Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    15. Travanj 2025. 14:08

Da  vam kazem da ne narucite ove trakice premom za nista nisu dobre kao 10 mlu ali nisu ko zna kolike su 

Rose1
    15. Travanj 2025. 14:15

EllaMS

Cao cure moje, kako ste mi. Sve vas puno pozdravljam.
    Parisislove ne mogu ti opisati koliko mi je zao. Odi riješi to što moraš. Ja sam imala jednu operaciju micanja mioma i ciste što je 15 puta gore od histero tako da sve mi možemo preživjeti. Tad si mi rekli da mi je maternica bila puna priraslica, što su maknuli, ali one se vrate. Zato sam se brinula/brinem oko trudnoće.
    Makarena i Tamara čestitam od srca.

Ja sam danas 5+3, čekanje prvog pregleda mi je muka najveća. Idem 25.04. Dani nikad nisu sporiji prolazili.

Joj, znam da ti dani sporo prolaze. Skroz te kužim, ali dan po dan i doći će i to. I mi čekamo s tobom 😁Želim ti mirnu i školsku trudnocu 🤗

💙

Uniqlo7
    15. Travanj 2025. 14:37

Tamara30

Da vam kazem da ne narucite ove trakice premom za nista nisu dobre kao 10 mlu ali nisu ko zna kolike su

Zašto? Meni su odlične od one step, i LH i HCG pa da znas da probas njih ako mozes naruciti..

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

Uniqlo7
    15. Travanj 2025. 14:38

Btw. Gdje nam je Anica88? Javi nam se ako vidiš i napiši kako si🤭🥰

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    2. 6/25 Vinogradska …

EllaMS
    15. Travanj 2025. 15:05

Tamara30

Da vam kazem da ne narucite ove trakice premom za nista nisu dobre kao 10 mlu ali nisu ko zna kolike su

Meni su one odlicne. Pokazale mi odmah plus na 10 dpo. Još sam isti dan provjerila s clearbleu od 10 i bilo je točno.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    15. Travanj 2025. 15:07

Rose1

EllaMS

Cao cure moje, kako ste mi. Sve vas puno pozdravljam.
    Parisislove ne mogu ti opisati koliko mi je zao. Odi riješi to što moraš. Ja sam imala jednu operaciju micanja mioma i ciste što je 15 puta gore od histero tako da sve mi možemo preživjeti. Tad si mi rekli da mi je maternica bila puna priraslica, što su maknuli, ali one se vrate. Zato sam se brinula/brinem oko trudnoće.
    Makarena i Tamara čestitam od srca.

Ja sam danas 5+3, čekanje prvog pregleda mi je muka najveća. Idem 25.04. Dani nikad nisu sporiji prolazili.

Joj, znam da ti dani sporo prolaze. Skroz te kužim, ali dan po dan i doći će i to. I mi čekamo s tobom 😁Želim ti mirnu i školsku trudnocu 🤗

Budem se povremeno javila da vidim kako ste, šta ima kod vas, a i javim neki update kad bude.
    Puse i hug šaljem svima.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tamara30
    15. Travanj 2025. 15:34

Uniqlo7

Tamara30

Zašto? Meni su odlične od one step, i LH i HCG pa da znas da probas njih ako mozes naruciti..

Narucila sam ali Znas da mi tamnija je linije na 25 mlu nego na 10 mlu danas su mi stigle i napravila ali onaj od 25 mije tamnija od onog zato mislim da nije bass neki test

• Tamara30
    15. Travanj 2025. 15:47

Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa  ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista

Blondy
    15. Travanj 2025. 16:24

Tamara30

Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista

Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.

Ja sam ipak kupila testic 😂

Uniqlo7
    15. Travanj 2025. 16:34

Blondy

Tamara30

Kako ja da racinal sad termin i nedelja kad Nista se ne poklapa ako sam impala zadnju Menstrual 25.03 peak 4 ovulaciju 5 l’estima sam je po jedno kalendatru trebala biti 21.04 po premom aplikaciji je 19.04 i ja sad neznam nista

Od zadnje menstruacije, a doktor ce ti termin prepraviti ako bude razlika na UZVu.

Ja sam ipak kupila testic 😂

Iiiiiiiiiii????

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    2. 6/25 Vinogradska …

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.