Cure , jel itko od vas ima random presjecanja (kratka i jaka) u podrucju jajnika između ovulacije i menstruacije? Ne znam jel cista ili dta, ali bas me svaki dan 2-3 puta jako presječe da moram stati sa svim što radim i čučnuti..
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Cure , jel itko od vas ima random presjecanja (kratka i jaka) u podrucju jajnika između ovulacije i menstruacije? Ne znam jel cista ili dta, ali bas me svaki dan 2-3 puta jako presječe da moram stati sa svim što radim i čučnuti..
Meni se to, u nekim ciklusima, znalo dogoditi. Nikad nisam otkrila zbog čega, a uvijek se nadala da je to neki "dobar znak" za trudnoću :D Moje objašnjenje je da je to područje puno živaca i s obzirom da se prije menstruacije ili eventualno trudnoće dosta toga "ispremiješta" dolazi do tih kratkotrajnih jakih bolova.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Lista ne dolaska M 🤞
.
Uniqlo7 19.3.
.
Makarena 22.3.
.
Jasamja 24.3.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Meni se to, u nekim ciklusima, znalo dogoditi. Nikad nisam otkrila zbog čega, a uvijek se nadala da je to neki "dobar znak" za trudnoću :D Moje objašnjenje je da je to područje puno živaca i s obzirom da se prije menstruacije ili eventualno trudnoće dosta toga "ispremiješta" dolazi do tih kratkotrajnih jakih bolova.
A moguce da, tko bi vise upratio svaki moguci “znakić”… hvala na objasnjenju🥰
Jasamja hvala na listi👆🏼🥳
29.
Biokemijska 11/24
Cure meni je još uvijek linija na testu .. radila sam sad upravo test 🥹🥹🥹 mislite da je i dalje štoperica 😭😭😭 meni se place isto vremeno i uplašena sam od razočarenje 🥹🥹🥹
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
eni233 samo polako. ostani optimistična ali istovremeno realna, kao da je to lako
Željela bih ti dati neki pametan savjet, ali stvarno nemam pojma ništa o štoperici kao ni njenom izlučivanju iz tijela... Da li je linija jednake jačine kao jučer ili?
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Rezultati su mi stigli pise 1.31 koliko vidim negativna je, ne razumijem se bas najbolje u ovo 🤦🏼♀️ …
Enii jucer sam bas htjela da ti pisem ne mora znaciti da je to stoperica, mogucnost je i da je pozitivan 🫂🌹🌹
Cure hvala vam svima na lijepim riječima i podršci. Divne ste sve i mnogo mi to znači ❤️ malo sam se smirila i sad čekam da krene menstruacija i čim završi idem na histeroskopiju koju je liječnik naložio da se pokuša naći uzrok čestih abrupcija tkiva koje sam imala u prošloj trudnoći. Jel prošla koja od vas kroz to? Malo me strah, čitam da ide lokalna anestezija u cerviks… spominjao je nešto i da bi provjerio prohodnost jajnika ako se ne varam…
Veliki zagrljaj svima, sretno i nadam se plusevima i velikim betama cura koje još čekaju da se testiraju 🤗 nadam se da ćemo sve skupa odavde uskoro prijeći na temu zimske bebe 2025!
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
https://ibb.co/1Y82xfT8
.
.
Evo slika, dana mi je 9 dan od postupka a 12 od štoperice tak nekak , a teško mi je usporediti , jer jučer sam radila s drugim urinom, a danas kasnije .. a može biti da je štoperica još uvijek ..jaoooooo strašno 😱
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni, kad vadis betu? Ja zelim vjerovati da je napokon to to, ali kako i sama sebi kazem, da ne pravim excitement spike pa se ne razocaram, probaj mozda pustiti jos malo vremena ili odi betu provjeriti. Ja se stvarno nadam da plusic napokon imas 🙏🙏🤍
29.
Biokemijska 11/24
Sortiraj odgovore
Najstariji