Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    11. Veljača 2025. 11:02

Anica88

eni233

Anica88

Da li se danas itko testira?

Ja ne , ja ću čekati da mi zakasni par dana onda ću .. jer mi nema smisla prije .. samo ću se nastresirati . A i nemam testova za trudnoću trebala bi kupiti 😏
    .
    .
    Anica88 a si dobila šta za očuvanje trudnoće ? Tipa ustrogen ili nešto ?

Nista mi nije dao. Bas je izgledao kao da je uvjeren da nista od toga zbog negativnog testa na trudnocu urinom.

Ali imam puno utrogestana doma sto mi je ostalo od prosle trudnoce. Uzela sam jedan na vecer i vise nemam grceve

Jaooo i ti ginekolozi , užas .. baš me živciraju pojedini .. samo bezveze dižu paniku 😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    11. Veljača 2025. 12:54

Anica88

Ja sam jucer na vecer isla na hitnu jer sam imala smedji iscjedak na papiru i menstrualne bolove. Ustanovili su da sigurno nije vanmaternicna, ali po njima je to pocetak pobacaja jer sam bila negativna na njihovom testu na trucnocu iz urina. Nisu mi vadili krv. Poslali me doma. Danas u jutro sam opet radila test i jos je tamnija crta nego jucer. Samo su me bez veze istresirali 😡

Ajde, barem znam da nije vanmaternicna

Pa ja ne mogu vjerovat. Oni na temelju večernjeg razrijeđenog urina utvrde da nema trudnoće, bez bete. Slom živaca bi dobila da mi tako nešto kaže. 
    Nastavi pratiti trakicama i sigurna sam da je sve uredu. Instinkt te ne vara 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    11. Veljača 2025. 14:06

Hvala svima na lijepim rijecima podrske ♥️

Uvjerena sam da ce sve biti ok i sama sebi govorim i tjesim se da nisam isla skroz bez veze, barem znam da nije vanmaternicna trudnoca.

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    11. Veljača 2025. 14:16

Anica88

Hvala svima na lijepim rijecima podrske ♥️

Uvjerena sam da ce sve biti ok i sama sebi govorim i tjesim se da nisam isla skroz bez veze, barem znam da nije vanmaternicna trudnoca.

Ma tako ti je meni bilo zadnju trudnoću. A ovo tebi je stvarno pre pre rano da se išta vidi čini mi se. Na svom redovnom pregledu sigurna sam da ćeš čuti lijepe vijesti i da će trudnoća biti potvrđena 😁
    Samo se opusti i vjeruj ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30
    11. Veljača 2025. 15:43

cao evo i ja danas uradila lh trakicu k sad neznam dali je ovulacija blizu ili ne jer vec drugi put kako koristim ovo 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

• Tamara30
    11. Veljača 2025. 15:44

dali moze mala pomoc evo slike https://ibb.co/q3jXkcHK

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

Uniqlo7
    11. Veljača 2025. 18:15

Anice, baš mi je žao što si imala to ružno iskustvo.. uvijek se fasciniram kako dr koji rade s osjetljivim skupinama mogu biti toliko nesenzibilizirani..u koju si bolnicu isla? Ja sam isla u vinogradsku na hitnu radi biokem (6.tjedan) i bila je med sestra koja je bila tako grozna. Govorila mi da je to menstruacija, samo mi malo kasni, kolutala ocima i govorila ajme vi zene za sve dolazite nama. Na koncu je ispred doktorice preko stola bacila moju zdravstvenu, a za njene postupke mi se doktorica ispričavala. S druge strane, doktorica najdivnija ikad- Dijana culej bošnjak, ako nekom zatreba😅

29.
    Biokemijska 11/24

jasamja
    11. Veljača 2025. 19:20

Uniqlo7

Anice, baš mi je žao što si imala to ružno iskustvo.. uvijek se fasciniram kako dr koji rade s osjetljivim skupinama mogu biti toliko nesenzibilizirani..u koju si bolnicu isla? Ja sam isla u vinogradsku na hitnu radi biokem (6.tjedan) i bila je med sestra koja je bila tako grozna. Govorila mi da je to menstruacija, samo mi malo kasni, kolutala ocima i govorila ajme vi zene za sve dolazite nama. Na koncu je ispred doktorice preko stola bacila moju zdravstvenu, a za njene postupke mi se doktorica ispričavala. S druge strane, doktorica najdivnija ikad- Dijana culej bošnjak, ako nekom zatreba😅

😮😮😮
    Najgore mi je kad se žene ovako ponašaju. I ja sam imala loše iskustvo sa jednom doktoricom na hitnoj u kbc Ri. 
    I ti neki ljudi kao da to ne rade po pozivu nego na silu. Ja znam da im tamo kroz dan prođe puno žena sa svakakvim pričama, ali ovo je baš osjetljivo razdoblje, pogotovo kad se dešava nešto loše i van naše moći. I umjesto da daju neku riječ ohrabrenja ili barem jedan osmjeh, oni se ponašaju kao prema smeću. Jer prema životinjama bi se bolje pronašli. Jako jako tužno. Na kraju svega ti dođe da ako ti stvarno nije toliko krizno i bolno da ostaneš doma i trpiš samo da ne moraš slušati njihova "pametovanja". 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    11. Veljača 2025. 19:25

EllaMS jel ti onda radiš test sutra? Nestrpljiva sam kao da se ja moram testirati 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    11. Veljača 2025. 19:51

jasamja

Uniqlo7

😮😮😮
    Najgore mi je kad se žene ovako ponašaju. I ja sam imala loše iskustvo sa jednom doktoricom na hitnoj u kbc Ri.
    I ti neki ljudi kao da to ne rade po pozivu nego na silu. Ja znam da im tamo kroz dan prođe puno žena sa svakakvim pričama, ali ovo je baš osjetljivo razdoblje, pogotovo kad se dešava nešto loše i van naše moći. I umjesto da daju neku riječ ohrabrenja ili barem jedan osmjeh, oni se ponašaju kao prema smeću. Jer prema životinjama bi se bolje pronašli. Jako jako tužno. Na kraju svega ti dođe da ako ti stvarno nije toliko krizno i bolno da ostaneš doma i trpiš samo da ne moraš slušati njihova "pametovanja".

Ne daj bože da opet budem imala potrebu, radije bih pričekala nego otišla kod takvih. Tužno..

29.
    Biokemijska 11/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.