Meni je ov tura trakica skroz fals došla. Tako sa mi je ciljat na slijepo. Veceras akcija.

Iva, Jelušićka sretnooooo prikrivanju
Didia jednom je isto dobro, bolje jednom nego nijednom. Tako smo i mi ovaj mjesec
A vidjet ćemo, ne nadam se baš, ali naravno da minimalne šanse uvijek postoje . Najviše mi je što je to sve izašlo odmah, ali eto..
Iva hvala, bas malo uguglam
💙
MissD zao mi je, ali nemojte da vas to obeshrabri, ima jos puno opcija, a i sve je moguce 🤞🏻
Mi cemo isto dogodine na MPO ako ne uspijemo do tad.
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
MissD ma joj draga, baš mi je jako žao 😥 malo izbaci to sve iz sebe i onda pozitivno dalje. Probajte iskopati još neke suplemente, ali iskreno ja ne bih ni predugo čekala. Išla bih na MPO, govorim iz iskustva. Ja bih i sad za drugo išla, ali muž ne želi više na to nego kao ako se dogodi prirodno.
Vjerujem da će to sve na kraju biti dobro
💙
Joj bas mi je žao iskreno.
Slažem se sa tobom ivaaa koliko njih ima tako kaže omaklo se a neko se pati.
Jos mi gore bude kad čujem podbacila ili očistili se uzas.A neko toliko želi i trudi se i nist bas ovaj zivot nije fer prema nekima.
Dida jako mi je zao ali nemoguće je se ne nadati kada to zelis. Nadam se da imaš jos vremena za +
Moja jutrosnja. A sa M sam posvađana do krvi
https://ibb.co/XvM1TDW

Ja prijavljujem bolne grudi na dodir 🤞
Da se nadovežem na priču od nadanju. Ne možeš se ne nadati, koliko god se trudiš. U današnje vrijeme kad je toliko dostupan izvor svakakvih informacija o tome kako su neki zatrudnili npr. par dana nakon ovulacije, nakon što je nakon sekundu izvadio onu stvar itd. normalno da nama ostaje trunka nade kad ulažemo vrijeme u drugi dio ciklusa, pratimo trakicama, pratimo iscjedak, osluškujemo tijelo, imamo odnosne stavki drugi ili svaki dan i ponovno na kraju mjeseca razočaranje. Moraš se nadati, jer te ta nada gura da ideš dalje, da ne staneš i ne posustaneš u ostvarenju svoga cilja i najveće životne želje.
Jednom će doći, svima dođe, na ovaj ili onaj način najsjajnija zvijezda našeg života 💜💜💜💜

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Didiia zao mi je sto jos nije plusic ali bit će,strpljenja jos malo 🤗
Kada ono trebas dobiti?
Ja idem sutra na put,htjela sam pisnut prije puta hcg trakicu,iako bi stvari sudeći po ovulaciji trebale u srijedu doc (danas mi je 29 dan ciklusa,prosli mj sam stvari dobila 26 dan pa zato)..ali bojim se isto praznine na trakici jer cu se opet osjecati isto kao i ti..
Vjestica je doci na putu garant jer uvijek dode kad ne treba uff
Vidjeti cu ujutro kako cu se osjecati,a mozda uzmem i na put trakice 🤔 imam vec 7 dana lagane simptome kao da ce m doc pa se ne nadam previše,ali ajde bude mi izletić malo to sve olakšao pa cemo zajedno ponovno u nove pobjede 😉😅
Zelim da se pokrene val plusića napokon 💪
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji