Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    11. Veljača 2025. 10:01

Meni je danas osjećaj kao da ću svaki čas dobiti. Svaki put kad odem na wc mi je muka. 🙈

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    11. Veljača 2025. 10:03

EllaMS

Meni je danas osjećaj kao da ću svaki čas dobiti. Svaki put kad odem na wc mi je muka. 🙈

Meni je tako već 2 dana. I svako toliko osjetim iscjedak pa sva u panici trčim u wc. Nadam se da su to dobri znakovi 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    11. Veljača 2025. 10:07

Ja sam jucer na vecer isla na hitnu jer sam imala smedji iscjedak na papiru i menstrualne bolove. Ustanovili su da sigurno nije vanmaternicna, ali po njima je to pocetak pobacaja jer sam bila negativna na njihovom testu na trucnocu iz urina. Nisu mi vadili krv. Poslali me doma. Danas u jutro sam opet radila test i jos je tamnija crta nego jucer. Samo su me bez veze istresirali 😡

Ajde, barem znam da nije vanmaternicna

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS
    11. Veljača 2025. 10:28

Anica88

Ja sam jucer na vecer isla na hitnu jer sam imala smedji iscjedak na papiru i menstrualne bolove. Ustanovili su da sigurno nije vanmaternicna, ali po njima je to pocetak pobacaja jer sam bila negativna na njihovom testu na trucnocu iz urina. Nisu mi vadili krv. Poslali me doma. Danas u jutro sam opet radila test i jos je tamnija crta nego jucer. Samo su me bez veze istresirali 😡

Pa svasta. Ne mogu vjerovat. Nemaju nikakvog obzira. Nadam se da si sad smirenija. Mi smo tu za tebe 🤗

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    11. Veljača 2025. 10:30

Anica88

Pa jesu ti vadili betu? Izvadi je na svoju ruku da budes mirna

Anica88
    11. Veljača 2025. 10:31

EllaMS

Anica88

Pa svasta. Ne mogu vjerovat. Nemaju nikakvog obzira. Nadam se da si sad smirenija. Mi smo tu za tebe 🤗

Ma da, sad sam ok. Ali bas je dr bio bez imalo empatije i odmah najcrnija prognoza… da budem iskrena, nisam ja njemu uopce vjerovala. A na hitnu sam isla u nadi da ce mi dati utrogestan i provjeriti da nije vanmaternicna jer u tom slucaju ne bi smjela utogestan. A on odmah crni scenarij 🤦‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    11. Veljača 2025. 10:39

Blondy

Anica88

Pa jesu ti vadili betu? Izvadi je na svoju ruku da budes mirna

Nisu vadili betu. Ma kupila sam puno testova za urin pa cu sama pratiti da li tamni. Mislim da bude sve to ok, a do pregleda kod gyna u 6. tjednu trudnoce cu uzimati utrogestan na svoju ruku. Imam dvije kutije. Sve mi je bilo isto ovako i u prvoj trudnoci, moguce zbog pcos-a i hormona

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    11. Veljača 2025. 10:39

Da li se danas itko testira?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    11. Veljača 2025. 10:49

Anica88

Ja ne , ja ću čekati da mi zakasni par dana onda ću .. jer mi nema smisla prije .. samo ću se nastresirati . A i nemam testova za trudnoću trebala bi kupiti 😏
    .
    .
    Anica88 a si dobila šta za očuvanje trudnoće ? Tipa ustrogen ili nešto ? 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Anica88
    11. Veljača 2025. 10:58

eni233

Anica88

Ja ne , ja ću čekati da mi zakasni par dana onda ću .. jer mi nema smisla prije .. samo ću se nastresirati . A i nemam testova za trudnoću trebala bi kupiti 😏
    .
    .
    Anica88 a si dobila šta za očuvanje trudnoće ? Tipa ustrogen ili nešto ?

Nista mi nije dao. Bas je izgledao kao da je uvjeren da nista od toga zbog negativnog testa na trudnocu urinom.

Ali imam puno utrogestana doma sto mi je ostalo od prosle trudnoce. Uzela sam jedan na vecer i vise nemam grceve

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.