Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞

Žene ja sam mislila ujutru piskiti kineza i samo jednog imam. Sutra sam 10 DPO da li mislite da je rano. Danas me baaas ziga dole i rez a i dole.. 🤞
Ne znam šta bih ti rekla pripremi se da je vrlo lako moguće da bude lažno negativan. Ako baš ne možeš čekati pišni sutra ako ne dobiješ za 4 dana uradi još jedan. Držim fige da bude pozitivan odmah sutra 🤞
Rose to bi mi bio najljepši poklon u životuu
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Hmm, slažem se da bi mogao biti lažno negativan. Ili pričekaj barem do 12DPO ili piši sutra pa kupi još neki test za kasnije 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Znaci mogal bi pokazati lažno negativan. A ništa pricekat ću onda srijeduu do tada ako bude šta trebalo bi pokazati nema šta. Do tada googlati simptome 😂😂

Hvala vam pricekat ću jos koji dan onda...
Ivy gdje su novosti? Jesi piskila testic?

Iva bas mi je zao. Vjerovatno su se hormoni pobrckali šta li. 😣
Ja nisam izdržala pa sam pisnula jutros naravno negativan ali danas ću u Dm pa kupim gravignost pa za dva dana ponovo piš. 🤞

Vjerojatno od stresa, ocito nije trudnoca😞
Za dva dana ponovi, nadam se da ce se pokazati plusic 🤞🏼
Možda da ponovis hormone i hormone stitne?

Iva garant su ti se hormoni zbrčkali moguće da je od svog tog stresa, nekad iako djelujemo opušteno opet se stres poigra s hormonima. Žao mi je 😔
Jelušićka ma da očekivano, pišni ti opet za koji dan 🤞🤞🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Sad sam se sjetila nešto da sma jednom pisnula LH u trudnoći nekad s pocetka i da je bio ono fuul peak. Sad sam pisnula i ono slabo je.
https://ibb.co/LDnRs52V
Jasamja jel kod tebe peak?

Znači lh trakica može predstavljati i početak m a i trudnoću.. Opet ništa ne znaš dok ne izostane m 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji