Curke samo najavljujem da je meni ostao pinkish trag, nije impl sigurno, ocekujem je sutra.. ne znam je li frka onda u ponedjeljak ici u petrovu obzirom da ce biti 3dc, a hormoni se vade 2dc?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Curke samo najavljujem da je meni ostao pinkish trag, nije impl sigurno, ocekujem je sutra.. ne znam je li frka onda u ponedjeljak ici u petrovu obzirom da ce biti 3dc, a hormoni se vade 2dc?
a kako izgleda ta implantacija jer kad sam imala bila am trudna a imala krvarenje e sad sta je problem kod mene mislela sam da sam dobila a ono nisam imala sam samo malo krvarenje i to je nemam vise nista
Najbolje je vaditi hormone 3dc , tako da će ti to biti savršeno . Ali inače po pravilu se vade od 2-5dc , bilo koji , ali se preporuča 3dc .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Najbolje je vaditi hormone 3dc , tako da će ti to biti savršeno . Ali inače po pravilu se vade od 2-5dc , bilo koji , ali se preporuča 3dc .
Idealno! Hvala punoo🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska …
jer cas ima online da mi pomognete malo psihicki nisam vise dobro majke mi
jer cas ima online da mi pomognete malo psihicki nisam vise dobro majke mi
Što te muci ? Izvini koliko radiš na bebi ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
imala sam jedan miss ab kiretazu 27 decembra sad radimo na bebi stoga da mi je sve uredu mens sam dobila 31 dan od toga i sad me muci juce sam imala roze pa skroz prestalo pa danas ponovo malo a test negativan
imala sam jedan miss ab kiretazu 27 decembra sad radimo na bebi stoga da mi je sve uredu mens sam dobila 31 dan od toga i sad me muci juce sam imala roze pa skroz prestalo pa danas ponovo malo a test negativan
Može biti da ti je samo
Malo pobrkan ciklus . Treba vremena tjelu da se vrati na svoje . Znam da je teško biti strpljiv jer znam po sebi već nakon skoro 3 godine pokušavanja koje će mo biti u 8 mj , već si lud i očajan .. ali probaj se okupirati nečim drugim da ne razmišljaš o tome .. i možda ti se i spusti menga ako već mora doći .. a ako je trudnoća u pitanju isto tako znat ćeš . Samo polako i bez panike 🫀❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Tamara, jesi dobila uputu mozda od dr da se pricuvate neki period nakon toga? Nemam tu puno iskustva, ali sestra je imala spontani u 13.tt, prirodno je sve prošlo.. znam da niti ona nije smjela 3. Mj raditi na bebi dok se tijelo ne oporavi od svega- po uputi ginekologa. Posebice ako je bio zahvat kiretaže, tijelo doživi traumu i treba period da se sve vrati u normalu… ja bih se javila svom ginekologu da utvrdi da je sve u redu, a onda uzela period samo za sebe, baš što eni kaže, okupirala bih se nekim aktivnostima i posvetila sebi. Svakako, polako i sretno!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska …
da da bila sam na kontrolu rekli su mi da je sve u redu dali mi vitamini da pijem i rekli kad se ja osetim dobro da mogu da krenem nema razloga da cekam jer sve je uredu stim da cu cekati pa sta bude neka bude ono da krene m neka krene a ovo nema krenulo malo pa stalo pa danas popodne ponovo ono samo kad se brisem na papir bilo i vise nema niceka ne osecam se nista dobro samo se znojim spava mi se nisam dobro test negativan i ono samo da poludis a sve u svemu prepusti cu pa neka bude sta bude cekacu do 26 ako ne ondak pravac kod doktora
Sortiraj odgovore
Najstariji