Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    12. Ožujak 2025. 15:00

alsuncokret14

Nista cure sta cu, tako je kako je … Moram se spremiti za IVF …
    🫂🌹🌹🌹

Samo hrabro❤️ ja ću isto ići ako bude ovo neuspjeh . Moramo razmišljati da je super što imamo priliku ići na to, a neki je nemaju , koliko god nam teško bilo prihvatiti to …grlim te draga preko ekrana 🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

EllaMS
    12. Ožujak 2025. 15:10

Bok cure jeste žive? 
    Meni je evo danas zadnji dan menge, pa ću početi sutra s trakicama. Baš me ova bolest iscrpila, tek dolazim k sebi, ali bolje je. Počela sam opet s uljem nocurka, baš me zanima hoće i ovaj mjesec ovulacija ranije.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Nikita206
    12. Ožujak 2025. 16:18

Bok cure, pratim vas i željno iščekujem vaše plusiće, ali nisam imala volje komentirati...
    Meni više ništa nije jasno a taj petak i pregled nikako da dođe. Danas sam opet vadila betu jer mi je rekla ginekologica da izvadim jos jednom prije pregleda, a moja beta umjesto da se smanjuje sad je 36 (u petak je bila 24). Ja tu čekam da dobijem mengu a ona ne ide dolje nego raste mic po mic. Sad me već hvata panika šta se događa...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• eni233
    12. Ožujak 2025. 18:25

EllaMS  evo ja željno iščekujem tu betu da mogu dalje znati .🥹 super da možeš nastaviti se testirati vjerujem da ti je bilo ubitačno dobro da si ozdravila ❤️❤️❤️😘😘
    :
    .
    Nikita hej draga bas sam se pitala gdje si nam❤️❤️❤️ , a jel su ti rekli od čega može rasti ? I dali su te uputili dalje što činiti ? 😱

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Blondy
    12. Ožujak 2025. 18:38

Nikita206

Bok cure, pratim vas i željno iščekujem vaše plusiće, ali nisam imala volje komentirati…
    Meni više ništa nije jasno a taj petak i pregled nikako da dođe. Danas sam opet vadila betu jer mi je rekla ginekologica da izvadim jos jednom prije pregleda, a moja beta umjesto da se smanjuje sad je 36 (u petak je bila 24). Ja tu čekam da dobijem mengu a ona ne ide dolje nego raste mic po mic. Sad me već hvata panika šta se događa…

Hej, pa nepravilan rast moze biti kod vanmaternicne, iako mislim da bi bile vece brojke. Ja bih probala sutra nekamo na pregled. A kamo ides u petak? Doktorici? Na tako malu betu nece nista vidjeti na uzv

Nikita206
    12. Ožujak 2025. 18:45

U petak idem kod ginekologice pa se nadam da ću saznati nešto pametno i da ce me savjetovati sto dalje...
    Vanmaternične me i strah da...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

EllaMS
    12. Ožujak 2025. 19:07

eni233

EllaMS evo ja željno iščekujem tu betu da mogu dalje znati .🥹 super da možeš nastaviti se testirati vjerujem da ti je bilo ubitačno dobro da si ozdravila ❤️❤️❤️😘😘
    :
    .
    Nikitahej draga bas sam se pitala gdje si nam❤️❤️❤️ , a jel su ti rekli od čega može rasti ? I dali su te uputili dalje što činiti ? 😱

Sve smo uz tebe!!! Čekamo i mi, nadamo se tom plusu. Još malo. ❤️❤️❤️

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    12. Ožujak 2025. 19:20

EllaMS

eni233

EllaMS evo ja željno iščekujem tu betu da mogu dalje znati .🥹 super da možeš nastaviti se testirati vjerujem da ti je bilo ubitačno dobro da si ozdravila ❤️❤️❤️😘😘
    :
    .
    Nikitahej draga bas sam se pitala gdje si nam❤️❤️❤️ , a jel su ti rekli od čega može rasti ? I dali su te uputili dalje što činiti ? 😱

Sve smo uz tebe!!! Čekamo i mi, nadamo se tom plusu. Još malo. ❤️❤️❤️

Hvala ❤️❤️🥹🥹🥹🥹

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Tamara30
    12. Ožujak 2025. 19:27

cure kako stojite sa isjeckom ??? msm sekreta

Uniqlo7
    12. Ožujak 2025. 21:30

Alsuncokret14 hej draga, žao mi je da je tako. Meni je ovo isto zadnji ciklus prirodnog pokušaja. Bas sam pricala s prijateljicom koja radi u Cito u splitu, i ona mi kaze da puno ljudi IUI odbije jer nije bas uspješna metoda, malo ljudi uspije. Tako da idemo samo jako, sto eni kaze, bogu hvala da si mozemo priustiti postupak 🙏 

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.