Uniqlo7 - slično i kod mene, sve uvijek ok i uredno dok nismo krenuli pokušavati i vrlo brzo dođe dg - endometrioza. Šamar, hladan tuš, tu sam se rasula u komade i trebalo je par dana da posložim glavu i misli i da se saberem. Imam vrlo slične strategije kao ti - strukturiram si dane koliko mogu, nabavila sam dosta suplemenata, redovno treniram, trudim se hraniti se zdravo, puno razgovaram s mužem, dajemo sve od sebe da ostanemo optimistični i ne potonemo, iako nekad baš dođu krize.
Danas mi je gin prvi put sam spomenuo da razmislim o obradi na humanoj i da vidim za koju bih se kliniku odlučila, iako kaže neka pokušamo spontano još 3-4 ciklusa. Čak sam to ok i podnijela, valjda sam prihvatila tu mogućnost kad sam dobila dg endometrioze.
@Ivy - uzmi si i ti vremena, posloži se, isplači i hrabro dalje! Put je težak, ali vrijedit će kad dođemo do cilja ✨ ako imaš imalo volje, ostani s nama na temi da se međusobno podržavamo i pratimo.
Cure, u mojim ste molitvama ♥️ vjerujem i u naše plusiće uskoro
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Ivy puno podrške i ohrabrenja ti šaljem, vjerujem da će ipak sve biti u redu <3
ja sam se jutros probudila sa takvom glavoboljom, što inače nikada nije slučaj, jedva sam se digla na posao, bol u stomaku kao pred menst. ali više imam grčeve u desnom predjelu, gdje je i bila ovulacija... ujutro ću još jedan testić.

👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
+ 6/2025
MissD bravo!!
Meni je najteze palo kad je doktor izgovorio tu rijec potpomognuta.. tog sam se uzasno plasila i tu sam ifnormaciju doslovno prbavljala najduze. Sad kad se osvrnem i sjetim toga, skuzim da stvarno tu nema nista lose i sad mi je drago da sam se tako brzo za to i odlucila! Uspjet cemo mo, ne brinem se ja, samo je pitanje mjeseca 🤍🤍🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
MissD ma naravno, samo pozitivno. Prijateljica je imala brdo mioma, to je rijesila i odmah ostala trudna. Ona je stvarno imala puno pa se to moralo prvo rijesiti.
Zara i ja kazem, nije još gotovo.
Ivyy ostani ti s nama❤️
Već sam više puta pisala da smo i mi prošli potpomognutu. Nije to tako strasno, gledajte da ćete tako brzo doći do cilja, do toliko dugo čekane bebice🙏🏿 Ja sam išla u to skroz pozitivno, bez imalo straha, tuge. Bila sam bas sretna jer sam bila sigurna da smo sve bliže cilju. Jedva sam čekala postupke jer je to značilo nadu. I hvala Bogu dobili svog pobjednika 💙
Sve smo drugačije i imamo različita i mišljenja o svemu tome zato si dajte vremena odtugovati, posložiti se i onda hrabro dalje. Mi, žene doista možemo sve. Stvarno znam cura s raznim dijagnozama i sve se to riješi.
💙
Meni bi trebala biti ovulacija ove dane, ali još ništa ksze Clearblue...
💙
Cure samo sa vas pozdravim sve i nadam se da ste dobro?
Eni Uniqlo? Kako ste mi? Nije me bilo bas dugo?
Usla sam samo da vidim dokle ste?
Hej draga🫂🫂
Ja sam dobro, prvi postupak je došao do kraja, imala sam 7 JS, 6 propalo, jednu vratili ali je beta bila negativna. Ja sam sretna sto sam u startu toliko daleko dogurala s postupkom i sto sam ipak reagirala na terapiju 🥰 sad sam u fazi (ne)cekanja menge, pa idem u bolnicu u prirodni ciklus. Iduci ivf u 9. Mj!
Kako si ti, sto ima kod tebe?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Evo dobro sam , u srijedu imam ultrazvuk , za prirodni ivf . Ako bude neuspješan idem na stimulirani u 7 mj , kak si mi ti ? U kojoj si ti fazi ?

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Drage zene, ja se iskljucem iz ove teme, jer nas je snasla dijagnoza i tezak put nazalost..
zelim vam srecu, da se cim prije ostvarite kao majke i samo da vam kazem da ste divne, i da nam Bog s razlogom daje krizeve, koje samo hrabri mogu nositi!
Puno vas grlim, a posebno svoju Eni 🥰 tvojoj se bebici neopisivo radujem❤️
Draga moja , nemojte nikad odustati , sve je to rješivo 🫀❤️ ja sam sigurna da ćete i vi dobiti bebicu kad tad 🙏❤️🤍 samo je pitanje vremena, grlim i ja tebe iz daleka 🥹❤️❤️🫀🫀🫂🫂🫂

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji