Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 22:06

_Sayuri_

Garawa

To da..
    Mislim da smo zatrovani sa svime i svačim..
    Ja osobno se napušem kao balon i zadržavam vodu..i trenutno mi je to prioritet da nakon riješim taj problem.. a ostali benefiti koji dođu uz to su dobrodošli 😅

Jao i ja. Napuhnuta ko balon ali sada kako sam pocela uzimati ovaj aktivni ugalj sa Iherba koji veze sve za sebe, nemam vise toga. Mogu ti poslati link ako zelis..

Ugalj 🤣🤣🤣🤣🤣
    Prdiš ko prava srpkinja  🤣🤣🤣🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:07

Sad sam smazala pola jabuke, breskvu.. jedno 7 bobica grožđa i možda 5 badema.. ona hladno iz hladnjaka.. najela se.. je da bi mi neka šnicla veći gušt vjerojatno priuštila 🤣🤣
    Vidjeti cu nakon koliko ću odustati 😂😂

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:08

_Sayuri_

Garawa

To da..
    Mislim da smo zatrovani sa svime i svačim..
    Ja osobno se napušem kao balon i zadržavam vodu..i trenutno mi je to prioritet da nakon riješim taj problem.. a ostali benefiti koji dođu uz to su dobrodošli 😅

Jao i ja. Napuhnuta ko balon ali sada kako sam pocela uzimati ovaj aktivni ugalj sa Iherba koji veze sve za sebe, nemam vise toga. Mogu ti poslati link ako zelis..

Pošalji da proučim.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:10

Simba2

Garawa

SimbaI ja pušim puno i pijem kave na litre.. a bome u zadnjih tjedan dana ubijala sam se u koktelima.. ovo je onda moj ciklus.. hahaah
    Ma nema pravila ili te hoće ili neće..
    Zdravo hraniti se treba općenito.. ne samo za neki viši cilj.

još koju lajnu kokaina da povuceš da upotpuniš dobitni recept😂😂😆 ako to prije neb pomoglo, ev ti šta hoš, nego ti silni vitaminčići i kojekakvi čajevi i sranja..😎

Ipak mislim da je trava bolji izbor za mene.. samo prirodno 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:13

_Sayuri_

Simba2

_Sayuri_

Garawa

_Sayuri_

Garawa

Danas zadnji dan godišnjeg.. bome je proletilo..
    Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže će mi prolaziti..
    Ovaj ciklus lagano već drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se već pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on 🤣🤭
    Vjerujem da će O opet biti točno kao sat..i na vrijeme..
    Malo sam se uhvatila u koštac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i pičim samo po voću i povrću.. i orašastim plodovima.. javim kako ide.. i koliko ću izdržati.. al evo danas dan prošao bez nekih velikih napada gladi..
    Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim..
    I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni čaj od limuna i đumbira..

Kad spominjes prehranu i ciscenje, a usput i pitanje za sve cure, jeste probali Zeolit? Za ciscenje organizma od toksina, snaha nije mogla ostati trudna 5 godina, poslije Zeolita odmah 😮

Ja nisam.. ni ne budem. Ne vjerujem više ničemu čudotvornom 🤭

Ma vala ni ja, ali da pravilna ishrana pomaze poboljdsnju kvalitete jajne stanice i ovulacije i svega sto ide iz to , to vjerujem..

Ma pomaže kite bikove😆 da moram bit tako prosta. Pa pisala sam jučer ili prekjučer o trudnicama u mom okruženju, pretile one, teški pušaći, alkohol na dnevnoj bazi muškarci a sve trudne samo tako.. ma kakva ishrana. Ne vjerujem u išta više. Jednostavno il ide il ne ide.

Kako objasnjavas da se nekim muskaecima popravi spermiogram nakon promjene ishrane i navika? 🧐🤔🤔

Pomaže svemu.. ali nije pravilo da će unatoč zdravoj prehrani i svemu doći do trudnoće.. mome je čak pomogao onaj fetil up.. nije imao loš sperimo al nakon njih je bio top..
    Naši svi nalazi su odlični i super smo zdravi.. al eto.. 
    Želim da me ovo tijelo još dugo služi i mislim da je krajnje vrijeme da se pobrinem za njega 😅

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 22:16

Garawa

_Sayuri_

Simba2

_Sayuri_

Garawa

_Sayuri_

Garawa

Veselim se povratku na posao.. vrijeme do 8 mj.i postupka brže će mi prolaziti..
    Ovaj ciklus lagano već drugi dan kako osjetim jajnike.. rastu folikuli.. sluz se već pojavila.. premda kako imamo odnose sad svaki dan.. zbuni me da se zapitam jesam to ja ili on 🤣🤭
    Malo sam se uhvatila u koštac i sa prehranom.. uzela sam si sada dva tjedna i pičim samo po voću i povrću.. i orašastim plodovima.. javim kako ide.. i koliko ću izdržati.. al evo danas dan prošao bez nekih velikih napada gladi..
    Izbacila sam i mlijeko jer odavno mi smeta iako ga samo u kavi uzimam i zamijenila da s bademovim..
    I smanjila kavu.. ajme.. zbilja sam je punooo pila.. zato sada pijem ledeni čaj od limuna i đumbira..

Kad spominjes prehranu i ciscenje, a usput i pitanje za sve cure, jeste probali Zeolit? Za ciscenje organizma od toksina, snaha nije mogla ostati trudna 5 godina, poslije Zeolita odmah 😮

Ma vala ni ja, ali da pravilna ishrana pomaze poboljdsnju kvalitete jajne stanice i ovulacije i svega sto ide iz to , to vjerujem..

Ma pomaže kite bikove😆 da moram bit tako prosta. Pa pisala sam jučer ili prekjučer o trudnicama u mom okruženju, pretile one, teški pušaći, alkohol na dnevnoj bazi muškarci a sve trudne samo tako.. ma kakva ishrana. Ne vjerujem u išta više. Jednostavno il ide il ne ide.

Kako objasnjavas da se nekim muskaecima popravi spermiogram nakon promjene ishrane i navika? 🧐🤔🤔

Pomaže svemu.. ali nije pravilo da će unatoč zdravoj prehrani i svemu doći do trudnoće.. mome je čak pomogao onaj fetil up.. nije imao loš sperimo al nakon njih je bio top..
    Naši svi nalazi su odlični i super smo zdravi.. al eto..
    Želim da me ovo tijelo još dugo služi i mislim da je krajnje vrijeme da se pobrinem za njega 😅

Džaba ti sve, stara si ofucana babetina s privjescima iz prošlosti.. mogu mislit na šta ličiš. A tek tvoj treći muž kad je s tobom 🤣🤣🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 22:19

Garawa će i za 10 godina pisat na ovoj temi. Neće ona odustat ni iza menopauze. Ni nakon šta je muž napuca....🤣🤣🤣

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 22:21

Simba  ali si zaboravila kako te Sayuri sprdala da te muž vara i da zato ne mozes ostat trudna? Sad ti se ulizuje jadnica....🤣

Kamilica ♡
    17. Srpanj 2022. 22:43

_Sayuri_

Simba2

_Sayuri_

Simba2

_Sayuri_

Garawa

_Sayuri_

Garawa

isto kao što bi ti objasnila kako drogeraši/alkoholičari/izrazito pretili muškarci naprave djecu.. Pukim slučajem i srećom.

Ili su svi stress free od silnih supstanci… stres je faktor broj jedan, djaba sve… ti narkomani, alkoholicari ona spola su rahat od pameti, nema to ni brige ni pameti, a takvima se najbolje prima, nemam drugog objasnjenja, ne moze biti samo sreca jebemu…

Ja sam čula da se slabo prima kad si bitch kao ti i još uz to srpkinja.🤣 A garawoj se slabo prima jer je potrošila svoje zalihe...ipak je tetka u 40-ima .🤣
    A vi još kmečite kako se  drugima prima. Boooo hooo...🤣
    Ajme baš ste mi dopizdile, dobro vas muževi trpe. Sigurno su šonje i jadnici. 🤣

Garawa¤
    17. Srpanj 2022. 22:47

_Sayuri_

😂Garawa

Simba2

Garawa

SimbaI ja pušim puno i pijem kave na litre.. a bome u zadnjih tjedan dana ubijala sam se u koktelima.. ovo je onda moj ciklus.. hahaah
    Ma nema pravila ili te hoće ili neće..
    Zdravo hraniti se treba općenito.. ne samo za neki viši cilj.

još koju lajnu kokaina da povuceš da upotpuniš dobitni recept😂😂😆 ako to prije neb pomoglo, ev ti šta hoš, nego ti silni vitaminčići i kojekakvi čajevi i sranja..😎

Ipak mislim da je trava bolji izbor za mene.. samo prirodno 🤣🤣

Kakva trava stara, gljive su za nas, i to one halucinogene… sjecam se da sam probala jedne za vrijeme studentskih dana ,halucinirala sam seks sa Deni De Vitom, covjece pa ta slika njegove male skembe kako se trlja od moje guzove mi nije izasla iz glave danima…

Uuu nije mi trebala ta slika prije kreveta.. 🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.