Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    02. Travanj 2025. 09:53

Znači ja sam danas došla na posao i osjecam se ko neki vukodlak. Znači osjetim sve žive mirise, pol toga mi smeta. Baš mi dođe muka neka na momente. Ne znam jel to sad zabrijavam ili fakat je već neka promjena

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    02. Travanj 2025. 09:58

Jasamja, žao mi je. Odtuguj, idi napraviti nalaze ako već nisi, možda če se naći nešto zašto se ponavlja

Blondy
    02. Travanj 2025. 09:59

EllaMS

Znači ja sam danas došla na posao i osjecam se ko neki vukodlak. Znači osjetim sve žive mirise, pol toga mi smeta. Baš mi dođe muka neka na momente. Ne znam jel to sad zabrijavam ili fakat je već neka promjena

Ja sam jako rano imala izražen njuh, ali sam bila sretnica da mi nije ništa smetalo niti sam imala ijednu mučninu. Tako da je moguće tako rano što se tiče mirisa, za mučnine ne znam 😅

Rose1
    02. Travanj 2025. 11:18

Jasamja ajme kako mi je žao 😥😥😥 bas sam tužna. Drzi se ❤️ 
    Stvarno nepravedno, puno puta to pomislim...kako se neki ljudi namuče... sve sam to više puta prošla nažalost 😥
    Odtuguj i hrabro i pozitivno dalje ❤️

💙

Rose1
    02. Travanj 2025. 11:20

EllaMS

Sigurno nije zabrinjavajuće, moze biti samo pozitivan znak da je sve u redu. Meni nakon prvog pregleda krenule lagane mučnine. Sve je to individualno. 

💙

jasamja
    02. Travanj 2025. 11:25

Lista ne dolaska M 🤞
    .
    EllaMS 02.04. ➕
    .
    Parisislove 08.04.
    .
    Blondy 14.04.
    .
    Uniqlo7 15.04.
    .
    Makarena i Rose1 16.04.
    .
    Tamara 21.04.
    .
    Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞
    .
    Prepuštam vam listu ako želite voditi. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tamara30
    02. Travanj 2025. 11:34

jasamja bas mije zaoo drzi se

parisislove
    02. Travanj 2025. 12:16

Makarena

Ja sam evo sad bas ljuta. Bas se probudila ljutnja u meni. Radim u vrticu i toliko roditelja sam se nagledala kojima ovce ne bih dala čuvati, a kamoli djecu. I takvi ih imaju bez problema i to po nekoliko. I onda vidim sve nas ovdje, znaš da bi ta djeca bila toliko željena i voljena i nikako. I onda kad i ugledaš plus, dobiješ neku nadu i malo sreće, samo ko pljuska brzo opet dođe tuga. Ne znam, pogađa me svaka vaša priča ko moja vlastita jer smo sve u istoj kaši. A i užasno sam osjetljiva zadnjih danas, a nije mi ni O još bila. 😅 šaljem zagrljaj svima, posebice jasamja ❤️‍🩹 nadam se da stvarno da za svaku od nas nakon oluje dolazi sunce ☀️

Meni je isto to najgori dio svega, sjećam se u vrijeme kad sam ja izgubila svog sina je javno praćen slučaj malenog dječačića u teškom stanju zbog zlostavljanja majke… te dane sam toliki gnjev proživljavala jer nisam mogla shvatiti kako takva čudovišta budu blagoslovljena lakim trudnoćama i zdravom djecom dok je meni moje djetešce tako okrutno oduzeto… i svakodnevno kada vidim što mi ovdje prolazimo da postanemo majke me preplavi tuga i osjećaj nepravde. Jasamja rekla si da si svjesna da ima i cura kojima je teze ali pusti to, ti imaš jednako pravo na svoju bol! Nije pravedno izgubiti dijete, i boli koliko god bio rani ili kasni gubitak, u srcu ti je već ta beba… ne volim kad nam kažu za utjehu da ima i gorih slučajeva, ne može se to uspoređivati, svakome je njegov gubitak najteži… majka koja izgubi u ranoj trudnoći je jednako voljela i željela svoje dijete kao i ona koja je kasno izgubila… Sori cure raspisala sam se ali danas je nekako težak dan i svašta mi prolazi kroz glavu 😣 muž i ja imamo ručak danas sa njegovom trudnom prijateljicom koja je u tjednima u kojima bih ja bila sada i pokušavam se mentalno pripremiti, ne znam uopće kako ću reagirati i osjećati se, sretna sam zbog nje ali bojim se da će me pogled na nju podsjetiti što sam izgubila…

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

mimix
    02. Travanj 2025. 12:40

Jasamja stvarno je život ponekad okrutan... Puno podrške i saosjećanja 
    Svima nam je danas očito neki bezvezan dan, zbog svih naših situacija i muka koje prolazi svaka od nas... Možemo mi to cure i uspjećemo nekada sigurno, doći će i naše vrijeme <3

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Zara531
    02. Travanj 2025. 12:46

u potpunosti si rekla sve što i ja mislim. kad sam ja imala spontani u 6 tjednu trebalo mi je jako puno vremena da se oporavim. u početku sam umanjivala bol i okupirala se poslom jer sam mislila da "ima puno gorih situacija od mojih, šta je to 6 tjedana naspram nekoga tko izgubi bebu recimo pri porođaju" ali tek sad vidim koliko je to krivo razmišljanje i koliko bih se brže bila oporavila samo da sam si priznala da me boli i da je ok da osjećam svu tu bol. svakome je ono što prolazi najgore i apsolutno se nema smisla uspoređivati sa nikim a pogotovo sebe smatrati "krivom, ne dovoljno jakom, razmaženom" kao što sam ja sebe smatrala. 
    i još bi se nadovezala da se i ja mentalno pripremam za posjetu prijateljici mog muža koja je nedavno rodila jer mi isto tako prolazi kroz glavu da smo sve to mogli imati mi odnosno imali smo na neko kratko vrijeme i samo je odjednom nestalo. ne zna se ni zbog čega. srećom mom mužu sam rekla za sve te osjećaje i vrlo je pažljiv prema meni pa mi je uz njegovu podršku malo lakše. 

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.