Pozdrav cure ☺️🌸
Zanima me ispila sam Klomifen 5 dana 2*1
Sinoc sam zadnju popila.
Kraj sedmice sam narucena za kontrolu kod mog ginekologa.
Ali jutros mi se pojavio iscjedak nije ni svijetlo smeđ a ni žućkast .Imam blage bolove u malom stomaku najvise dok sjedim.Da li to znaci da mi je nastala moguca ovulacija.
Po kalendaru mi pokazuje da su mi dani ovulacije.
Odnose smo imali 19.2 ali i posle jos 😁
Da li je ovulacija ili da se nadam mozda trudnoci 😬
Menstruacija treba tek 16.3
Samira ako ti je po kalendaru ovulacija onda je vjerojatno nastupila. Jer ako ste odnose imali neposredno nakon mentruacije tesko da si trudna. Eventualno da ti je nakon ovulacije 6 do 10 dana nastao takav iscjedak onda je moguce implantacijsko krvarenje. Ovako mislim da je ovulacija
Odnos smo imali prije menstruacije.Menstruacija nastupila 16.2 nije bilo puno ,jer je ginekolog rekao na pregledu prije da ce biti ili jaka menstruacija ili trudnoca.I u svakom slucaju da ako dobijem menstruaciju da dodjem drugi il treci dan.Kad sam otisla na pregled reko je da je moj organizam takav i da nije bilo ni jake menstruacije ni trudnoce.I onda rekao da pijem klomifen 5 dana dva puta po jednu.Al posto je tesko bilo nabavit pocela sam ga 5 dan ciklusa iako nije bilo vec od treceg dana ciklusa nikakvig krvarenja.Odnos imali opet 19.02 znaci dva dana prije pocetka uzimanja..
Samka
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Ali jutros mi se pojavio iscjedak nije ni svijetlo smeđ a ni žućkast .Imam blage bolove u malom stomaku najvise dok sjedim.Da li to znaci da mi je nastala moguca ovulacija.
Pretpostavljam da si pila klomifen od 3 dana ciklusa, jucer si zadnju uzela to je 8dc, prije da ti je rana ovulacija, ne znam kad ti je inače ovulacija, da li je pratiš sa trakicama? Za trudnoću je još rano da bi bilo.. sretnoo
Tesko je odredit ovulaciju jer su mi policisticni jajnici.Ne pratim trakicama.Jednom sam krenula pratit i tu nista i odustala.Muci me ova bol najvise.Ali sacekat cu kontrolu pa vidjet.
Hvala sretno i vama svima i da se svima ostvare zelje ove najsladje.☺️🌸
Moguce da je onda ovulacija bila. Moj ti je savjet kad si na stimulaciji da barem tad koristis trakice.. samo nisam shvatila od kojeg dana ciklusa si koristila klomifen.
Pocela od 5 dana ciklusa
Samka
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Znaci ja sam bila na klimofenu .. ako ste danas popili zadnju nema šanse da je trudnoća u pitanju jer to krećete od 3 dana ciklusa piti , osim ak ste bili prije trudni . Nego su vam krenule djelovati tablete , i isto tako ili je ovulacija ili će tek natupiti . . Meni je ovulacija točno na 14 dan danas nastupila , nakon klomifena , tako da imajte odnose svjedno da budete sigurno . Ja sam imala blage bolove jučer , i danas imam i malo sam napuhnuta jer ovuliram sto posto kad sam jučer uhavitla peak i potvrđeno mi je ultrazvukom . Tako da eto nadam de da sam Vam pomogla
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni prekrasno napisano🥰❤️
.
Martina, Mare kak ste vas dvije trudnice? Jeste pocele kupovati stvari za bebice? 🤭
.
Je li moguce dobiti M pod utrogestanima? Ja sam danas 13.dpo (inace 11.-12. dpo dobivam M) i sutra prestajem s utricima medjutim danas mi je temperatura pala bas onako kako padne pred M.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eniprekrasno napisano🥰❤️
.
Martina,Marekak ste vas dvije trudnice? Jeste pocele kupovati stvari za bebice?🤭
.
Je li moguce dobiti M pod utrogestanima? Ja sam danas 13.dpo (inace 11.-12. dpo dobivam M) i sutra prestajem s utricima medjutim danas mi je temperatura pala bas onako kako padne pred M.
Neke cure dobiju M i pod utrićima. Meni je oba puta došla 2, 3 dana nakon prestanka uzimanja.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Lunolina, meni je bio problem sto i nakon prestanka utrica ja ne bih dobila po 6,7 dana iako je to normalno al me zivciralo jer mi se ciklus onda produzio 😬
Dok mi je frendica npr prokrvarila uz njih, dobila mengu pa ono..ocito se moze dobit menga.
Jako mi je zao zbog neuspjelog pokusaja, al ovo je tvoja godina svakako🙈
.
Ja sam dobro, Rita lupa stalno, mucnine jos malo zezaju... buduci da cu od sestrinih curica uzet veliku vecinu ja sam spremna jedino joj robicu stalno kupujem, ne mgu si pomoc😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mene su takvi bolovi u trbuhu probudili jutros oko 6.. Tako da vjestica dolazi...
Naruciti cu se u dr da vidim sto dalje.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jeli ovo 2 misec bez iti jednog plusa na forumu ? 😔
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
ja sam 20 dc, bez O, neka sluz se počela pojavljivat jučer .. mislim se da li da pričekam ili da krenem sa Duphastonom.. 🤔 a temperatura jutros 35.95 😅🤣 jadan moj muž s menom ovako hladnom 🤣🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Bok, curke, ja upravo s folikulometrije na 8.dc i već imam folikul od 19mm. Tako da večeras ide štoperica, a u četvrtak imamo inseminaciju 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji