Jutros je mrvu svjetliji bio,da ponovim večeras vjerojatno bi bio i tamniji. Mozda pišnem još sutra čisto da znam na čemu sam. Mislim da ovisi o tome koliko smo tekućine unijeli u sebe. A i hrani.. Ja ne izdrzim bas nista ne popit 2 sata..
Uglavnom ako uspijem od bolova imati odnos bilo bi super ako ne ide,necemo silit bit će još prilika 😊
@Nina37 probajte pokrit danas i sutra/preksutra ako uspijes, cini se kao peak ili barem jako blizu peaka...mene isto bune trakice, zacas se te nijanse mijenjaju ali onda pokrijemo malo dulji period i nadamo se 😆
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Nina samo akcija i sretno 😁😁🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
https://ibb.co/Txyw2PJv
Ovo je danas definitivno 😁 pokrili smo jučer,a budemo i večeras..
Ah,nekako je ujutro uvijek zurba zbog posla,jedino vikendom 🤣
Didiia drzim nam fige ovog mjeseca da bude naš 🤞
Ima nas sad odbrojavalica, bit ce radostan kraj mjeseca na temi 🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
ivaa30 samo hrabro, imaj vjere
curke, svima sretno i javljajte simptome..nekome će se valjda posrećiti ovog mjeseca
Pozdrav cure, da se javim.. nisam uspjela pohvatati gdje je koja sa ciklusom, nadam se da bude plusića uskoro svima ❤️
Tata mi je preminuo i to me slomilo.. da bi nakon par dana ugledala plus..
https://ibb.co/Lh09GX72
Napokon imam ono sto zelim, ali uz veliki gubitak.. i sad zelim biti sretna, a opet sam toliko tuzna..
Jako mi je žao 😔 nekad život tako posloži scenarije... čuvaj se i čuvaj svoju bebicu ♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Draga Linda žao mi je zbog tate i čestitke na plusiću nadam se da će ti koliko toliko olakšati ove teške dane pomisao da stiže bebica, dat će ti snage sigurna sam
Ajme jako mi je žao, moja iskrena sućut 😥🙏🏻
Sad si uzmi vremena, odtuguj, ali misli i na bebicu❤️ želim ti mirnu i urednu trudnoću
💙
Moja iskrena sućut 😔
U ovim teškim trenucima digni glavu gore, u spomen i čast tvoga tate. Sjeti se da kada je bio uz tebe bilo mu je teško ako si tužna. Tvoj plus na testu neka ti bude nit vodilja u sretnije sutra i najsjanija zvijezda koju ti je tvoj tata poslao. 😘💔

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Ja imam migrene, zapravo sam mislila da su samo glavobolje dok nisam dobila napadaj migrene praćene vertigom. Dijagnoza nasljdne vestibularne migrene (iako mi nitko u obitelji nema nikakve migrene, ni glavobolje). Za terapiju sam dobila magnezij glicinat, melatonin i Metorpolol. On je kao siguran za pit tijekom trudnoće, al moj ginekolog nije baš oduševljen pa sam i zbog drugih nuspojava odlučila ga prestat pit i sad dok pokušavamo drugo. Kad dobijem napadaj nekako uspijem to riješit spavanjem, mrakom, brufenom.
Da prijavim mi smo isto imali aktivan vikend 🤞🤞
Sve znam, ja se isto trudim da ne pijem često al imam osjećaj da ovaj zadnji mjesec prečesto imam napadaje. Još mi je moja neuro orl kod koje sam bila rekla da ako osjetim mučninu i vrtoglavicu da popijem Draminu, umirim se i čekam da prođe.
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
I ja u prvoj trudnoći ništa, nikakve glavobolje, hormoni reguliraju sve
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji