Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    29. Ožujak 2024. 09:50

bikmik super za odlican rezultat aspiracije, je li vec bio transfer ?
    wildflower zao mi je za betu ali drago mi je da nisi gubila niti dana vec si odmah krenula s protokolom  drago mi je cuti i da si dobre volje, stvarno vrijeme moze pozitivno utjecati na nas 
    lunolina onda si se i ti vec ispraksirala s pikalicama :) kad ti je uzv ? 
    xoxo ovaj  ciklus ides samo na folikulometriju, hoces sljedeci na klomifen ako se ne primi?
    enii ti si vec ovulirala ili ? koji si dc ? 
    djetelina moje iskustvo RTG HSG je slicno enii, sat prije zahvata sam u braunilu dobila nesto za opustanje (Buscol?) i pola sata prije popila Brufen od 600, normabel su mi rekli da ne treba. zabolilo me na sekundu dok su napuhali baloncic, a onda na samom hsg bol je trajala svega 15ak sekundi, stvarno dosta jaka ali ekspresno je prosla, s tim da su meni jajovodi prohodni. ja sam hsg radila u kbc i ostala sam prenociti u bolnici, iako sam mogla isti dan kuci ali mi je trebao odmor pa sam ostala 
    cure meni danas 17dc, folikul je na 22mm a endometrij 10, tako da akcijamo na veliko ovaj vikend  moram jos jednom sljedeci tjedan do doktora da potvrdimo da je doslo do O, mozda i progesteron odem izvaditi jer nisam nikad.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

wildflower
    29. Ožujak 2024. 10:19

Kawa sretno u pokrivanju🍀🤞🏻🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

djetelina13
    29. Ožujak 2024. 12:57

Kawa

bikmiksuper za odlican rezultat aspiracije, je li vec bio transfer ?
    wildflower zao mi je za betu ali drago mi je da nisi gubila niti dana vec si odmah krenula s protokolomdrago mi je cuti i da si dobre volje, stvarno vrijeme moze pozitivno utjecati na nas
    lunolina onda si se i ti vec ispraksirala s pikalicama :) kad ti je uzv ?
    xoxo ovaj ciklus ides samo na folikulometriju, hoces sljedeci na klomifen ako se ne primi?
    enii ti si vec ovulirala ili ? koji si dc ?
    djetelina moje iskustvo RTG HSG je slicno enii, sat prije zahvata sam u braunilu dobila nesto za opustanje (Buscol?) i pola sata prije popila Brufen od 600, normabel su mi rekli da ne treba. zabolilo me na sekundu dok su napuhali baloncic, a onda na samom hsg bol je trajala svega 15ak sekundi, stvarno dosta jaka ali ekspresno je prosla, s tim da su meni jajovodi prohodni. ja sam hsg radila u kbc i ostala sam prenociti u bolnici, iako sam mogla isti dan kuci ali mi je trebao odmor pa sam ostala
    cure meni danas 17dc, folikul je na 22mm a endometrij 10, tako da akcijamo na veliko ovaj vikendmoram jos jednom sljedeci tjedan do doktora da potvrdimo da je doslo do O, mozda i progesteron odem izvaditi jer nisam nikad.

Kawa hvala ti. Ma dobro, ocito se to preživi 🙂 ja se još uvijek duboko u sebi nadam da će nam se primiti prirodno jer su moji nalazi svi dobri a partnerov spermiogram nadam se da će se popraviti 😎 nada umire posljednja🤞 samo me to vrijeme ubijaaa. Sve tako sporo ide 🥴 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

djetelina13
    29. Ožujak 2024. 13:02

Još jedno pitanje za cure čiju partneri imaju loše spermiograme. Jesu vaši muževi radili spermiogram tocno nakon 3 mjeseca kako je preporučeno ili su napravili i prije? Znam da je za obnavljanje sperme potrebno minimalno 3 mjeseca ali mi smo malo nestrpljivi pa smo mislili napraviti nakon 2 mjeseca. 

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

Kawa
    29. Ožujak 2024. 13:16

wildflower hvala od srca, i ja tebi želim puno dobrih i kvalitetnih stanica  kad ti kreces sa uzv ? hoces li sa ovim protokolom dobiti M ili ? sorry malo sam neupucena po pitanju terapije u IVF.
    djetelina MM je imao dijagnozu oligozoospermia nakon 2 dana apstinencije. napravili smo uroloski pregled gdje je urolog rekao da je sve ok i ponoviti spermio za mjesec dana. u tih mjesec dana je pio fertilup i nakon 3 dana apstinencije dobio je nalaz normo. s tim da nismo radili u istom lab, prvi put smo isli privatno a drugi put na humanu. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

djetelina13
    29. Ožujak 2024. 15:34

Kawa

wildflower hvala od srca, i ja tebi želim puno dobrih i kvalitetnih stanicakad ti kreces sa uzv ? hoces li sa ovim protokolom dobiti M ili ? sorry malo sam neupucena po pitanju terapije u IVF.
    djetelina MM je imao dijagnozu oligozoospermia nakon 2 dana apstinencije. napravili smo uroloski pregled gdje je urolog rekao da je sve ok i ponoviti spermio za mjesec dana. u tih mjesec dana je pio fertilup i nakon 3 dana apstinencije dobio je nalaz normo. s tim da nismo radili u istom lab, prvi put smo isli privatno a drugi put na humanu.

Kawa odlicnooo. Možda je potrebna i duža apstinencija. Moj muž je radio isto nakon 2 dana apstinencije i to nakon loših uvjeta za spermije (cijeli vikend pod vrućom vodom u termama). Bili smo danas na konzultacijama i rekla nam je doktorica da napravi krajem 4.mjeseca šta će biti 2 puna mjeseca 🙂 

wildflower
    29. Ožujak 2024. 15:51

Kawa

wildflower hvala od srca, i ja tebi želim puno dobrih i kvalitetnih stanicakad ti kreces sa uzv ? hoces li sa ovim protokolom dobiti M ili ? sorry malo sam neupucena po pitanju terapije u IVF.

Cekam M da krenem s pikalicama :)
    Uzv 8.dan od pocetka pikanja.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• BikMik
    29. Ožujak 2024. 17:56

freyaa

BikMik

Kawa

drage nase wildflower i lunlina, napokon ste krenule s IVF i konkretnim koracimazelim vam objema od srca puno puno kvalitetnih js i na kraju smrzlica po koje cete se nadam se vracati tek za koju godinusamo hrabro s pikanjem, vidim da obje imate povjerenje u svoje doktore sto je jako vazno, sigurna sam onda da su pogodili najbolju terapiju za vas. sretno vam dalje, ocekujemo update svaki dan. stvarno je ovo jako uzbudljivo, međusobno pratimo naša putovanja i s različitim dijagnozama, i veselim se vidjeti da se dešavaju pomacibikmik u kojoj si ti fazi, je li bila aspiracija ?

Jeste, danas, 18 jajnih celija :D, samo da bude par kvalitetnih ja prezadovoljna. Muzev spermiogram sa oligoasteno opet na super. Sad se moliti Bogu da ne dobijem hiper do ponedeljka, tad transfer 🙏

Wao, bas dosta jajnih stanica, cestitam, bit ce tu dosta kvalitetnih. 😊😍
    Btw, koliki ti je amh, ovaj rezultat je odličan.. Sretno.. 🥰

1,5 ng/ml, donaj granica skroz i opao mi je u godini dosta. Od toga je bilo 10 zrelih i 7 oplodjenih 🫣😁

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    29. Ožujak 2024. 17:59

djetelina13

Bik Mik odličnooooooo🎉 sigurno ćeš ih imati puno oplođenih 🙂 to je jako veliki broooooj.😎
    Kako si preživjela cijeli taj proces? Jel bilo bolno? Pitam i sve cure koje su isle na IVF ili ICSI. Ja sutra idem na druge konzultacije. Moj partner radi spermiogram ponovo za mjesec dana pa ćemo na inseminaciju. Cure koje ste radile pregled prohodnosti jajovoda, kako ste to preživjele?

Prohodnost je meni bila pretraga kao obicni UZ, nista apsolutno nisam osjetila i sve je prohodno. Od stimulacije nisam bila nervozna kako sam mislila, ali napihana i pospana i mucnine. Nakon aspiracije me iskreno boli stomak i dno karlice, ali nije ni cudo sa obzirom na broj js i da sam na granici hipera, pa pratim sve upute dr da ne dodje do toga. Grudi naravno isto bole, a jedva cekam transfer u ponedeljak i bar biti PUPO 😂😅❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

djetelina13
    29. Ožujak 2024. 21:22

Jedva cekam i ja tvoj ponedjeljak 🙂 javljaaaaaj sve 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.