Žene sad zavrsila pregled upala desnog jajnika i imam neku ranu na grliću materice dala mi 2 antibiotika i neka vaginalete svako vece da stavljam.
Nadam se da je do te upale kaze da i partner ide na pregled pa će joj sve biti jasnije.
Bas sam sad razočarana užasno i kaze da u ovom periodu pijem antibiotike nebi trebala ostat trudna to jest nije poželjno a meni po kalendaru za vikend plodni dani valja cu do vikenda ispit terapiju🙄
@sarita ja bih ti isto rekla da mozda preskocis ovaj mjesec da budes sigurna da je sve ok. Ja bih na tvom mjestu paralelno i dizala imunitet - vit C, D, cink, selen... pa da ti je tijelo spremno za trudnocu :)
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Sad mene interesuje jel dugo traje oporavak i dal ja necu ovaj mj imat ovulaciju
Meni jutros stvari stigle, ovaj mjesec školski nakon 28 dana 💪
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
https://ibb.co/7t5SMt17
Kod mene danas peak.
Sinoć pokrili jos veceras i dosta. Znaci sve me boli dole 😂 definitivno ako ovaj mjesec ne uspije neću ovako rano krenuti.
Wow! Baš lijepi PIK 😁🤞 nadam se da će biti uspješno 🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Cicke i dalje bole 🤞🤞 ostalo ništa

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Jasamja dobro zvuči ja mislim kad mene cice budu zabolile da je to to. Drzim fige 🤞🤞
Didia šuti vidiš da se keksamo već 3 dana zafrkale me trakice a trebala am bitti ljuta jos 😂

Imat ćete zanimljivu priču kako ste u ljutnji stigli do plusa 🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Drzim fige! Ovaj mjesec je tvoj! ➕
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24

Ivaa30 ovaj put je baš težak ja najbolje to znam . Tu sam na ovoj temi bila starosjedioc . Izmjenjivale su se cure , ostajale trudne a ja nikako . I to možemo samo mi razumijeti koje kroz takav trnovit put prolazimo . Nekad nam se čini da je sve na nama a zapravo našim muževima to još gore pada i ako to ne pokazuju, i onda se reflektira na drugi način . Znam da si možda sad razočarana i sve i tužna i bjesna i miks emocija, ali probaj to sve po strani staviti i razgovaraj s mužem otvoreno, nekad samo to pomaže. Nek se i on otvori tebi, možda njega muci puno više toga nego što si misliš . Jer nekad muževi ne žele nas dodatno opterećivati i sve zadržavaju u sebi 😔 evo ja od srca želim svakoj od vas na ovoj temi da napokon ugleda plusic, ali ako jedan ciklus propadne nema veze . Mene je svašta bilo snašlo , propalo mi je ciklusa i ciklusa ,Al bitno je ići dalje i reci sebi , nema veze , novi ciklus nova nada . Sigurno ti sad moje rjeci se čine bezveze možda i nisu od neke utjehe Al vjeruj sve sam to prošla i znam kako se osjećaš ❤️❤️❤️ grlim te iz daleka i glavu gore ništa još nije izgubljeno , možda baš nakon razgovora možete se opustiti uz emocije . Sretno ❤️❤️
.
.
Sretno svima na ovoj temi neka vas plusevi iznenade 🤍🤍❤️❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Iva žao mi je, znam kako se osjećaš. Nama kad su rekli da godinama nećemo uopće moći pokušati nakon muževe dijagnoze i liječenja, plakala sam danima, znajući da će me sigurno stići neke godine i još je tad iza nas bio jedan spontani nakon godine dana pokušavanja, koji je završio traumatično sa kiretažom.
Ako vam treba pauza napravite je, uživajte u drugim stvarima, otputujte negdi par dana i maknite se od svakodnevice, ali nemojte odustati (i ako mene pitaš, niste odustali - plivači od prekjučer mogu čekati JS do danas ).
Nekad sve to sjedne na svoje mjesto i naš trud, svih nas, će se kad tad isplatiti, sigurna sam.
I nemoj se naručiti, ispucaj se, odradi neki trening ili provedi vrime onako kako ti najviše paše, a da ne misliš, pa kad se odmoriš onda ćeš sljedeći ciklus iznova.
Jako je frustrirajuće, treba si nekad oduška dati i malo stati i odmoriti od svega.
Netko tko ovo ne prolazi, ne može razumiti kako nam je, svaki mjesec skupljati snagu, iznova sve prolaziti i nadati se pa se razočarati.
Nadam se da se vidimo na drugoj veselijoj temi u bliskoj budućnosti 🤞
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
Ciklus 32-35 dana (ovulatorni ciklus)
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
Didia bas mi je žao, ali mozda još ima nade 🙏🏻 pričekajmo još malo
Iva znam kako ti je, meni muž prošli tj imao Koronu i pokrili nesto jednom bzvz, sve izašlo. Toliko čekamo tu ovulaciju i onda propadne cijeli mjesec 😥😥😥
Cure, treba to isplakati, odtugovati i onda dalje.
Evo iskreno, već me i strah nadati se, svaki mjesec isto sranje. I tako već 3 godine...
Eni ja sam još tu😥 drago mi je da si ti na ljepšim temama i da je sve dobro 🙏🏻
💙
Cure meni je jucer zavrsila M i od sinoc (5.dc) imam prozirni rastezljivi iscjedak u manjoj kolicini, kao npr 4-5 dana pred O. Nije onaj pravi obilni eggwhite nego u tragovima. Ne znam sta to znaci, ako ista, ima li ijedna iskustva?
I meni ovaj ciklus isto kao tebi, mislim da to samo znaci da nam estrogen radi svoj posao 🤞🏻
A ja se ponadala kao mozda je to neki dobar znak 🤦♀️😅 vjerovat cu da je najava uspjesnog ciklusa, idemo u novo odbrojavanje do O
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Daaa. Ja isto ovo gledam kao predznak potencijalno dobre ovulacije 😄
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji