Hvala vam svima na ogromnoj podršci, puno znači kad su uz tebe žene koje su prošle sličnu situaciju nažalost 😔
I mene je nakon prvog spontanog lagano ubijalo kad bi vidjela trudnu ženu ili ženu s malom bebom, još radim u trgovinu gdje su one česte pa mi je bilo još gore a sada mislim da će mi biti još teže. Nije lako, svaki gubitak boli i nikad ne nestane, jer eto približavamo se ljetu kad sam trebala roditi, sada saž već maštala o tome kako ćemo imati predivan Božić u četvero u našem novom domu, ponovno razočaranje. Sad će svakako biti teže krenuti iz nova, jer sam prvi spontani prihvatila kao nešto normalno, ali ovo sada nisam očekivala, baš grozan i bespomoćan osjećaj, i stalno ispitivanje zašto i kako? I onda grižnja savjesti jer uvijek nešto čekamo da se posloži, i sada kao nije pravi trenutak za bebu, prođe 5 godina u trenu i sada krenu problemi. Već su tu i godine, nećemo se lagati, bliže je 35a nego 30a. Javim se kasnije nakon pregleda, možda nešto pametnija ali ne vjerujem.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ma tesko je i pretesko 😥😥😥 čovjek se posloži i ide dalje jer nema druge, ali nikad se to ne zaboravi. Bas u zadnje vrijeme često mislim o njemu 😥😥😥 te dvije biokemijske sam lakse podnijela iako ništa i nikad nije lako, ali ovo u14.tjednu uzas
bas mi je težak dan. Sinoć mi je bio smajl na clearblue (ujutro ga nije bilo),ali uopce nismo imali odnos. Imali smo u ponedjeljak, nekako nismo mogli. Mozda ako danas budemo...ma ne znam
Drzi se draga i javi nam se❤️
💙
pa tesko je normalno jedva cekas i na kraju se tako nekako zavrsava i ja sam pre 8 godine izgubila bebu u 24 nedelje to je bol bol bol neopisljiva bol i nemozess jednostavno nikako to zaboraviti i uvek ti secanja ostaju
Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obavila pregled, sve je otišlo hvala bogu. Sutra idem u bolnicu vadit krv, dobila sam 3 uputnice, između ostalog i za trombofiliju.
Ajde kad je vec tako zavrsilo, neka je bar sve otislo. Super da su ti dali, trebas provjeriti svakako trombofiliju
Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.
💙
Da, trombofiliju treba provjeriti. I mene su slali. Blaga mutacija je u pitanju pa sam pila andol100 iako su neki tvrdili da nije potrebno.
Samo da dođemo do nekog konkretnog zaključka 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nadam se da ćeš dobiti odgovore i da će biti lako riješivi 🙏🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nadam se i ja. Evo rekli mi da se neki nalazi čekaju i po mjesec dana 🙄🙄
Da, tako sam ja čekala. Sve živo su me poslali osim neke genetske pretrage. To bi bilo sljedeće da nije uspjelo.
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji