Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    09. Ožujak 2025. 13:53

alsuncokret14

eni233

Alsuncokretuzbuđena sam za tebe , jedva čekam sa ugledaš pozitivnu betu 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

.
    .
    Nikita baš si me rastužila
    :((( šteta što je na kraju tako ispalo . Al novi ciklus nova nada 🤞❤️🥰🫶🏻 saljem veliki zagljaj i puseee🫂🫂🫂
    Nikita kao što kaze Eninovi ciklus nova nada … ❤️

Eni hvala tii, još tri dana i znat cemooo 🫂 …
    Jel nekada neko imao ikakav simptom nesto, prije vadjenja bete? Koliko sam upucena da je to previse rano? 🌹🫂🫂🥰

Pa ja neznam evo, ja nikakvih simptoma nemam .. nit me sis bole ni nist.. tak da nema pravila. Moze biti da cemo imati uspjsan postupak pa da simptomi budu kasnije ili pa nista od toga 🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

alsuncokret14
    09. Ožujak 2025. 16:43

eni233

alsuncokret14

eni233

Alsuncokretuzbuđena sam za tebe , jedva čekam sa ugledaš pozitivnu betu 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

.
    .
    :((( šteta što je na kraju tako ispalo . Al novi ciklus nova nada 🤞❤️🥰🫶🏻 saljem veliki zagljaj i puseee🫂🫂🫂

Jel nekada neko imao ikakav simptom nesto, prije vadjenja bete? Koliko sam upucena da je to previse rano? 🌹🫂🫂🥰

Pa ja neznam evo, ja nikakvih simptoma nemam .. nit me sis bole ni nist.. tak da nema pravila. Moze biti da cemo imati uspjsan postupak pa da simptomi budu kasnije ili pa nista od toga 🤷‍♀️

Mene znaju boljeti 10 dana prije M. Ovaj put nista evo ne osjecam 🙄

• eni233
    09. Ožujak 2025. 17:44

alsuncokret14

eni233

alsuncokret14

eni233

.
    .

Mene znaju boljeti 10 dana prije M. Ovaj put nista evo ne osjecam 🙄

Tak i mene 8 dana prije me bole , ali kad sam bila na postupku prošlom me  nisu a ni sad me ne bole , evo neznam cime to ima veze ,mozda zbog progesterona . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

parisislove
    09. Ožujak 2025. 18:47

alsuncokret14

eni233

.
    .

Ja ništa od simptoma tako rano u nijednoj trudnoći nisam imala… u prošloj su mi mučnine tek krenule u 9. tjednu, a bol u grudima kad sam počela piti progesteron pa ju povezujem s time. 

Zara531
    09. Ožujak 2025. 18:51

EllaMS, Nikola virtualne zagrljaje šaljem 
    .
    .
    Mali updejt od mene: testirala sam se jutros (druga mokraća) i crtica je bila jedva primjetna, ponovila sam prije pola sata i već je puno vidljivija tako da ću sada malo intenzivnije pratiti da mi peak ne pobjegne...nadam se lijepom peaku 🤞🤞

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    02/2025 spermiogram uredan
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 hormoni uredni
    infolic, vrkuta

alsuncokret14
    09. Ožujak 2025. 19:04

parisislove

alsuncokret14

eni233

.
    .

Ja ništa od simptoma tako rano u nijednoj trudnoći nisam imala… u prošloj su mi mučnine tek krenule u 9. tjednu, a bol u grudima kad sam počela piti progesteron pa ju povezujem s time.

Onda Eni i ja mozemo povezati to sa progesteronom. Ja koristim utrogestan, a ne mogu da se sjetim na prvoj uradjenoj IUI da li su me boljele grudi… 🤣🌹🌹

EllaMS
    09. Ožujak 2025. 19:58

Ja ne znam ni sama šta bi rekla za ovaj ciklus. Baš mi je to tesko sad nekako palo, valjda i zbog bolesti pa sam sva neka osjetljiva i emocionalna. Isplakala se i sad sve iz početka.
    Samo što mene baš jako brine ta kratka lutealna faza. Gdje god čitam o tome. Nije dobro. Morat ću vidjet s ginekologicom

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Zara531
    09. Ožujak 2025. 21:19

EllaMS glavu gore. Isplači se koliko god je potrebno a onda hrabro dalje. Nisi sama.

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    02/2025 spermiogram uredan
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 hormoni uredni
    infolic, vrkuta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.