Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    19. Veljača 2025. 12:46

Tamara vrlo moguće da je implantacija, držim fige da bude pozitivan test za 7 dana 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    19. Veljača 2025. 12:48

Meni je napokon krenula tamniti trakica, a već mi je 22.dan ciklusa. Baš mi je ludo da tako kasno bude ovulacija, za 7 dana doslovno trebam dobiti M, a nisam još ni ovulirala 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    19. Veljača 2025. 12:59

Evo imam peak napokon!
    Sinoć smo obavili posao taman 😁
    Je bolje danas opet ili sutra?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Makarena
    19. Veljača 2025. 13:04

Anica88

Makarena

Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕

A ne mora biti, jos je jako rano. Koju osjetljivost testa imas?

Ma jučer sam radila s onim clearblue od 10mlu, bio je negativan. 
    Blondy je li ti bas krenulo ili? 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    19. Veljača 2025. 13:05

Nikita206

Evo imam peak napokon!
    Sinoć smo obavili posao taman 😁
    Je bolje danas opet ili sutra?

Pokrij sve 🤣 ja bih još bar danas pokrila ako si danas uhvatila peak 😊

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Blondy
    19. Veljača 2025. 13:06

Makarena

Anica88

Makarena

Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕

Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣

Makarena
    19. Veljača 2025. 13:15

Blondy

Makarena

Anica88

Makarena

Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣

Ah bas mi je zao ❤️. Sad radiš pauzu do ljeta? 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• Tamara30
    19. Veljača 2025. 13:21

Nikita206

Tamara vrlo moguće da je implantacija, držim fige da bude pozitivan test za 7 dana pa neznam meni lici ono na rose nesto a videcemo a i ne verujem jer juce znas otisla u drugu lab i u drugu lab mije bila 1 ui i kasnije kad dodjem kuci vidim to na maramici i to je bilo to ja mislela menstruacija kad ono nista od nje i ondak pocela da izdrazujem po netu tako da videcemo drzim ti figee 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

Uniqlo7
    19. Veljača 2025. 13:32

Anica88

Uniqlo7

Jasamja

Uniqlo7

Draga Anice, jos jednom od srca cestitam, rezultati predivni🥰🥰
    Ja sam radila test, 4 dana prije. Radila sam onaj onestep plavi od 10mlu, valjda je ispravan za ranije testiranje- negativan je i ja imam onaj moj jedan simptom pmsa, bolne grudi🙄

Baš mi je žao 😔 izgleda da se nastavlja negativan niz. A možda je ipak rano, ima nade još za tebe 🤞💪

Ma necu da se nadam stvarno, bas nekako sma bezvezna ovaj mjesec. Plus, pokrila sam dan prije o, dan o a dan poslije nisam🤷🏻‍♀️
    Poslala sam mail dr, drzite fige da uspijem izmoliti nalaze hormona 😅🤞🏼

Najvaznije je pokriti dan prije o, tad je najveca sansa da ostanes trudna, taman spermici doplivaju do jajne stanice kad ona dozrije 😊

Opa vidis, to nisam znala! Hvala ti!!

29.
    Biokemijska 11/24

jasamja
    19. Veljača 2025. 13:50

Blondy

Makarena

Anica88

Makarena

Draga iskreno se nadam da ćete uspijeti prije ljeta 🤞
    .
    Ja i dalje nemam ništa za prijaviti, osim sinoćnje akcije 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.