Pozdrav svima 🥰
Molim vas za pomoć.
Zadnji dan menstruacije mi je bio 19.01. ali vec danima imam smeđi iscjedak i bolove u donjem dijelu trbuha.
Napravila sam i ovulacijsku trakicu, ali nemam ni ovulaciju niti je blizu.
Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku...
Da li je koja imala slican problem?
Malo se bojim, da li da se javim na hitnu ili?
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
6/23 inseminacija(neuspjesno)
2024- neuspjela inseminacije
4/25-ivf cekamo
✨✨✨
Pozdrav svima 🥰
Molim vas za pomoć.
Zadnji dan menstruacije mi je bio 19.01. ali vec danima imam smeđi iscjedak i bolove u donjem dijelu trbuha.
Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku…
Ja bi vam preporučila da idete na pregled , jer može biti da je neka upala, ili cista ili pa je jednostavno takav ciklus . Al bolje da idete i da ste mirni nego da je nešto pa da poslje se sve zakomplicira.
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Pozdrav svima 🥰
Molim vas za pomoć.
Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku…
Ja bi vam preporučila da idete na pregled , jer može biti da je neka upala, ili cista ili pa je jednostavno takav ciklus . Al bolje da idete i da ste mirni nego da je nešto pa da poslje se sve zakomplicira.
Hvala puno na odgovoru. Hocu otici cu u utorak na pregled
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
6/23 inseminacija(neuspjesno)
2024- neuspjela inseminacije
4/25-ivf cekamo
✨✨✨
Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞
Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti
Najbolje je pokriti peak. Tad imas najvece sanse. Imam slicne probleme kao i ti, bas uvijek nesto iskrsne…
Ovaj mjesec sam imala 2 dana za redom s lh 100 (u aplikaciji je peak preko 100, to nisam ulovila), a mi smo pokrili dan prije toga i drugi dan povisenog lh. Nadam se da je to bilo dovoljno 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Najbolje je pokriti peak. Tad imas najvece sanse. Imam slicne probleme kao i ti, bas uvijek nesto iskrsne…
Ovaj mjesec sam imala 2 dana za redom s lh 100 (u aplikaciji je peak preko 100, to nisam ulovila), a mi smo pokrili dan prije toga i drugi dan povisenog lh. Nadam se da je to bilo dovoljno 🤞
Sretnooo 🤞🏻 je li planiraš ranije praviti test ili čekaš nedolazak M?
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sretnooo 🤞🏻 je li planiraš ranije praviti test ili čekaš nedolazak M?
Mislila sam napraviti ga u nedjelju kad mislim da tad najranije moguce moze biti neka blijeda crtica 🤞
A ti?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Curke, što se gleda točno na UZVu na 9DC. Baš taj dan želi gin da dođem pa me zanima što očekivati 😅 jel se već tada vidi folikul koji bi mogao puknut ili je rano za to?
Sortiraj odgovore
Najstariji