Riri cure su na proslim temama uvijek govorile da je biokemijska dobar znak za sljedeci ciklus💪💪
Meni se cini skroz dobra crtica posebno jer si jucer sigurno pila vise tekucine nego prekjucer na vecer i isla kasnije spavati. Tak je bar bilo meni prosli petak nakon svadbe di sam popila valjda 3 litre mineralne. Skoro sam poludila😅.
Sretno sutra na beti javi ako ces jos danas ponavljati testic😍
Curica 6/23 🩷
Eni, Greta - hvala vam cure na potpori i lijepim riječima, bude mi odmah lakse 🙏🏻❤️ , javim sutra ako odem betu izvaditi, a testice cu svakako jos kupiti da pratim, sada sam se pocela samo s tim first sign iz dm-a testirati pa da mogu pratiti, ali mislim da ce Beta reci sve pa evo držimo fige 🤞
Vjerojatno je ovo što su cure rekle, pila si više tekućine nego inače pa je i urin rijeđi. Ponovi sutra ujutro, i bit će to onda konkretna crta 💪🤞
I javi rezultate bete 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Moonchild koliki je tvoj amh?
Bas sam pogledala moj nalaz i bio je prije postupka prije 2.5 godine 10.9. Pmol/l. Prema doktorima kod kojih sam ja bila je to malo smanjeno ali zadovoljavajuce. Sad je sigurno i nizi a trudna sam.
Takodjer govori se da neki nedostavi u organizmu tipa vitamin d mogu maskirati amh odnosno prikazati ga nizim pa mozes i njega izvadit. Uglavnom na mpo doktorima je najbitnije koliko imas antralnih folikula a amh je samo broj i evo iz mog iskustva i sa smanjenim moze doc do trudnoce.
Jel doaso i spermiogram?
Riri kako si? Si piskila i danas i jel se ponovila sukrvica?
Jasamjajel planiras ic ranije na cuvanje?
Ej, hvala ti na odgovoru! Amh mi je 5 pmol/l. Još nije bio spermiogram, nikako dočekati taj dan... ovaj tjedan. Ne znam koliko se još to čeka.
Inače mi je vit. D bio nizak, al sad ga nisam vadila.
Moonchild koliki je tvoj amh?
Bas sam pogledala moj nalaz i bio je prije postupka prije 2.5 godine 10.9. Pmol/l. Prema doktorima kod kojih sam ja bila je to malo smanjeno ali zadovoljavajuce. Sad je sigurno i nizi a trudna sam.
Takodjer govori se da neki nedostavi u organizmu tipa vitamin d mogu maskirati amh odnosno prikazati ga nizim pa mozes i njega izvadit. Uglavnom na mpo doktorima je najbitnije koliko imas antralnih folikula a amh je samo broj i evo iz mog iskustva i sa smanjenim moze doc do trudnoce.
Jel doaso i spermiogram?
Riri kako si? Si piskila i danas i jel se ponovila sukrvica?
Jasamjajel planiras ic ranije na cuvanje?
Ej, hvala ti na odgovoru! Amh mi je 5 pmol/l. Još nije bio spermiogram, nikako dočekati taj dan... ovaj tjedan. Ne znam koliko se još to čeka.
Inače mi je vit. D bio nizak, al sad ga nisam vadila.
Hej curee kako ste? Jucer je bila djevojacka pa se evo tek sada javljam kad sam zavrsila s spremanjem i svime… piskila sam sada na trakicu cini mi se malo svjetlije nego jucer, tjesim se da mi je mozda urin malo “razvodnjeniji” … krvarenja vise nije bilo, nekako mislim da cu sutra ic izvaditi betu pa pratiti na svaka dva dana, jer sam jos uvijek dosta skeptična, nekako se bojim ponadati pa da se opet ne razocaram, malo mi je i cudno da smo odmah uspjeli… kako se vama cini ta crta na 13 dpo? Test je iz dm-a first signhttps://ibb.co/jk3xpgj
Mogu te ja razveselit ...first sign je po meni bio last sign 🤣beta mi je bila 200 a ovako mi je kod tebi izgledao testic😊 eto tako ne brini i cestitan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Riri jesi isla vaditi betu?
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Stigli su mi rezultati 16.6 Beta preniska :( to je to
A jbm... mislim samo da se nadovezem za first sign meni su stvarno bili losi ti testovi ultra slabi a beza 200
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tako mi je žao 😔 a bila sam sigurna da je to to kod tebe. Glavu gore i sad samo pozitivno dalje 🤞😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Draga, baš mi je žao! Ovo je nažalost još samo jedna prepreka na ovom putu, sigurna sam da ćeš jednog dana doći do cilja! Ne daj se 💪💪💪
A bas mi je žao, ali ne daj da te to pokoleba. Sada samo hrabro i pozitivno u sljedeci ciklus ♥️
Ma ja vec dva tri dana imam te neke na momente lagane grcice u trbuhu, ali rekla sam da cu pokusat do srijede izdrzat da vidim dal dolazi gospodja M ili cu radit test.
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Sortiraj odgovore
Najstariji