Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    11. Veljača 2025. 19:52

jasamja

EllaMS jel ti onda radiš test sutra? Nestrpljiva sam kao da se ja moram testirati 😂

Hahaha. Super si! Je, uzela sam si danas onaj Clear Blue od 10. pa ću ga napraviti ujutro. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    11. Veljača 2025. 19:57

EllaMS

jasamja

EllaMS jel ti onda radiš test sutra? Nestrpljiva sam kao da se ja moram testirati 😂

Hahaha. Super si! Je, uzela sam si danas onaj Clear Blue od 10. pa ću ga napraviti ujutro.

Jel to onaj do 6 dana ranije?
    I ja dolazim u napast da kupim njega🤔 Neznam od koliko mlu su ove trakice koje imam. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    11. Veljača 2025. 19:59

Uniqlo7

jasamja

Uniqlo7

Anice, baš mi je žao što si imala to ružno iskustvo.. uvijek se fasciniram kako dr koji rade s osjetljivim skupinama mogu biti toliko nesenzibilizirani..u koju si bolnicu isla? Ja sam isla u vinogradsku na hitnu radi biokem (6.tjedan) i bila je med sestra koja je bila tako grozna. Govorila mi da je to menstruacija, samo mi malo kasni, kolutala ocima i govorila ajme vi zene za sve dolazite nama. Na koncu je ispred doktorice preko stola bacila moju zdravstvenu, a za njene postupke mi se doktorica ispričavala. S druge strane, doktorica najdivnija ikad- Dijana culej bošnjak, ako nekom zatreba😅

😮😮😮
    Najgore mi je kad se žene ovako ponašaju. I ja sam imala loše iskustvo sa jednom doktoricom na hitnoj u kbc Ri.
    I ti neki ljudi kao da to ne rade po pozivu nego na silu. Ja znam da im tamo kroz dan prođe puno žena sa svakakvim pričama, ali ovo je baš osjetljivo razdoblje, pogotovo kad se dešava nešto loše i van naše moći. I umjesto da daju neku riječ ohrabrenja ili barem jedan osmjeh, oni se ponašaju kao prema smeću. Jer prema životinjama bi se bolje pronašli. Jako jako tužno. Na kraju svega ti dođe da ako ti stvarno nije toliko krizno i bolno da ostaneš doma i trpiš samo da ne moraš slušati njihova "pametovanja".

Ne daj bože da opet budem imala potrebu, radije bih pričekala nego otišla kod takvih. Tužno..

Baš to.
    Sad kad sam suprugu najavila da ću raditi test u petak reko mi je nemoj, nemoj nam stvarati stres, pusti sve na miru dok trbuh ne krene rasti 😂😂😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

EllaMS
    11. Veljača 2025. 20:06

jasamja

EllaMS

jasamja

I ja dolazim u napast da kupim njega🤔 Neznam od koliko mlu su ove trakice koje imam.

Da da, to je taj. Ja sam svojoj ludosti odlučila dati pravu šansu. U smislu prerano je, ali zato imam najosjetljiviji test 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    11. Veljača 2025. 20:08

EllaMS

jasamja

EllaMS

jasamja

Da da, to je taj. Ja sam svojoj ludosti odlučila dati pravu šansu. U smislu prerano je, ali zato imam najosjetljiviji test 😂

Tako i treba. Držim 🤞 na najjače i jedva čekam jutro 😁 i naravno nadam se pozitivnom trendu ovaj tjedan koji je pokrenula Anica88 😁😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

EllaMS
    11. Veljača 2025. 20:26

jasamja

EllaMS

jasamja

EllaMS

jasamja

Tako i treba. Držim 🤞 na najjače i jedva čekam jutro 😁 i naravno nadam se pozitivnom trendu ovaj tjedan koji je pokrenula Anica88😁😁

Hvala ti od ❤️
    Javim se ujutro svakako 🤞

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Anica88
    11. Veljača 2025. 20:30

Uniqlo7

Anice, baš mi je žao što si imala to ružno iskustvo.. uvijek se fasciniram kako dr koji rade s osjetljivim skupinama mogu biti toliko nesenzibilizirani..u koju si bolnicu isla? Ja sam isla u vinogradsku na hitnu radi biokem (6.tjedan) i bila je med sestra koja je bila tako grozna. Govorila mi da je to menstruacija, samo mi malo kasni, kolutala ocima i govorila ajme vi zene za sve dolazite nama. Na koncu je ispred doktorice preko stola bacila moju zdravstvenu, a za njene postupke mi se doktorica ispričavala. S druge strane, doktorica najdivnija ikad- Dijana culej bošnjak, ako nekom zatreba😅

Sveti Duh. Ajde, nitko nije bio bezobrazan. Svi su bili profesionalni, ali bez empatije

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    11. Veljača 2025. 20:41

EllaMS

jasamja

EllaMS

jasamja

EllaMS

jasamja

Tako i treba. Držim 🤞 na najjače i jedva čekam jutro 😁 i naravno nadam se pozitivnom trendu ovaj tjedan koji je pokrenula Anica88😁😁

Hvala ti od ❤️
    Javim se ujutro svakako 🤞

Jao, ja sam sada išla u wc pogledat koje testove imam misleći da su svi od 25mlu kad ono na One step piše 10mlu i sada sam u napasti da se i ja sutra testiram. I ako napravim test kako da to suprugu skrivam do petka ako bude pozitivan 😂😂😂🤦
    Jao živote
    A zadnje vrijeme primjećujem kako se rasplačem ili mogu rasplakati na svaku sitnicu 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    11. Veljača 2025. 21:07

EllaMS

jasamja

Sretnooo 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS
    11. Veljača 2025. 21:15

A znaš šta. Ili smo trudne ili nismo. Kao test to ne može promijeniti. Da li je suludo se ovako rano testirati i da je bacanje novaca, pa u većini slučajeva vjerojatno je i ja sam toga svjesna. Ja ću sebi biti mirnija ako ga sutra napravim, pa makar bilo negativno.

Hvala vam na podršci 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.