Bok, curke, ja upravo s folikulometrije na 8.dc i već imam folikul od 19mm. Tako da večeras ide štoperica, a u četvrtak imamo inseminaciju 🤞
Super 😍 držim fige 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🫣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
ja sam 20 dc, bez O, neka sluz se počela pojavljivat jučer .. mislim se da li da pričekam ili da krenem sa Duphastonom.. 🤔 a temperatura jutros 35.95 😅🤣 jadan moj muž s menom ovako hladnom 🤣🤣
Sačekaj možda će ovulacija uskoro
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Caos, evo mene , cisto da se javim jer mi je nekako lakse kada podijelim sa vama,
18 je bio peak , trenutno sam 9dpo za 5 dana (ne)treba vjestica da dodje.
Prosli mjesec sam imala sve od simptoma, bolnih grudi, bradavica, donjeg dijela ledja i stomaka, i mislila sam da ce to biti moj mjesec medjutim nije...
A sada od simptoma nemam nista , mozda je malko i rano ali opet svaka trudnoca je drugacija...
Tako da nisam bas optimisticna za ovaj mjesec😔, cekam subotu da radim test tada cu biti 13 dpo jer necu moci izdrzati do dana ocekivane menstruacije
Izvinite na duzem postu, ali lakse je ovako napisati i reci vama koje prolaze kroz sve to kao i ja, niko drugi ne razume bolje od vas❤️❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Bok, curke, ja upravo s folikulometrije na 8.dc i već imam folikul od 19mm. Tako da večeras ide štoperica, a u četvrtak imamo inseminaciju 🤞
Sretnooo🤞🏻🤞🏻
U kojoj ste bolnici/klinici?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sretno!
Deja možda te plusić iznenadi 🤞🤞
.
Kod mene danas 13.dc na trakicama ni jučer ni danas nema baš ništa. Ali kako kod mene sve to brzo dođe ne znači da sutra ili prekosutra neće biti peak. A opet možda bude i anovulatorni ciklus.
Svakako temp je u padu jučer 36.20, danas 36.11 sutra bi trebala nastaviti padati ako se peak sprema.
Sretno svima! 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Caos, evo mene , cisto da se javim jer mi je nekako lakse kada podijelim sa vama,
Prosli mjesec sam imala sve od simptoma, bolnih grudi, bradavica, donjeg dijela ledja i stomaka, i mislila sam da ce to biti moj mjesec medjutim nije…
A sada od simptoma nemam nista , mozda je malko i rano ali opet svaka trudnoca je drugacija…
Tako da nisam bas optimisticna za ovaj mjesec😔, cekam subotu da radim test tada cu biti 13 dpo jer necu moci izdrzati do dana ocekivane menstruacije
Izvinite na duzem postu, ali lakse je ovako napisati i reci vama koje prolaze kroz sve to kao i ja, niko drugi ne razume bolje od vas❤️❤️
I moj peak je bio 18.2. ja vec od 5 dpo imam stalno neka probadanja, gusti iscjedak i danas vec lakse mens bolove, glupi pms :((
Sretno!
Deja možda te plusić iznenadi 🤞🤞
.
Kod mene danas 13.dc na trakicama ni jučer ni danas nema baš ništa. Ali kako kod mene sve to brzo dođe ne znači da sutra ili prekosutra neće biti peak. A opet možda bude i anovulatorni ciklus.
Svakako temp je u padu jučer 36.20, danas 36.11 sutra bi trebala nastaviti padati ako se peak sprema.
Sretno svima! 🤗
Joj nadam se da hoce🙂
Drzi se, mozda bude za koji dan debela crtica na LH trakici, sretno!❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
11.03 normospermia🧔♂️
Cure, hvala vam na odgovorima. Ja sam mislila da se bas bas ne moze dobiti M pod utricima. Bas sam bila u zabludi :D
Ja sam danas zaboravila uzeti i tablete i utrice na posao i sad moram pod pauzom juriti doma 😒
.
Mariposa, i ja sam 8. dc dobila stopericu🤭 sretnooo da ti cetvrtak 29.2. ostane zauvijek poseban datum ❤️
.
Bebolina mislim da se tebi peak tek sprema :) mozda ti je malo kasnija O zbog svih hormona koji mozda jos nisu skroz izasli iz tijela.
.
Deja drzim palceve da te iznenadi plusic :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Prosli mjesec sam imala sve od simptoma, bolnih grudi, bradavica, donjeg dijela ledja i stomaka, i mislila sam da ce to biti moj mjesec medjutim nije…
A sada od simptoma nemam nista , mozda je malko i rano ali opet svaka trudnoca je drugacija…
I moj peak je bio 18.2. ja vec od 5 dpo imam stalno neka probadanja, gusti iscjedak i danas vec lakse mens bolove, glupi pms :((
Tako je i meni bio prosli mjesec, inace nemam simptome pms nego tek krenu 3 dana pred ocekivanu vjesticu, ali prosli mjesec sam imala sve moguce simptome, grudi su me bolele od 3dpo, sto je bilo prerano za bilo kakve simptome, ali kad bude takvih odstupanja od mojih normalnih simptoma pred menstruaciju, onda mislim to je to , ugledacu i ja svoj plusic na testicu, ali nista...
Mozda ovaj mjesec bude bas taj kad se najmanje nadam.😊
Koliko vec radite na bebcu?
Bas mi je drago sto je neko u istim dpo danima, pa da zajedno cekamo🫣❤️
👩24
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
11.03 normospermia🧔♂️
Tako je i meni bio prosli mjesec, inace nemam simptome pms nego tek krenu 3 dana pred ocekivanu vjesticu, ali prosli mjesec sam imala sve moguce simptome, grudi su me bolele od 3dpo, sto je bilo prerano za bilo kakve simptome, ali kad bude takvih odstupanja od mojih normalnih simptoma pred menstruaciju, onda mislim to je to , ugledacu i ja svoj plusic na testicu, ali nista…
Mozda ovaj mjesec bude bas taj kad se najmanje nadam.😊
Koliko vec radite na bebcu?
Bas mi je drago sto je neko u istim dpo danima, pa da zajedno cekamo
pocetkom prosle godine smo se odlucili za drugu bebu. imala sam dva rana spontana,jedan krajem mjeseca jula a drugi krajem decembra prosle godine. Doduse i tada sam imala pms simptome,tako da se nikad nezna. Doci ce i nase vrijeme abda. Ja planiram sad u petak na 12dpo jedan test uraditi,pa cemo vidjeti :))).
Sortiraj odgovore
Najstariji