Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    15. Travanj 2025. 16:59

Uniqlo7

Blondy

Tamara30

Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista

Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.

Ja sam ipak kupila testic 😂

Iiiiiiiiiii????

Nisam ga napravila, gledam ga samo. 😂

Rose1
    15. Travanj 2025. 17:05

Blondy

Uniqlo7

Blondy

Tamara30

Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista

Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.

Ja sam ipak kupila testic 😂

Iiiiiiiiiii????

Nisam ga napravila, gledam ga samo. 😂

Ajde, mozes ti to😁🙏🏿

💙

• ivòo12
    15. Travanj 2025. 17:23

Tamara30

ivòo12

Pozdrav drage zenice….
    24.3 mi je bio zadnji dan menstruacije…ciklusi su mi otprilike 26 dana 5.4 mi je bila ovulacija ….ja vec nekih tjedan dana imam povremeno bolove kao da imam menstruaciju jucer ujutro sam se probudila miseci da sam procurila ali nije bilo nista,imam blage mucnine,peku me bradavice ne stalno i primjetila sam vise plavih vena na dojkama.sljedeca menstruacija bi trebala doci za 3 dana jutris sam radila milerov test oa ako bi htjele pogledati jel samo ja vidim nekakvu crticu ili?https://ibb.co/Pz5MDKJf

Ovo ja sam impala mens 25.03 ovulacija mi bila 5.4 isto

Ja se nadam pozitivnom testicu 😄

Blondy
    15. Travanj 2025. 17:44

Pozitivan je. Nemam trenutno riječi. Nisam ovo očekivala

Rose1
    15. Travanj 2025. 18:48

Blondy

Ajmeeee, jako mi je drago 🍾🍾🍾🎉🎉🎉🥂🥂🥂
    Čestitam!!! 

💙

EllaMS
    15. Travanj 2025. 18:55

Blondy

Znači ja sam doslovno presretna!!!!!

Čestitam!!!!!

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    15. Travanj 2025. 19:04

Hvala žene. Nestvarno mi je još 🙈. Kad ste vi trudnice narucene na prvi uzv?

EllaMS
    15. Travanj 2025. 19:10

Ja ti idem sa 6+6. Dobrodošla u iščekivanje.
     Ja sam čak već i bila na jednom nešto zbog posla sa 4+4 vidjela se samo gestacijska. Mislim prerano je, meni su samo htjeli potvrditi da nije vanmatericna zbog neke glupe potvrde. Tako da mi je ovo nekako ziher da ce se vidjeti srceko.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    15. Travanj 2025. 19:39

Ja sam u prvoj trudnoci isla na 6+4. Vidjelo se sve. Tako cu valjda i sad, ali tko ce to docekati 🙈

• Tamara30
    15. Travanj 2025. 20:02

Bravo blondy cestitam bas bas si me obradovala ovde prvi izvini je sa 11 nedelja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.