Da da, pokrećemo val pa nas ova ekipa što sad očekuje O prati za 15-20 dana i onda sve zajedno selimo na drugu temu 🥰🥰
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Drage moje pratim i čitam sve svaki dan 16 radim test od simptoma trenutno često idem na wc, bolje u donjem stomaku i leđima.
Nadam se da ćemo sve ugledati taj + konacno❤️
Drage cure, pratim vas vec neko vrime pa sam se odlucila konacno registrirati i ubaciti u ovu grupu, bas mi dobro dode nekad kao podrska u ovoj borbi.
Zelim vam svima plusic u ovom ciklusu, mi se svom nadamo u petak 🤞🏻
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
Ciklus 32-35 dana (ovulatorni ciklus)
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
purko19 dobrodosla 🤗 puno vas vidim krajem tjedna (ne)očekuje stvari pa nadam se da vam nece stići i da piškite 😁
Ja moram reci da vec lagano sinoc i veceras osjecam menstr.grceve.. 😔 iako po lh trakicama stvari bi trebale tek idući tjedan jer je ovulacija bila oko 9.10. 🤔
https://ibb.co/7N83tjNx Ja ne znam dal da vjerujem ovom testu ili ne.. uradit cu sutra urin...
Po meni ovo je crta,slabo se vidi ali jos je i rano. Napravi jos jedan sutra 😁 drzim fige da je plus,jer ja vidim 🤞
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Hvala vam puno!
Ukratko - zbog dijagnoza ovulacije su mi jako rijetke. Pokusavali smo cijelu 2018 i uspjeli, medutim u 12 TT je srce prestalo kucati. Htjeli smo na potpomognutu, ali je muzu dijagnosticiran MS te zbog terapije nismo godinama mogli uopce niti pokusati ponovno.
Od pocetka ove godine ponovno radimo na bebi, ovaj mjesec je bas bila kvalitetna ovulacija napokon i sve smo pokrili. Sad imam neke cudne simptome - ne znam razaznati vise (danas je 13 DPO) 😅
https://ibb.co/hJFWKjM4 Tu se ljepse vidi..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
@purko19 dobrodosla! 🤗 javljaj nam simptome, u blizu su nam dani nedolaska M 🤞
@ivyyyy 🥺🥺🥺🥺 drzim ti fige i vjerujem da je +, testiraj svakako jos narednih dana jer se sjenica vidi 🙏
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Pricekati cu jos koji dan, ne zelim se razocarati prije vremena 🙈
Simptomi su mi cudni skroz, moj PMS je inace jako bolan i baca mi na noge i ne mogu spavati na trbuhu od boli u prsima.
A sad me samo bole sise sa strana ali onako lagano, imam sluz koja je slicna ovulacijskoj i samo mi se piski.
Mislim da umisljam simptome od zelje i da je ovo samo produzena lutealna faza 🤣
S obzirom na zbrkane cikluse, rekla bih da je oko 14-15 dana kad imam ovulaciju.
Zelim vam svima koji cekate debeli + do kraja tjedna 🤞🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji