i to... Držim ti najveće fige da ti bude bolje... 🤞🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Garawa džaba si otvarala temu. 🤣🤣🤣Meni je ova najdraža i tu ću ostat dok god i vi budete....🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Joly https://yes-pdf.com/book/1941 ovo isto možeš pročitati
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jolyhttps://yes-pdf.com/book/1941 ovo isto možeš pročitati
Hvala 💜
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Garawaevo nešto zanimljivo, ja si mislim uzeti ovu knjigu pa vidjeti https://www.amazon.com/HOW-IMPROVE-EGG-QUALITY-Pregnant-ebook/dp/B00HIPVZM2 , obzirom na zanimljiva iskustva što sam pronašla ovdjehttp://forum.roda.hr/threads/83688-Kako-smo-popravili-kvalitet-JS-i-ostali-trudni-DVAPUT …. E i inače nema simptoma, ali sam tek 4 dpo, nije se još moglo ni implementirati 😉😉
Sayuri detoks je nešto što mi slijedi. Zadnjih 3 - 4 ne smijem konzumirati gluten, a ni šećere ne jedem ili jedem jako rijetko, četiri duhana dnevno su mi maksimum, jedna do dvije kavice, alkohol konzumiram rijetko, a i kada konzumiram sam umjerena, ali evo tu sam gdje sam…
Simbaništa nije pravedno, pravda ne postoji, ali što da se u to zagledam. Gledam samo da dam sve od sebe i da uspijem na tom putu, a kad gledaš koliko je nepravde oko nas, ne samo na tom planu nego svugdje, na svim područjima i u svakom društvu, samo ne zastajemo (mi smo danas bacili višak hrane od ručka, a neka majka negdje nema svom djetetu za ručak). Netko tamo vjerojatno misli i kako je prema nama život dobar (ti npr imaš dijete, gradite nešto, prema mnogim mjerilima ti si uspješa), nitko ne gleda ispod površine (da ti je trebalo šest godina do prvog djeteta, da ri je vjerojatno 100 stvari krenulo u krivo s radovima) dok se sam ne nađe u toj situaciji..
Također, kod spermiograma se to pokazalo velikom istinom… Od metala koje primamo iz okoline crijeva nam najviše pate, organizam nam se puni toksinima, jetra ne obavlja svoju funkciju i upravo zato raste postotak autoimunih bolesti. Ja apsolutno vjerujem u pripravke, a u situaciji u kojoj se trenutno nalazim da ne vjerujem, što mi ostaje. Stvarno nisam pretjerani optimista, više se volim smatrati realistom, ali trenutno stvarno vjerujem da će mi se sav trud isplatiti. 🥰
Kikimoja seka se bori s autoimunom bolesti i ona ti je radila detoksikaciju od 12 mjeseci i to koliko je njoj bilo bolje je nešto nevjerojatno. Iskreno, žena se preporodila, pa možda da pokušaš i to… Držim ti najveće fige da ti bude bolje… 🤞🍀
Gledala sam i ja neki dan tu stranicu, pa sam preko nje dosla do neke stranice na fb, gdje je bas dosta djevojaka pisalo vezano za poboljšanja kvaliteta jajnih stranica sta se koristi.. A sad bas razmisljam da uzmem tu knjigu
Joli, i kojoj se vrsti detoksikaciji radi?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Joli, i kojoj se vrsti detoksikaciji radi?
Znam da je prvo tri mjeseca bila na keto ishrani, pa da je kasnije pila neke prirodne proizvode za detoksikaciju i narednih 9 mjeseci veganstvo (s tim da nije konzumirala zamjene za meso), bez bijelog brašna, bez šećera, sve uz dodatke prehrani... Mogu je pitati, ali u svakom slučaju, ona je sada i nakon dvije godine super, s tim da ne jede gluten, laktozu i kontrolirano jede šećere...
Svakako vidim da imaš hashimoto, pa ti savjetujem da izbaciš gluten, znam dosta ljudi kojima je to pomoglo.. 😉
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji