Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo.
Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗
Imala sam hematom u prošloj trudnoći, koja nažalost nije prošla dobro ali je bilo bez bolova. A evo sada već sigurno 2h su prisutni bolovi/grčevi pa po tome mislim da nažalost nije hematom ni ništa slično.
Ja sam imala i bolove 🤷
32g i 38g
Bebač 1gi7mj
jasamja nemoj misleti negativne stvari to nema veze ja sam u proslu trudnocu imala i krvarenje i grcevi i bolovi stim da sam bila na hitnj beta se dobro duplirala ali na uz nije bilo nicega osim kesice meni se tek plod prikazao u 7 ipo nedelje skoro 8 nedelji i to svakih drugi dan sam imala untrazvuk i krvarenje za pludet tako i kasnije jilo je sve okei ali krvarenje nije se smirilo tako da nenoj misleti negativne stvari idi po trakicu ako i dalje ne tamni preporucila bih ti da ides kod doktora
Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo.
Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗
Imala sam hematom u prošloj trudnoći, koja nažalost nije prošla dobro ali je bilo bez bolova. A evo sada već sigurno 2h su prisutni bolovi/grčevi pa po tome mislim da nažalost nije hematom ni ništa slično.
Draga, ja bi na tvom mjestu ipak išla na hitnu i tražila da izvade betu. Ovako ne znaš na čemu si i vjerujem da je i psihički teško za izdržat. Ako je sve ok super, ako nije možeš dobiti terapiju (progesteron) da ti pomogne održavati trudnoću. Nadam se najboljem 🤞
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Dobila terapiju duphaston 3x2 i sutra popodne pregled kod ginekologa 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Neka si dobila terapiju i najiskrenije se nadam da će se sad i bolovi i krvarenje smiriti i da je sve dobro 🙏🏿 mislim na tebe ❤️ odmaraj
💙
Nadam se da će na kraju sve biti ok i da ćemo se skupa dopisivati na zimskim bebama 🥰
A vi ostale kako idemo po listi zelim samo pluseve i prebacimo se skupa na drugu temu 🙂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
jasamja odmor i 🤞 da sutra bude sve ok na pregledu.
EllaMS super si ukrasila odbrojavanje u potpisu 🤭😊
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Jasamja Žao mi je što prolaziš ovakav stres… mogu samo zamisliti 😣 sjećam se koliko mi je stresno bilo svako brisanje u trudnoći… Ne želim ti davati lažnu nadu ali vjeruj mi da znam više slučajeva gdje su žene krvarile i imale bolove a sa bebom je bilo sve u redu. Ja koja nikada nemam menstrualne bolove sam imala grčeve u ranoj trudnoći. Moguće je da tvoji bolovi nisu povezani sa krvarenjem, te da se samo radi o rastezanju maternice. Samo odmaraj i uzimaj terapiju, meni su progesteroni uvijek pomagali.
Ella toliko me veseli pročitati da ti je Beta tako visoka i da ide sve kako treba. Ti i Jasamja ste počele predivan proljetni niz, mi ostale moramo dovršiti, ja nam do 21. ovog mjeseca vidim 8 pluseva na listi 🤞🫶🙏
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
Napravila sam sad trakicu, negativna ko kuća. A danas sam 5tt. Ponovit ću ujutro, ali mislim da znam koju rečenicu ću čut kod doktora sutra.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja, nema rijeci kojima bih te mogla utješiti. Šaljem zagrljaj i mislim na tebe 🫂❤️🩹
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji