Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    20. Srpanj 2024. 20:05

Piamia

Pozdrav cure, vec sam prije pisala ovdje no ne pisem cesto.
    Pokusavam ostati trudna i ovaj mj me cudno bole grudi no nisam se prije toga zopce nadala jer je sama ovulacija bila nekako slaba, nisam imala puno sluzi kao inace i nisam bi skuzila kad je ovulacija bila.
    Je li moguce zanijeti s takvom ovulacijon? Molim vas ako itko ima bilo kakav kom na to i savjet a cim povecati plodnu zluz

Zašto misliš da je O bila slaba ?!  To što ti nisi skužila da je bila O ne znači da je slaba .. svaki ciklus je drugaciji , i to je sasvim normlano .. ukoliko si ovulirala i imali ste odnose svakako postoji mogućnost trudnoće🤗🤗😃 kad bi trebala (ne) dobiti menstruaciju? Koliko ti inače traju ciklusi ? Koji si dpo ? ❤️🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Piamia
    20. Srpanj 2024. 20:14

Inace su nepravilni ali od 28 do 35 dana… zato jer mi imace bude dosta iscjetka i bas kuzim kad je, sad nisam mogla popratit, nisam po nicem mogla skuzit ali imali smo u prvom dijelu ciklusa odnose, u drugom nismo jer smo odvojeni bili. Ugl i grudi su me pocele bolit tek neki dan a inace mislim da me odma nakon ovulacije bole. Trebam dobit iduci srijedu ako bi ciklus trajao 28 dana a to nikad ne znam.
    Ugl dosta komplicirano kod mene! 

Piamia
    20. Srpanj 2024. 20:32

Sad ako je ovulacija bila kasnije, npr tek kad su me grudi pocele boljet, nista od toga a ako je bila prije a grudi su me iz nekog razloga pocele boljet poslije ovulacije, onda ima nade.
    Znam da ta sluz pomaze u zacecu pa sam zato mislila da bez toga nista, jako bi voljela da nisam u pravu! 😇

• eni233
    20. Srpanj 2024. 22:05

Piamia

Sad ako je ovulacija bila kasnije, npr tek kad su me grudi pocele boljet, nista od toga a ako je bila prije a grudi su me iz nekog razloga pocele boljet poslije ovulacije, onda ima nade.
    Znam da ta sluz pomaze u zacecu pa sam zato mislila da bez toga nista, jako bi voljela da nisam u pravu! 😇

Kužim da .. a gledaj uvijek postoji nada i znat ćeš još malo dali ste uspjeli ili ne  .. znam da je teško ali nemoj razbijati previše glavu , kako bude bit će .. ako si želiš olakšati i znati kad ti je O , najbolje da kupiš trakice i kreneš hvatati ovulaciju jer ovako Je teško znati ukoliko imaš zbrčkane cikluse.. recimo ja imam duže cikluse i nikad ne ovuliram prije 19/20dc pa tako znam cca kad će O , mene ovaj ciklus užasno bole grudi tako da znam sa sigurnošću da je O prošla , ali neznam točno kad je bila jer nisam pratila baš

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Piamia
    20. Srpanj 2024. 23:00

eni233

Piamia

Kužim da .. a gledaj uvijek postoji nada i znat ćeš još malo dali ste uspjeli ili ne .. znam da je teško ali nemoj razbijati previše glavu , kako bude bit će .. ako si želiš olakšati i znati kad ti je O , najbolje da kupiš trakice i kreneš hvatati ovulaciju jer ovako Je teško znati ukoliko imaš zbrčkane cikluse.. recimo ja imam duže cikluse i nikad ne ovuliram prije 19/20dc pa tako znam cca kad će O , mene ovaj ciklus užasno bole grudi tako da znam sa sigurnošću da je O prošla , ali neznam točno kad je bila jer nisam pratila baš

Hvala! I jos pitanje, google kaze da je moguce i 5-6 dana prije O zaceti, odnosno da se od tako ranijeg odnosa odrzi, sto vi mislite? To je vjer u rijetkim slucajevima🙈

• eni233
    21. Srpanj 2024. 08:08

Piamia

eni233

Piamia

Kužim da .. a gledaj uvijek postoji nada i znat ćeš još malo dali ste uspjeli ili ne .. znam da je teško ali nemoj razbijati previše glavu , kako bude bit će .. ako si želiš olakšati i znati kad ti je O , najbolje da kupiš trakice i kreneš hvatati ovulaciju jer ovako Je teško znati ukoliko imaš zbrčkane cikluse.. recimo ja imam duže cikluse i nikad ne ovuliram prije 19/20dc pa tako znam cca kad će O , mene ovaj ciklus užasno bole grudi tako da znam sa sigurnošću da je O prošla , ali neznam točno kad je bila jer nisam pratila baš

Hvala! I jos pitanje, google kaze da je moguce i 5-6 dana prije O zaceti, odnosno da se od tako ranijeg odnosa odrzi, sto vi mislite? To je vjer u rijetkim slucajevima🙈

Moguće je ostati trudan ako imas odnose i 5 dana prije O , jer spermići žive do 5 dana , ako su kvalitetni, bilo je slucajeva al sad neznam koja je vjerojatnost da se to desi . Ali sretnooo stvarnool , od srca ti želim da ostaneš trudna ❤️🙏
    Koliko dugo već pokušavate ?

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Piamia
    21. Srpanj 2024. 08:53

hvala puno! I ja zelim puno srece svima koji pokisavaju. Zapravo ne tako dugo, imamo jedno dijete od skoro 2 godine, prije toga jedna neuspjesna trudnoca, a sad  par mjeseci pokusavamo. 
    Ali ja se ipet osjecam kao pocetnik, sve se to tako zaboravi…

Moina
    21. Srpanj 2024. 09:49

Ne znam kako sam promasila ovu temu i otvorila novu. Na mobitelu uz hrpu reklama je bilo tesko napravit temu pa sam skroz fulala sve. Evo ovdje kopiram svoj post. 

Pozdrav svima,
    evo moje malo zbunjujuce price. Prije par godina sam imala 3 spontana i nakon toga sam ostala trudna. Morala sam koristit uz vitamine, progesteron cijelu trudnocu i lovenox sprice prvih 12 tjedana. Curica je rodena i sad ce 2 godine.
    Odlucili smo imat jos jedno dijete ali zbog svega sto se dogadalo, doktor mi je prepisao 200mg progesterona (utrogestan) navecer i rekao je da pocnem sa tim 2 mj prije nego sto pocnemo raditi na bebi. Isto tako mi je dao folat i prenatalne da pijem svako jutro. 
    Moj problem je sto prosli mjesec kad je bila ovulacija imala sam malo jaci spotting 1 dan i znam da je to neki puta normalno. Ali ovaj mjesec, 12 dan nakon menstruacije sam pocela dobivat grceve i krvarit ko da mi je prvi dan menstruacije. Evo krvarim isto vec32. dan. Prije dva dana sam napravila test za ovulaciju, onaj digitalni od clear blue i dosao je pozitivan. Imali smo odnose bez obzira na krvarenje. 
    Zanima me je li netko bio u toj situaciji? Je li to krvarenje problem za zacece?Javit cu se doktoru u ponedjeljak da vidim ako je zo u redu. Malo mi je sve to cudno jer se evo prvi puta susrecem sa krvarenjem usred ciklusa. Ciklus je 28 dana, uredan inace.

• eni233
    21. Srpanj 2024. 10:56

Piamia

hvala puno! I ja zelim puno srece svima koji pokisavaju. Zapravo ne tako dugo, imamo jedno dijete od skoro 2 godine, prije toga jedna neuspjesna trudnoca, a sad par mjeseci pokusavamo.
    Ali ja se ipet osjecam kao pocetnik, sve se to tako zaboravi…

A kužim da ❤️ ali ne zamaraj se , brzo će to kod tebe biti .. samo se opusti i bit će kako bude , jedno dijete već imaš nema razloga da ne ostaneš opet u drugom stanju , ne    Brini sve će biti uredu🫀❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

laurell
    21. Srpanj 2024. 15:14

Bebolina jako mi je zao. Usla sam da vidim kako je prosao pregled i ne mogu vjerovati sto sam procitala. Drži se 🩵

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI