Pozdrav cure,
Ja imam jedno mozda glupo pitanje ali meni jako bitno.
Ukoliko smo mm i ja imali odnos jutros oko 2 h a ja ovulaciju osjetim po bolu u jajniku i naravno po rastezljivom iscjetku veceras, kolika je mogućnost za trudnocu. Veceras nismo u mogućnosti pokriti 😔😔
Ako se sve drugo poklopi, postoji velika šansa za trudnoćom. Uvijek je bolje prije nego kasnije. Ako se ne varam, netko od cura tu je i ostala trudna pokrivajuci tri dana prije, a ne samu O. Mislim da ti je to super tempirano 🥰
Jelusićkato je fin pik ja bih rekla🥳
Hvala puno na odgovoru. Nadam se pozitivnom testu uskoro 🫶
Oce trakice su Bogom dane. Pa ko bi skontao kad je ovulacija kad nikakvih simptoma nemaš. 😂 Nije ni čudo što sam omasila mjeseci i mjeseci dok ih nisam kupila 😅
Očito se nešto kuha ili kuhalo. Kao da je svjetlija malo.
https://ibb.co/zhgPKbjP
Jel radis jednu ili dvije dnevno? Nije ti jos bio peak, bar ne prema ovima sto si stavila.
Ovih dana sam radila po jednu. Danas sam uradila dvije kad sam vidjela da je tamnija dosta. Može biti da će kroz dan dva tek O. Testiram se i dalje..
Oba puta nisam piškila 4-5 sati.
Tamara sumnjam da ti može biti pozitivan ijedan test tak rano. Pa tada može jedino implatacija biti..
Moja beta ne raste kako treba i rekao je ginekolog da nešto nije kako treba i da se pripremimo na gubitak ove trudnoće. Čekam da krene krvarenje… 💔
Jako mi je zao ❤️🩹. Jesi vadila u istom laboratoriju? Nadam se da je neka greška 🙏🏻 hoćeš ponovno vaditi?
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Žene ja ugledala plusic večeras 🙂 bas ovaj mjesec kad nisam uhvatila O na trakicama, nisam imala nikakve simptome O i odnose imala 2 puta 🤭. Kako sam počela hvatati O na trakicama 11dc i nisam uhvatila pomislila sam da možda nije ranije bila O i radila test u utorak i bilo bijelo kao snijeg. I kako mi je ostalo trakica išla iz fore napraviti jednu večeras jer kao ako je O bila ranije ili će mi trakice pokazati nešto ili čekamo M. Kad ono iznenađenje 🥰. Nadam se da će sve biti ok i da ću dobiti svoje božićno čudo 🙏🏻. Jedino sto sam promijenila je da sam uzimala 4000IU D vitamina dnevno i mislim da je to stvarno pomoglo.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Makarena, pa čestitke i tebi! Uživaj u plusiću i neka bude sve dobro! 🙂
Oce trakice su Bogom dane. Pa ko bi skontao kad je ovulacija kad nikakvih simptoma nemaš. 😂 Nije ni čudo što sam omasila mjeseci i mjeseci dok ih nisam kupila 😅
Očito se nešto kuha ili kuhalo. Kao da je svjetlija malo.
https://ibb.co/zhgPKbjP
Jel radis jednu ili dvije dnevno? Nije ti jos bio peak, bar ne prema ovima sto si stavila.
Ovih dana sam radila po jednu. Danas sam uradila dvije kad sam vidjela da je tamnija dosta. Može biti da će kroz dan dva tek O. Testiram se i dalje..
Oba puta nisam piškila 4-5 sati.
Tamara sumnjam da ti može biti pozitivan ijedan test tak rano. Pa tada može jedino implatacija biti..
Pa to i ja mislim ali vidim po netunda ima neko sa 7 dpo da radi zato ja imam how 6 testa ovog premom od 10 ul tako da sam sad narucila jos 20 stizu mi u utorak a i ne verujem bas nesto jer samo 4 puta sam impala osons à i mozda nesto me smeta dim od cigareta inace ja pusim cigare previse ali nesto mi po ukusu nije to to
Hvala cure ❤️ Blondy kad se ti testiraš? 🤞🏻
Necu se testirati, cekam M . Nemam doma testova pa ni nisam u iskusenju. Zasad nemam nikakvih simptoma, niti da ce doci M. Prvi put kad sam bila trudna sam imala osjecaj da cu procuriti svaki čas
Sortiraj odgovore
Najstariji