Cestitke na plusicima 😀
Meni je danas 25DC, 9DPO. Nekako me krenulo boluckati kao pred mengu tako da mi se cini da nista ni od ovog ciklusa 😐
Nije kraj dok nije kraj 🤞 nadam se da ipak M neće stići. Kad imaš u planu napraviti test?
Pa ne znam. U prvoj trudnoci sam radila kad mi je kasnila par dana. Sad cu vjerojatno prije jer sam nestrpljiva, a i imam testica. Doduse 25 im je osjetljivost pa ne znam kad bi mogli ocitati nesto 🙈
Na ovo neznam odgovor. Ja imam doma one od 10mlu.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?
Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Nama je s prvom bebom trebalo 6 ciklusa od cega su zadnja 3 bila s trakicama

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav, znam da ću ispasti glupa i neuka, ali zanima me nešto- ima li šanse za oplodnju ako se ejakulat iz usta špricom prebaci u vaginu? Dakle, kao neka kućna inseminacija?
Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻
Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼
Ja sam prizeljkivala proljetnu, nista, prvi bebac mi je isto zimski. Prvi plus smo inali odmah orvi mjedec, ovo nam je sad 5. ciklus i izgleda nista. Testirala sam danas i -

Blondy znaci obje radimo na bebi #2 već 5 ciklusa. Bas mi je zao, nadam se da je sljedeći ciklus nas 🤞🏻
Krijesnica bas tako, glavno da bude. Uvijek sam govorila da ne bih zimsku bebu, a sad mi je svejedno, samo da dođe i da sve bude dobro 🙏🏻

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Večer cure, sad sam se baš dobro nasmijala pa sam htjela i vama ispričati 😆 naručila sam po prvi put ovulacijske trakice, one femometer, mislim da mi ih je Anica preporučila, i dobila sam uz njih Pez bombone 😂 je to uobičajena praksa?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Blondy znaci obje radimo na bebi #2 već 5 ciklusa. Bas mi je zao, nadam se da je sljedeći ciklus nas 🤞🏻
Krijesnica bas tako, glavno da bude. Uvijek sam govorila da ne bih zimsku bebu, a sad mi je svejedno, samo da dođe i da sve bude dobro 🙏🏻
Jesi radila što od pretraga možda?

Jesi radila što od pretraga možda?
Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji