P.s.koliko se sjećam za tu pretragu se ide u Zg. Bas se dobije termin.
💙
jasamja nadam se da si danas bolje, svakim danom će biti lakše ❤️
I ja sam radila nalaze za trombofiliju koji su meni bili ok i isto kao Rose ako se desi još jednom onda kariogram u Zg. Čekala sam malo više od mjesec dana dok su došli nalazi. Sretno draga🙂
.
Ne znam kako vama cure ali meni vrijeme tako sporo prolazi ovaj mjesec 🤣 ja bi se počela testirati a tek mi je 11dc.....
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Cure meni beta danas 233. Znači ne znam da li da panicarim. To je više od duplo
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ne razumijem šta to znači? Blizanci?
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Ajme Ella , ako su blizanci koji je to blagoslov 🥹🥰🥰🥰🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
14.4. Konzulatcije za IVF
Ja sam isto radila test na trombofiliju, bio je uredan. Sjećam se da je dosta koštao i da su rekli dva tjedna do nalaza, na kraju smo čekali više od mjesec dana na nalaz.
Zara meni je ovo čekanje postalo mučno, danas 8. dan ciklusa i već sam testirala jutros…ne znam šta sam očekivala da test pokaže 😔
Jučerašnji ručak sa prijateljicom je bio izazovan i to me poslalo u spiralu preranog testiranja i opsjedanja… ne zbog njene trudnoće, ima ona pravo na svoju sreću i iskreno mi je drago zbog nje, uostalom nema cura veze sa onim što se meni dogodilo. Ali počelo je sve boljeti nakon što je ona imala par bezosjećajnih komentara za naš gubitak, nije rekla ni da joj je žao samo kako je to bilo prerano za osjetiti bebu (15 tjedana) i kako zna osobu koja je izgubila kasnije kad je već dobro osjećala bebu… svaki puta kad se njena beba pomaknula nam je rekla, pa je onda podigla majicu i pokazivala kako se beba miče… pa onda još konstantni komentari kako je ostala trudna bez pokušavanja, rekao joj je doktor jučer da se počela otvarati ali ona se na to smije, ide na avion sljedeći tjedan, kaže ja sam opuštena ljudi zato mi i je tako laka trudnoća… ali je prokomentirala kako svi znaju da je seks u prvom tromjesečju zabranjen i da je to sigurno uzrokovalo naš gubitak… još je puno bilo hladnih komentara koji su me uboli u srce… Ne mislim da me htjela povrijediti jer nije loša osoba samo mlada i neiskusna, ali eto možda jer sam ja tamo otišla već povrijeđena pa je svaki detalj i nekom bezazleni komentar meni teži… ne znam zašto vam sve ovo pišem ali moram s nekim podijeliti a mislim da malo tko može shvatiti na koji način me to sve pogađa…
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
Ajme kakav lijepi porast 😍
Samo neka se dupla i trodupla, znači da se mrvica lijepo ugnjezdila i da sve ide kako treba 😌🤍
Hoćeš još vaditi ili sad čekaš pregled?
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
jasamja nadam se da si danas bolje, svakim danom će biti lakše ❤️
I ja sam radila nalaze za trombofiliju koji su meni bili ok i isto kao Rose ako se desi još jednom onda kariogram u Zg. Čekala sam malo više od mjesec dana dok su došli nalazi. Sretno draga🙂
.
Ne znam kako vama cure ali meni vrijeme tako sporo prolazi ovaj mjesec 🤣 ja bi se počela testirati a tek mi je 11dc…..
zara jer si pocela sa lh kakvi su
Ja sam isto radila test na trombofiliju, bio je uredan. Sjećam se da je dosta koštao i da su rekli dva tjedna do nalaza, na kraju smo čekali više od mjesec dana na nalaz.
Zara meni je ovo čekanje postalo mučno, danas 8. dan ciklusa i već sam testirala jutros…ne znam šta sam očekivala da test pokaže 😔
Jučerašnji ručak sa prijateljicom je bio izazovan i to me poslalo u spiralu preranog testiranja i opsjedanja… ne zbog njene trudnoće, ima ona pravo na svoju sreću i iskreno mi je drago zbog nje, uostalom nema cura veze sa onim što se meni dogodilo. Ali počelo je sve boljeti nakon što je ona imala par bezosjećajnih komentara za naš gubitak, nije rekla ni da joj je žao samo kako je to bilo prerano za osjetiti bebu (15 tjedana) i kako zna osobu koja je izgubila kasnije kad je već dobro osjećala bebu… svaki puta kad se njena beba pomaknula nam je rekla, pa je onda podigla majicu i pokazivala kako se beba miče… pa onda još konstantni komentari kako je ostala trudna bez pokušavanja, rekao joj je doktor jučer da se počela otvarati ali ona se na to smije, ide na avion sljedeći tjedan, kaže ja sam opuštena ljudi zato mi i je tako laka trudnoća… ali je prokomentirala kako svi znaju da je seks u prvom tromjesečju zabranjen i da je to sigurno uzrokovalo naš gubitak… još je puno bilo hladnih komentara koji su me uboli u srce… Ne mislim da me htjela povrijediti jer nije loša osoba samo mlada i neiskusna, ali eto možda jer sam ja tamo otišla već povrijeđena pa je svaki detalj i nekom bezazleni komentar meni teži… ne znam zašto vam sve ovo pišem ali moram s nekim podijeliti a mislim da malo tko može shvatiti na koji način me to sve pogađa…
Stara moja, ako je ovo sve tako, to ti nije bas dobra prijateljica. Postoje ljudi koji na los nacin lijece svoje komplekse, a meni to zvuci kao taj slucaj. Jos bolje ako ima razlog da ti zavidi na necemu, pa te udara gdje te najvise boli. Kad shvatimo sto zelimo u zivotu, vrijeme je da sve ljude koji nas na tom putu ne prate maknemo od sebe. Ili bar smanjimo komunikaciju..
Ella, ja ne mogu vjerovati, preprekrasno, zamisli budu twinsi, ludilo🤭🤩
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Hahah ne znam, samo neka raste, baš sam bila u brizi generalno. Mislim da ću se sad opustiti i čekati pregled. Mislila sam nakon Uskrsa, to je već 6+ tjedana.
Parisislove ja se slažem da ti to nije neka prijateljica. Evo ja te ne poznam pa ti nikad ne bi mogla takvi nešto reći, čak bi pazila da smanjim oko te teme. Nismo svi isti. Ali zato si prijatelje možeš sama birati. Tvoja bol je tvoja bol i nitko na ovom svijetu nema pravo na to da ju umanjuje ili da te za ista okrivljuje. Ja ti od sveg srca želim da i ti doživiš svoj plusic sada i da budemo skupa u tome i da sve prođe kako treba. Nemoj dopustiti da ti drugi ljudi gase tvoj sjaj. Pusa 🥰
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji