Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebabeba
    01. Travanj 2025. 14:34

jasamja

Bebabeba

Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo.
    Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗

Imala sam hematom u prošloj trudnoći, koja nažalost nije prošla dobro ali je bilo bez bolova. A evo sada već sigurno 2h su prisutni bolovi/grčevi pa po tome mislim da nažalost nije hematom ni ništa slično.

Ja sam imala i bolove 🤷

32g i 38g
    Bebač 1gi7mj

• Tamara30
    01. Travanj 2025. 14:39

jasamja nemoj misleti negativne stvari to nema veze ja sam u proslu trudnocu imala i krvarenje i grcevi i bolovi stim da sam bila na hitnj beta se dobro duplirala ali na uz nije bilo nicega osim kesice  meni se tek plod prikazao u 7 ipo nedelje skoro 8 nedelji i to svakih drugi dan sam imala untrazvuk i krvarenje za pludet tako i kasnije jilo je sve okei ali krvarenje nije se smirilo tako da nenoj misleti negativne stvari idi po trakicu ako i dalje ne tamni preporucila bih ti da ides kod doktora

Zara531
    01. Travanj 2025. 15:03

jasamja

Bebabeba

Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo.
    Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗

Imala sam hematom u prošloj trudnoći, koja nažalost nije prošla dobro ali je bilo bez bolova. A evo sada već sigurno 2h su prisutni bolovi/grčevi pa po tome mislim da nažalost nije hematom ni ništa slično.

Draga, ja bi na tvom mjestu ipak išla na hitnu i tražila da izvade betu. Ovako ne znaš na čemu si i vjerujem da je i psihički teško za izdržat. Ako je sve ok super, ako nije možeš dobiti terapiju (progesteron) da ti pomogne održavati trudnoću. Nadam se najboljem 🤞

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

jasamja
    01. Travanj 2025. 15:10

Dobila terapiju duphaston 3x2 i sutra popodne pregled kod ginekologa 🤷 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Rose1
    01. Travanj 2025. 15:22

jasamja

Neka si dobila terapiju i najiskrenije se nadam da će se sad i bolovi i krvarenje smiriti i da je sve dobro 🙏🏿 mislim na tebe ❤️ odmaraj 

💙

EllaMS
    01. Travanj 2025. 15:28

jasamja

Nadam se da će na kraju sve biti ok i da ćemo se skupa dopisivati na zimskim bebama 🥰

A vi ostale kako idemo po listi zelim samo pluseve i prebacimo se skupa na drugu temu 🙂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Zara531
    01. Travanj 2025. 15:58

jasamja odmor i 🤞 da sutra bude sve ok na pregledu.
    EllaMS super si ukrasila odbrojavanje u potpisu 🤭😊

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

parisislove
    01. Travanj 2025. 17:07

Jasamja Žao mi je što prolaziš ovakav stres… mogu samo zamisliti 😣 sjećam se koliko mi je stresno bilo svako brisanje u trudnoći… Ne želim ti davati lažnu nadu ali vjeruj mi da znam više slučajeva gdje su žene krvarile i imale bolove a sa bebom je bilo sve u redu. Ja koja nikada nemam menstrualne bolove sam imala grčeve u ranoj trudnoći. Moguće je da tvoji bolovi nisu povezani sa krvarenjem, te da se samo radi o rastezanju maternice. Samo odmaraj i uzimaj terapiju, meni su progesteroni uvijek pomagali.

Ella toliko me veseli pročitati da ti je Beta tako visoka i da ide sve kako treba. Ti i Jasamja ste počele predivan proljetni niz, mi ostale moramo dovršiti, ja nam do 21. ovog mjeseca vidim 8 pluseva na listi 🤞🫶🙏

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

jasamja
    01. Travanj 2025. 18:44

Napravila sam sad trakicu, negativna ko kuća. A danas sam 5tt. Ponovit ću ujutro, ali mislim da znam koju rečenicu ću čut kod doktora sutra. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    01. Travanj 2025. 19:25

Jasamja, nema rijeci kojima bih te mogla utješiti. Šaljem zagrljaj i mislim na tebe 🫂❤️‍🩹 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.