Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista
Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.
Ja sam ipak kupila testic 😂
Iiiiiiiiiii????
Nisam ga napravila, gledam ga samo. 😂
Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista
Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.
Ja sam ipak kupila testic 😂
Iiiiiiiiiii????
Nisam ga napravila, gledam ga samo. 😂
Ajde, mozes ti to😁🙏🏿
💙
Pozdrav drage zenice….
24.3 mi je bio zadnji dan menstruacije…ciklusi su mi otprilike 26 dana 5.4 mi je bila ovulacija ….ja vec nekih tjedan dana imam povremeno bolove kao da imam menstruaciju jucer ujutro sam se probudila miseci da sam procurila ali nije bilo nista,imam blage mucnine,peku me bradavice ne stalno i primjetila sam vise plavih vena na dojkama.sljedeca menstruacija bi trebala doci za 3 dana jutris sam radila milerov test oa ako bi htjele pogledati jel samo ja vidim nekakvu crticu ili?https://ibb.co/Pz5MDKJf
Ovo ja sam impala mens 25.03 ovulacija mi bila 5.4 isto
Ja se nadam pozitivnom testicu 😄
Pozitivan je. Nemam trenutno riječi. Nisam ovo očekivala
Ajmeeee, jako mi je drago 🍾🍾🍾🎉🎉🎉🥂🥂🥂
Čestitam!!!
💙
Pozitivan je. Nemam trenutno riječi. Nisam ovo očekivala
Znači ja sam doslovno presretna!!!!!
Čestitam!!!!!
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala žene. Nestvarno mi je još 🙈. Kad ste vi trudnice narucene na prvi uzv?
Ja ti idem sa 6+6. Dobrodošla u iščekivanje.
Ja sam čak već i bila na jednom nešto zbog posla sa 4+4 vidjela se samo gestacijska. Mislim prerano je, meni su samo htjeli potvrditi da nije vanmatericna zbog neke glupe potvrde. Tako da mi je ovo nekako ziher da ce se vidjeti srceko.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sam u prvoj trudnoci isla na 6+4. Vidjelo se sve. Tako cu valjda i sad, ali tko ce to docekati 🙈
Bravo blondy cestitam bas bas si me obradovala ovde prvi izvini je sa 11 nedelja
Sortiraj odgovore
Najstariji