Tamara vrlo moguće da je implantacija, držim fige da bude pozitivan test za 7 dana
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Meni je napokon krenula tamniti trakica, a već mi je 22.dan ciklusa. Baš mi je ludo da tako kasno bude ovulacija, za 7 dana doslovno trebam dobiti M, a nisam još ni ovulirala
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo imam peak napokon!
Sinoć smo obavili posao taman 😁
Je bolje danas opet ili sutra?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕
A ne mora biti, jos je jako rano. Koju osjetljivost testa imas?
Ma jučer sam radila s onim clearblue od 10mlu, bio je negativan.
Blondy je li ti bas krenulo ili?
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Evo imam peak napokon!
Sinoć smo obavili posao taman 😁
Je bolje danas opet ili sutra?
Pokrij sve 🤣 ja bih još bar danas pokrila ako si danas uhvatila peak 😊
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕
Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣
Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣
Ah bas mi je zao ❤️. Sad radiš pauzu do ljeta?
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Tamara vrlo moguće da je implantacija, držim fige da bude pozitivan test za 7 danapa neznam meni lici ono na rose nesto a videcemo a i ne verujem jer juce znas otisla u drugu lab i u drugu lab mije bila 1 ui i kasnije kad dodjem kuci vidim to na maramici i to je bilo to ja mislela menstruacija kad ono nista od nje i ondak pocela da izdrazujem po netu tako da videcemo drzim ti figee
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Draga Anice, jos jednom od srca cestitam, rezultati predivni🥰🥰
Ja sam radila test, 4 dana prije. Radila sam onaj onestep plavi od 10mlu, valjda je ispravan za ranije testiranje- negativan je i ja imam onaj moj jedan simptom pmsa, bolne grudi🙄
Baš mi je žao 😔 izgleda da se nastavlja negativan niz. A možda je ipak rano, ima nade još za tebe 🤞💪
Ma necu da se nadam stvarno, bas nekako sma bezvezna ovaj mjesec. Plus, pokrila sam dan prije o, dan o a dan poslije nisam🤷🏻♀️
Poslala sam mail dr, drzite fige da uspijem izmoliti nalaze hormona 😅🤞🏼
Najvaznije je pokriti dan prije o, tad je najveca sansa da ostanes trudna, taman spermici doplivaju do jajne stanice kad ona dozrije 😊
Opa vidis, to nisam znala! Hvala ti!!
29.
Biokemijska 11/24
Draga iskreno se nadam da ćete uspijeti prije ljeta 🤞
.
Ja i dalje nemam ništa za prijaviti, osim sinoćnje akcije 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji