Pa nemam. Osim šta na momente mislim da ću dobiti samo šta nije, za sad nista
Mene isto onako boli trbuh kao da ću dobiti .. čak me bol probudila u utorak u noći , užasno ja sam mislila da sam dobila kad ono ništa .. 😖
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Evo mene.
https://ibb.co/cSNQPj5p
Ja ju vidim, al sam ju i zadnji put vidjela, pa nije bilo ništa. Sad ću čekati ned da se opet testiram ako u međuvremenu ne dobijem
Ja vidim ali ne vidim 🤔😮 imaš test trakicu možda? Nekako mi se čini da su testovi sa crvenim trakicama bolji i jasniji. Držim ti 🤞 da u nedjelju to bude lijepa i konkretna crta 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Evo mene.
Ja ju vidim, al sam ju i zadnji put vidjela, pa nije bilo ništa. Sad ću čekati ned da se opet testiram ako u međuvremenu ne dobijem
Vidim i ja 😄
Koliko ti je sad dpo?
Nakon koliko vremena se pojavila? Ja ne volim te digitalne zbog moguce evaporacijske 🫣
9dpo.
Pojavila se odmah. Iznad 5 min više ni ne gledam.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Evo mene.
Ja vidim ali ne vidim 🤔😮 imaš test trakicu možda? Nekako mi se čini da su testovi sa crvenim trakicama bolji i jasniji. Držim ti 🤞 da u nedjelju to bude lijepa i konkretna crta 🙂
Ma to je to od testiranja. U ned bi to trebala biti prava crta. Sad ću pustiti mozak malo na miru.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Evo mene.
Vidim i ja 😄
Koliko ti je sad dpo?
Nakon koliko vremena se pojavila? Ja ne volim te digitalne zbog moguce evaporacijske 🫣
9dpo.
Pojavila se odmah. Iznad 5 min više ni ne gledam.
Ma to je to onda 😊🎉
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mene isto onako boli trbuh kao da ću dobiti .. čak me bol probudila u utorak u noći , užasno ja sam mislila da sam dobila kad ono ništa .. 😖
Meni su to bili jedini simptomi. Jednu noc sam se probudila oko 3 i nisam mogla zaspati do 5 od bolova
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni su to bili jedini simptomi. Jednu noc sam se probudila oko 3 i nisam mogla zaspati do 5 od bolova
Ma ja čekam mengu pa ćemo vidjeti , vrlo vjerojatno ću je i dobiti .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Ja ću ipak napraviti test u petak i ponedjeljak. Iako sam već lagano otpisala ovaj ciklus, neznam zašto ali baš osjećam da nam nije uspjelo.
Čini mi se da sam lagano "pregorila" u želji da se baš sada u ovom trenutku mora ostvariti trudnoća 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ne moras mi ništa pričati. Mi kad smo krenuli, ja sam odmah prvi mjesec ostala trudna. Bio mi je sok, nisam očekivala da će to biti tako brzo. Onda prokvarila, ispala biokemijska, beta došla do 40 i stala. Baš je tesko kad nakon te prvotne sreće ispadne tako i onda se stalno nadas, čekas, računas te dane. Ma mislim da se sve tu kuzimo i suosjecamo jedna s drugom.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ella nadam se da će ti crta lijepo potamnjeti.
Ma da, sve smo u istome, bas je frustrirajuće. Evo npr imam paint&wine u subotu i mislim se hoću li piti ili ne, šta ako je uspjelo i trudna sam. A šta ako nisam, život prolazi, ja se uvijek nešto suzdržavam, ne uživam u svemu maksimalno i onda ispadne da si bezveze uskraćujem stvari, jer eto opet ništa od tog ciklusa. Bas bezveze.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji