Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    21. Srpanj 2024. 17:24

Meni je danas 11DC, na trakici nema ništa, samo kontrolna linija. Ovo mi je prvi ciklus od poroda, ne tnam sto ocekivati. Prije su mi bili 28 dana, skolski. Ne znam da li da sad radim svaki dan ili ipak ne

12/2023 dječak 💙

Moina
    21. Srpanj 2024. 19:13

Noir

Meni je danas 11DC, na trakici nema ništa, samo kontrolna linija. Ovo mi je prvi ciklus od poroda, ne tnam sto ocekivati. Prije su mi bili 28 dana, skolski. Ne znam da li da sad radim svaki dan ili ipak ne

Meni je trebalo skoro 1 godina da mi se ciklusi reguliraju od prvog ciklusa nakon poroda. I sad kad su regulirani sam evo prokrvarila usred ciklusa. 
    Mislim da to nema nikakvog pravila, na zalost! 

• eni233
    21. Srpanj 2024. 19:19

Ja prijavljujem 1dc , ovaj ciklus mi je trajao samo 29 dana 😱😱😱 najkrace do sad ! 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    22. Srpanj 2024. 06:58

Noir

Pa trakice radiš vise dana da uhvatiš peak.. znaci ne kada budeš imala dvi crtice nego kada ti ta druga crtica bude tamnija od kontrolne, nakon toga ide ovulaciju u roku od dan dva .. 😊

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Xoxo23
    22. Srpanj 2024. 06:59

eni233

Ja prijavljujem 1dc , ovaj ciklus mi je trajao samo 29 dana 😱😱😱 najkrace do sad !

Meni se liti isto malo skrati i “poboljša” 😊 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Kawa
    22. Srpanj 2024. 08:55

eni nadam se da je to dobar znak i da ti nije poremetilo planove 
    xoxo kako si tii ima li simptoma ? pratis li jos bbt, mislim da ona najbolje sve pokazuje ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    22. Srpanj 2024. 08:59

Kawa

eni nadam se da je to dobar znak i da ti nije poremetilo planovexoxo kako si tii ima li simptoma ? pratis li jos bbt, mislim da ona najbolje sve pokazuje ?

Ma nema mi šta remetiti . Ja sam vam na pragu da odustanem od svega. Mislim da necu ici na postupke više niti na ništ . Neznam, jako sam skeptična oko svega i nekako sam izgubila volju za sve to .. neznam na početku sam bila jako intuzijastična al sad sam sve više za Ne nego za Da .. još moram razmisliti o svemu ali mislim da ću odustati od svega .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Mašnica_22
    22. Srpanj 2024. 12:20

eni233

Kawa

eni nadam se da je to dobar znak i da ti nije poremetilo planovexoxo kako si tii ima li simptoma ? pratis li jos bbt, mislim da ona najbolje sve pokazuje ?

Ma nema mi šta remetiti . Ja sam vam na pragu da odustanem od svega. Mislim da necu ici na postupke više niti na ništ . Neznam, jako sam skeptična oko svega i nekako sam izgubila volju za sve to .. neznam na početku sam bila jako intuzijastična al sad sam sve više za Ne nego za Da .. još moram razmisliti o svemu ali mislim da ću odustati od svega .

Razumijem te, ali to ti je trenutni osjecaj. Itekako ces imati volje samo ti treba malo vremena, i vidjeces, zeljeces u postupak vise nego ista. Jer to je priroda da zbog te ogromne zelje da imamo bebicu, mi zene nikad ne odustajemo. Ako si citala temu potpomognuta mogla si vidjeti primjere zena koje su isle i po 10 puta na vantjelesnu, pa opet ne odustaju. Ovo je rolerkoster emocija i sasvim je normalno da ponekad pomislimo da odustanemo. Ti jos nisi prosla nijedan postupak iskljucivo IVF i zato u dubini duse znam da neces odustati i da ce ako ne ove, onda iduce godine ovde osvanuti tvoj pozitivan testic 😊🥰

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

Moina
    22. Srpanj 2024. 14:08

Jagoda01

Moina evo moram da ti pisem jer mi se potpuno ista situacija desila sa tim spotingom, identicna. Pocelo oko 12.og dana i trajalo do menstruacije, a onda prestalo. Nakon sto sam dobila, otisla sam na ultrazvuk i pokazalo se da imam cistu opisanu kao perzistentni folikul i rekla kao puknut ce ona sama, a ja odem za godinu dana, cista idalje tu samo uvecana.
    Ne znam dal je to i kod tebe, ali otiđi na pregled

Bila sam na kontroli prije 2mj i rekli su mi da je sve super i da mogu pocet uzimat progesteron i za 2 mj krenut radit na bebi. 
    I od kad sam pocela sa progesteronom, prva ovulacija je bilo nesto krvarenja 1 dan samo, i dosla menstruacija tocno ciklus 28 dana. 
    Druga ovulacija sad evo krvarim vec 4. dan. Imam sutra zakazan pregled pa cemo vidjet di je priblem. Moguce da je prevelika doza progesterona jer pise da kod previse progesterona i pada estrogena moze doc do krvarenja. 
    Bas me zanima sto ce reci.

Cistu sam imala jednu malenu, pukla je kad sam rodila i evo vec 2 godine ciste nema vise.

Xoxo23
    22. Srpanj 2024. 16:36

eni ma daj nema odustajanja, moraš sve probat pa i ovo ako je to sastavni dio naših puteva .. uzmi koji misec odmora,ali definitvno nastavi sljedećim koracima nakon toga 🫂🫂❤️❤️ znam da je teško ali možemo mi to sve proc ! ❤️ 

kawa ja sam danas 8dpo, od simptoma prebolne velike i natečene grudi šta mi se nekako djeluje rano 🤔 ali znam imat to pred m iako mi neće sigurno doc još 7/8 dana .. 

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI