Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    13. Veljača 2025. 12:08

Ivyyyy

Iskreno, ne znam jel to tako, al neko moje misljenje da mi je dala tu uputnicu jer ono, svaki put kad dodjem na pregled, ona ne zna sta da kaze..
    isto sam joj rekla i pitala je za menstruaciju prosli mj (1 i po dan trajanja), samo je onako prokomentirala, pregledat cemo onda, mislim da mozda i nije imala u planu pregled..
    Ne znam, imam osjecaj da kad dodjem, jedino sto ona gleda je to sto ja imam tek 26 godina, i dosta puta mi je rekla da sam mlada da se opustim i tako..
    i citala sam i cula od dosta zena da tu u njem u tim klinikama, mpo i tako to, imaju drugacije neke pristupe prema mladjim curama, zenama i nemaju bas neke empatije.. ne znam, za mpo mislim da psihicki nisam spremna a i neke druge stvari me tu koce(vjerske), i trebam dobro razmisliti o svemu tome.
    Al bit ce kako dragi Bog odluci, trenutno sam u gripi i preumorilo me 🙈
    Hvala zene, divne ste sve stvarno🤍

Ne znam da li me se sjecas, davno nekad sam ti pisala bas ovdje, moj ti je savjet da kad dodjes u Hr uzmes nekoliko dana i obavis sve pretrage kod nekog ozbiljnog ginekologa ako te vec tu ne shvataju ozbiljnu, tako je i moja sestra odradila, ona je u Austriji. Ono sto je meni licno pomoglo su suplementi i akupunktura za plodnost. 

jasamja
    13. Veljača 2025. 12:14

Reći ćete da sam luda ali ne mogu si pomoći 😂
    Jučer i danas sam radila LH trakice i baš baš imaju jaku testnu crtu, danas je jača nego jučer. Tako da moguće da ipak jesam trudna 😂 jer one bacaju jake crte i kad postoji trudnoća. HCG test je negativan, ali ga ponavljam sutra ujutro po planu 😉

https://ibb.co/BV55py6Z

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• greta10
    13. Veljača 2025. 13:32

Pozz svima, dosla pitati jasamja u kojoj si fazi a vidim zadnji post💪💪 imas sliku hcg? Drzim figee za sutra. 
    Sretno svima cure🤞🤞

Curica 6/23 🩷

jasamja
    13. Veljača 2025. 13:48

greta10

Pozz svima, dosla pitati jasamjau kojoj si fazi a vidim zadnji post💪💪 imas sliku hcg? Drzim figee za sutra.
    Sretno svima cure🤞🤞

Nemam, bijel kao snijeg 😂 mislim da se ni sutra neće ništa na njemu vidjeti 🤷 ujutro budemo pametniji, valjda. A onda ponavljam u ponedjeljak. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena
    13. Veljača 2025. 14:43

jasamja

Jučer i danas sam radila LH trakice i baš baš imaju jaku testnu crtu, danas je jača nego jučer. Tako da moguće da ipak jesam trudna 😂 jer one bacaju jake crte i kad postoji trudnoća. HCG test je negativan, ali ga ponavljam sutra ujutro po planu 😉
    .

Ajmeee nadam see, sretno 🤞🏻. Koji ti je dpo? I zašto sam ja sad saznala za ovo, nije dovoljno šta piskim svaki dan na hcg kad se približava M, sad ću početi i na LH trakice 🤦🏻‍♀️😂

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    13. Veljača 2025. 14:54

Nije to s lh trakicama bas pouzdano 😅

Meni su bile pozitivne par dana pred m u 12. mjesecu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    13. Veljača 2025. 14:55

A ja i dalje strepim da li jesam ili nisam trudna nakon onog na hitnoj…

Sutra idem vaditi betu, drzte fige 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    13. Veljača 2025. 15:08

Ivyyy neznam što bi rekla na takav glup pristup ginekologa , stvarno su neki užasni  i rade tek tako preko one stvari da te se samo rješe. Danas je teško naći dobrog ginekologa , čak i kad platiš ne dobiješ ono što bi trebao . Ja te u potpunosti razumijem, što se tiče potpomognute , samo to guraju niti se tko zeli baviti nikim nego idi ti na to pa ćemo vidjeti . A nismo svi za to, i ne treba ići ukoliko nisi 100% siguran i smiren u to . Ja ću se sigurno na kraju i odlučiti na to s obzirom na moje godine, ali mi je žao što u ovih dvije godine i pol , mi se nitko nije posvetio kako treba, išla sam i privatno i preko uputnice i sve , ali svi su isti. Svi ti govore pa ne vidimo razloga zašto ne bi mogla ostati trudna , samo se opusti i bit će . Kod vas je sve u redu . Baš me to smorilo više jer dovoljno čujem od drugih i ne trebaju mi sad i doktori da mi to govore . Al dobro . Bit će kako bude, mi smo snažne žene i nema te prepreke koje ne prevladamo . Pa i to ćemo ! Ja sam danas dušu isplakala i sad sam odma bolje, i po tome vidim kolko smo mi žene jake , padnemo slomimo se i hop evo nas opet se borimo i neće nas nitko i ništa zaustaviti 🥰🫀🫶🏻

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    13. Veljača 2025. 15:36

Makarena

jasamja

.

Ajmeee nadam see, sretno 🤞🏻. Koji ti je dpo? I zašto sam ja sad saznala za ovo, nije dovoljno šta piskim svaki dan na hcg kad se približava M, sad ću početi i na LH trakice 🤦🏻‍♀️😂

Vjeruj mi bolje da ne znaš za to 😂 crta mi se odmah pojavila, kako je test krenuo biti rozi. Baš me zanima oće li se nešto vidjeti sutra na HCG testu 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    13. Veljača 2025. 15:37

Anica88

Nije to s lh trakicama bas pouzdano 😅

Meni su bile pozitivne par dana pred m u 12. mjesecu

A joj, vidjet ćemo onda u kojem smjeru idem ja 😂😂
    Sretno sutra s betom i javi nam rezultate 😁🤞🤞🤞😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.