Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    02. Travanj 2025. 12:58

Hvala vam svima na ogromnoj podršci, puno znači kad su uz tebe žene koje su prošle sličnu situaciju nažalost 😔
    I mene je nakon prvog spontanog lagano ubijalo kad bi vidjela trudnu ženu ili ženu s malom bebom, još radim u trgovinu gdje su one česte pa mi je bilo još gore a sada mislim da će mi biti još teže. Nije lako, svaki gubitak boli i nikad ne nestane, jer eto približavamo se ljetu kad sam trebala roditi, sada saž već maštala o tome kako ćemo imati predivan Božić u četvero u našem novom domu, ponovno razočaranje. Sad će svakako biti teže krenuti iz nova, jer sam prvi spontani prihvatila kao nešto normalno, ali ovo sada nisam očekivala, baš grozan i bespomoćan osjećaj, i stalno ispitivanje zašto i kako? I onda grižnja savjesti jer uvijek nešto čekamo da se posloži, i sada kao nije pravi trenutak za bebu, prođe 5 godina u trenu i sada krenu problemi. Već su tu i godine, nećemo se lagati, bliže je 35a nego 30a. Javim se kasnije nakon pregleda, možda nešto pametnija ali ne vjerujem. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Rose1
    02. Travanj 2025. 14:08

Ma tesko je i pretesko 😥😥😥 čovjek se posloži i ide dalje jer nema druge, ali nikad se to ne zaboravi. Bas u zadnje vrijeme često mislim o njemu 😥😥😥 te dvije biokemijske sam lakse podnijela iako ništa i nikad nije lako, ali ovo u14.tjednu uzas 
    bas mi je težak dan. Sinoć mi je bio smajl na clearblue (ujutro ga nije bilo),ali uopce nismo imali odnos. Imali smo u ponedjeljak, nekako nismo mogli. Mozda ako danas budemo...ma ne znam 

Drzi se draga i javi nam se❤️

💙

• Tamara30
    02. Travanj 2025. 15:21

pa tesko je normalno jedva cekas i na kraju se tako nekako zavrsava i ja sam pre 8 godine izgubila bebu u 24 nedelje  to je bol bol bol neopisljiva bol i nemozess jednostavno nikako to zaboraviti i uvek ti secanja ostaju 

jasamja
    02. Travanj 2025. 16:58

Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    02. Travanj 2025. 18:46

jasamja

Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.

Ajde kad je vec tako zavrsilo, neka je bar sve otislo. Super da su ti dali, trebas provjeriti svakako trombofiliju

Rose1
    02. Travanj 2025. 20:08

jasamja

Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.

💙

jasamja
    02. Travanj 2025. 22:22

Rose1

jasamja

Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.

Samo da dođemo do nekog konkretnog zaključka 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    03. Travanj 2025. 06:57

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se da ćeš dobiti odgovore i da će biti lako riješivi 🙏🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

jasamja
    03. Travanj 2025. 08:52

Makarena

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Rose1
    03. Travanj 2025. 09:07

jasamja

Makarena

jasamja

Rose1

jasamja

Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄

Da, tako sam ja čekala. Sve živo su me poslali osim neke genetske pretrage. To bi bilo sljedeće da nije uspjelo. 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.