Meni je ov tura trakica skroz fals došla. Tako sa mi je ciljat na slijepo. Veceras akcija.

Iva, Jelušićka sretnooooo prikrivanju
Didia jednom je isto dobro, bolje jednom nego nijednom. Tako smo i mi ovaj mjesec
A vidjet ćemo, ne nadam se baš, ali naravno da minimalne šanse uvijek postoje . Najviše mi je što je to sve izašlo odmah, ali eto..
Iva hvala, bas malo uguglam
💙
Cure kod nas opet astenozoo, brojke se malo pogorsale ali uglavnom tu su negdje...uz svu silu suplemenata, treninge, zdravu prehranu. Nemam vise snage, obeshrabrena sam i najradije bi na neko vrijeme odustala od svega.
možda da probate odmoriti koji mjesec. Kad kažem odmoriti ne mislim na odnose nego na pracenje ovulacije, trakice..
Jer nema odustajanja, samo hrabro naprijed u nove cikluse, nastavite s dodacima prehrani i opcenito sa zdravim navikama kao i do sada.. i urodit će plodom sigurna sam
Žao mi je, možda previše suplemenata može i negativno utjecat, al nemojte gubit nadu prirodno ili MPO nešto mora upalit
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
MissD zao mi je, ali nemojte da vas to obeshrabri, ima jos puno opcija, a i sve je moguce 🤞🏻
Mi cemo isto dogodine na MPO ako ne uspijemo do tad.
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
Ciklus 32-35 dana (ovulatorni ciklus)
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
Hvala cure na podrsci ♥️ ovo razumije samo onaj tko iste muke prolazi...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
MissD ma joj draga, baš mi je jako žao 😥 malo izbaci to sve iz sebe i onda pozitivno dalje. Probajte iskopati još neke suplemente, ali iskreno ja ne bih ni predugo čekala. Išla bih na MPO, govorim iz iskustva. Ja bih i sad za drugo išla, ali muž ne želi više na to nego kao ako se dogodi prirodno.
Vjerujem da će to sve na kraju biti dobro
💙
Zene moje drage, koliko se mi vrtimo u istom vrtlogu i vrtimo u glavi iste misli...ove zadnje postove kao da sam ja sama pisala, bas se poistovjecujem 105% i svaku rijec skroz osjecam.
@didiia zagrljaj 🫂 idemo zajedno dalje u iduci ciklus, iako ja isto vjerujem da nada postoji sve dok M ne dode...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Joj bas mi je žao iskreno.
Slažem se sa tobom ivaaa koliko njih ima tako kaže omaklo se a neko se pati.
Jos mi gore bude kad čujem podbacila ili očistili se uzas.A neko toliko želi i trudi se i nist bas ovaj zivot nije fer prema nekima.
Dida jako mi je zao ali nemoguće je se ne nadati kada to zelis. Nadam se da imaš jos vremena za +
Moja jutrosnja. A sa M sam posvađana do krvi
https://ibb.co/XvM1TDW

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji