Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare0212
    01. Veljača 2025. 11:46

Pozdrav svima 🥰
    Molim vas za pomoć.
    Zadnji dan menstruacije mi je bio 19.01. ali vec danima imam smeđi iscjedak i bolove u donjem dijelu trbuha.
    Napravila sam i ovulacijsku trakicu, ali nemam ni ovulaciju niti je blizu.
    Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku...
    Da li je koja imala slican problem?
    Malo se bojim, da li da se javim na hitnu ili?

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
    05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
    6/23 inseminacija(neuspjesno)
    2024- neuspjela inseminacije
    4/25-ivf cekamo

✨✨✨

• eni233
    01. Veljača 2025. 12:13

Mare0212

Pozdrav svima 🥰
    Molim vas za pomoć.
    Zadnji dan menstruacije mi je bio 19.01. ali vec danima imam smeđi iscjedak i bolove u donjem dijelu trbuha.
    Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku…

Ja bi vam preporučila da idete na pregled , jer može biti da je neka upala, ili cista ili pa je jednostavno takav ciklus . Al bolje da idete i da ste mirni nego da je nešto pa da poslje se sve zakomplicira. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    01. Veljača 2025. 12:22

Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    01. Veljača 2025. 12:22

Ne ovulacija nego pik 😁😁😂🤦

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Mare0212
    01. Veljača 2025. 12:23

eni233

Mare0212

Pozdrav svima 🥰
    Molim vas za pomoć.
    Pijem dosta tableta: za stitnjacu, inzulijsku…

Ja bi vam preporučila da idete na pregled , jer može biti da je neka upala, ili cista ili pa je jednostavno takav ciklus . Al bolje da idete i da ste mirni nego da je nešto pa da poslje se sve zakomplicira.

Hvala puno na odgovoru. Hocu otici cu u utorak na pregled 

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
    05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
    6/23 inseminacija(neuspjesno)
    2024- neuspjela inseminacije
    4/25-ivf cekamo

✨✨✨

Makarena
    01. Veljača 2025. 17:14

jasamja

Napravila trakice upravo, piše 10, tako da sutra bi onda trebala biti ovulacija 😁 🤞🤞🤞🤞

Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    01. Veljača 2025. 19:00

Makarena

jasamja

Opaaa eto možeš pokriti sad sve 🙂 ja ne znam kad je bolje pokriti, dan prije peaka i peak ili nakon peaka? Ja svaki mjesec kad mi je O ili je mala bolesna pa se budi svako malo ili evo sad u 6 ciklusa muž bolestan po drugi put 😩 al uvijek za vrijeme O, kad i hoću ne mogu pokriti

Najbolje je pokriti peak. Tad imas najvece sanse. Imam slicne probleme kao i ti, bas uvijek nesto iskrsne…
    Ovaj mjesec sam imala 2 dana za redom s lh 100 (u aplikaciji je peak preko 100, to nisam ulovila), a mi smo pokrili dan prije toga i drugi dan povisenog lh. Nadam se da je to bilo dovoljno 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Makarena
    01. Veljača 2025. 21:29

Anica88

Makarena

jasamja

Najbolje je pokriti peak. Tad imas najvece sanse. Imam slicne probleme kao i ti, bas uvijek nesto iskrsne…
    Ovaj mjesec sam imala 2 dana za redom s lh 100 (u aplikaciji je peak preko 100, to nisam ulovila), a mi smo pokrili dan prije toga i drugi dan povisenog lh. Nadam se da je to bilo dovoljno 🤞

Sretnooo 🤞🏻 je li planiraš ranije praviti test ili čekaš nedolazak M?

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    01. Veljača 2025. 22:15

Makarena

Anica88

Makarena

jasamja

Sretnooo 🤞🏻 je li planiraš ranije praviti test ili čekaš nedolazak M?

Mislila sam napraviti ga u nedjelju kad mislim da tad najranije moguce moze biti neka blijeda crtica 🤞

A ti?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    01. Veljača 2025. 22:23

Curke, što se gleda točno na UZVu na 9DC. Baš taj dan želi gin da dođem pa me zanima što očekivati 😅  jel se već tada vidi folikul koji bi mogao puknut ili je rano za to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.