Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    alsuncokret14
    29. Ožujak 2024. 21:46

Cure ja sam na I ciklusu folikulometrije radila test na 10dan od ovulacije, imala sam blijedu drugu crtu (bila je biohemijska na kraju). 😕
    Sada II ciklus uradjen, ovulacija bila 17-tog …Jucer radila test nema nista od druge crtice … Cekam M u utorak bi trebala doci… 

• BikMik
    29. Ožujak 2024. 22:04

djetelina13

Jedva cekam i ja tvoj ponedjeljak 🙂 javljaaaaaj sve 😘

Hocu hocu, u nedelju ce mi javiti kako napreduju i kad je tacno tramsfer, taman neradni dan pa se mogu ljepo opustiti kod kuce :) hvala tiii ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    30. Ožujak 2024. 07:55

Suncokret89 i alssuncokret14 znam kako vam je .. ja sam isto bila na klimofenu prošli ciklus i bilo je neuspješno baš me pogodilo jer sam mislila da će biti to to ali ništa . Uglavnom sad je drugi ciklus na klimofenu .. ovulacija je prošla sad čekamo šta će biti .
    .
    .
    Uglavnom prateći ovulaciju trakicama i ultrazvukom došla sam do jedne šokantne činjenice .. ja sam dobila peak na trakici  prošli ciklus na 13dc , a ovulacija je bila na 18dc , onda ovaj ciklus sam dobila na 11dc peak , a ovulacija na 17dc … i to peak i pol , baš je kontrolna jača od testne i to jakoo , budem postavila slike … što dolazimo do zaključka da meni trakice nisu nikakvo mjerilo i nemogu se prema tome apsolutno ravnati !!! Tako da eto nismo svi isti i ne vrijedi pravilo za svakoga da u naredna tri dana će biti ovulacija . Tako da cure moje obavezno si radite folikulometriju jer možda ste u vi griješite kao ja .. ja sam prema tome propustila dosta ovulacija , ja sam poklonila svoje trakice i od sad ih vise neću koristiti jer mi nisu ništa dobro donijele .. eto 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• eni233
    30. Ožujak 2024. 08:03

https://ibb.co/5r5KfmN ova prva je od prošlog ciklusa na 13dc 

https://ibb.co/fF90hfQ  a ova  je od ovog ciklusa na 11dc 
    - i da napomenem da nemam nikakve dijagnoze niti  policisticne niti ništa takvoga , svaki mjesec ovuliram jer mi je to potvrđeno ali eto neznam zašto je kod mene tako …

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

Lunolina
    30. Ožujak 2024. 08:23

Eni jesi li pitala ginekologa koje bi bilo objasnjenje tako velikog jaza izmedju peaka i O?
    Zato je super uz trakice pratiti bbt da si potvrdimo O. Naravno, jos je bolje ici na folikulometrije.
    Stvarno se nadam da ce vam ovaj ciklus uspjeti🥰
    .
    Kawa na srecu moje pikalice su jednostavne jer su u pen-u pa nema puno muke.☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

alsuncokret14
    30. Ožujak 2024. 09:25

eni233

https://ibb.co/5r5KfmN ova prva je od prošlog ciklusa na 13dc

https://ibb.co/fF90hfQ a ova je od ovog ciklusa na 11dc
    - i da napomenem da nemam nikakve dijagnoze niti policisticne niti ništa takvoga , svaki mjesec ovuliram jer mi je to potvrđeno ali eto neznam zašto je kod mene tako …

Eni233 slazem se sa tobom da je folikulometrija najsigurnija, i cak ne znaju svi doktori da ocitaju ultrazvuk! 
    Ja sam bez ikakve terapije pijem samo aspirin100( da ne moze doci do trombofilije) i femibion1.
    Od 2020 ne pazim, ali evo godinu se trudim bas ostati trudna. Evo prva folikulometrija I ciklus bila je biohemijska…
    Sada nesto sam ubijedjena da ce M doci 🙁
    Oboje smo zdravi i nalazi svi su ok… 
    Suncokret89 da se neko cudo desi pa da objema ne dodje 😩

• freyaa
    30. Ožujak 2024. 12:53

BikMik

freyaa

BikMik

Kawa

drage nase wildflower i lunlina, napokon ste krenule s IVF i konkretnim koracimazelim vam objema od srca puno puno kvalitetnih js i na kraju smrzlica po koje cete se nadam se vracati tek za koju godinusamo hrabro s pikanjem, vidim da obje imate povjerenje u svoje doktore sto je jako vazno, sigurna sam onda da su pogodili najbolju terapiju za vas. sretno vam dalje, ocekujemo update svaki dan. stvarno je ovo jako uzbudljivo, međusobno pratimo naša putovanja i s različitim dijagnozama, i veselim se vidjeti da se dešavaju pomacibikmik u kojoj si ti fazi, je li bila aspiracija ?

Jeste, danas, 18 jajnih celija :D, samo da bude par kvalitetnih ja prezadovoljna. Muzev spermiogram sa oligoasteno opet na super. Sad se moliti Bogu da ne dobijem hiper do ponedeljka, tad transfer 🙏

Wao, bas dosta jajnih stanica, cestitam, bit ce tu dosta kvalitetnih. 😊😍
    Btw, koliki ti je amh, ovaj rezultat je odličan.. Sretno.. 🥰

1,5 ng/ml, donaj granica skroz i opao mi je u godini dosta. Od toga je bilo 10 zrelih i 7 oplodjenih 🫣😁

Odličan broj. Sretno 🥰

• eni233
    30. Ožujak 2024. 16:50

Lunolina

Eni jesi li pitala ginekologa koje bi bilo objasnjenje tako velikog jaza izmedju peaka i O?
    Zato je super uz trakice pratiti bbt da si potvrdimo O. Naravno, jos je bolje ici na folikulometrije.
    .

Nije mi dao neko obajsnjenje .. jedino da on može pretpostaviti po velicni folikula kad će biti O ali opet nemoze sa sigurnošću znati kad će se to desiti jer su mi folikuli pucali različite veličine pretprošli , prosli i sad , Al one koristi ste neke mjere ja se bas ne kužim . Jedino mi je reko da su te trakice za neke žene ne pouzdane a za neke su dobre . Svi smo različit , a kod mene pogotovo sve nešto naopako😅🫣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

djetelina13
    30. Ožujak 2024. 20:07

Eni baš nevjerojatno, možda ti treba duže vremena da se jajna stanica izbaci. A vidis meni se ovaj mjesec dogodila možda slična situacija (već sam pisala o tome ovdje). 13.dan ciklusa mi je bio peak, i pokrivali smo par dana prije i na sam dan ovulacije. I 18.ti dan ciklusa krenula prozirna sluz koja je uvijek prisutna oko 13.og dana kad mi je ovulacija po trakicama. Malo sam zbunjena bila ali tko zna, možda se se i meni ovaj mjesec slično dogodilo. Ne znam. Čudno je to naše tijelo 🤷 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

alsuncokret14
    30. Ožujak 2024. 22:25

eni233

Lunolina

.

Nije mi dao neko obajsnjenje .. jedino da on može pretpostaviti po velicni folikula kad će biti O ali opet nemoze sa sigurnošću znati kad će se to desiti jer su mi folikuli pucali različite veličine pretprošli , prosli i sad , Al one koristi ste neke mjere ja se bas ne kužim . Jedino mi je reko da su te trakice za neke žene ne pouzdane a za neke su dobre . Svi smo različit , a kod mene pogotovo sve nešto naopako😅🫣

Eni233 Oni ultrazvukom mjere folikule, lijevu i desnu stranu, izdvoji onaj najveci i njega prati da pukne ide ja mislim do 23mm , nakon 3 dana dolazis opet na ultrazvuk i on vidi da li je bila ovulacija…Pita te da li je bilo bolova na toj i toj strani to jeste koji folikul je najveci bio taj je i pukao… Ja sam osjetila bol na desnoj strani bas taj dan kada je folikul pucao, i pocela je sluz tu vece… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.