Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    13. Veljača 2025. 07:39

Tamara30

https://ibb.co/chhGmjgw

Meni ovo izgleda kao pik. A rastezljiva sluz je znak ovulacije, tako da idućih 3 dana pokrivajte. Sretno 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30
    13. Veljača 2025. 08:30

hvalaa 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

• Tamara30
    13. Veljača 2025. 08:30

eni233

Tamara30

https://ibb.co/chhGmjgw

Meni se ne otvara ovo . Dođe mi eror

neznam zasto meni otvara

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

Blondy
    13. Veljača 2025. 08:36

Meni je danas 6 DPO. Nikakvih simptoma ni nicega 😂

Makarena
    13. Veljača 2025. 08:44

Blondy

Možda je to dobro 🤭. Ja u prvoj trudnoći nisam imala nikakvih simptoma, jedino me bolio trbuh kao da ću dobiti M to jutro, sjećam se da sam piskila na trakicu i mislila se zašto je trošim kad ću svakako dobiti kroz dan 🤣. Meni isto 6dpo, kad se planiraš testirati? 😅

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

jasamja
    13. Veljača 2025. 08:53

Šta je ovo sve smo bez nekih određenih simptoma ovaj mjesec 😂😂😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    13. Veljača 2025. 08:55

Makarena

Blondy

Možda je to dobro 🤭. Ja u prvoj trudnoći nisam imala nikakvih simptoma, jedino me bolio trbuh kao da ću dobiti M to jutro, sjećam se da sam piskila na trakicu i mislila se zašto je trošim kad ću svakako dobiti kroz dan 🤣. Meni isto 6dpo, kad se planiraš testirati? 😅

Ako nabavim testice od 10 onda mozda iduci utorak, ako ne onda kad zalasni ako ce kasniti. Gdje ima tih testica osim na miniboxu?

Anica88
    13. Veljača 2025. 09:07

Blondy

Makarena

Blondy

Ako nabavim testice od 10 onda mozda iduci utorak, ako ne onda kad zalasni ako ce kasniti. Gdje ima tih testica osim na miniboxu?

Amazon

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    13. Veljača 2025. 09:35

Anica88

Blondy

Makarena

Blondy

Amazon

Nece mu doci do utorka 🤣

Ivyyyy
    13. Veljača 2025. 09:36

Da se javim zene moje, u pon sam bila kod doktorice na pregledu, ugl rekla je da je sve u redu, da imam par malih cistica ali ona to ne smatra nista strasnim, rekla je da posto je vec proslo 3 godine ona ne zna sta i kako, dala mi je uputnicu za Potpomognutu( to mi je nesto tako tesko palo, cijeli dan sam bila i plakala i sve, i moram dobro razmisliti, da li cu uopce da krenem u to sve) .. 
    ugl, pitala sam je jel vidi da se blizi ovulacija rekla je da ne vidi, reko pa jel bila( jer sam imala pozitvne trakice 3 i 2 dan prije pregleda) kaze ne zna, ne moze to da vidi.. 
    trenutno sam pod gripom, i ja i muz, tako da niti ne znam dal je ovulacija uopce bila, te dane neke smo imali odnose, sad nemamo ni snage ni volje.. 
    citam vas i pratim, zelim vam svima srecu i nadam se da cete uskoro drzati svoje bebice u rukama🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.