Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deja14
    27. Veljača 2024. 11:02

medy

Deja14

medy

Deja14

Caos, evo mene , cisto da se javim jer mi je nekako lakse kada podijelim sa vama,
    18 je bio peak , trenutno sam 9dpo za 5 dana (ne)treba vjestica da dodje.
    Prosli mjesec sam imala sve od simptoma, bolnih grudi, bradavica, donjeg dijela ledja i stomaka, i mislila sam da ce to biti moj mjesec medjutim nije…
    A sada od simptoma nemam nista , mozda je malko i rano ali opet svaka trudnoca je drugacija…
    Tako da nisam bas optimisticna za ovaj mjesec😔, cekam subotu da radim test tada cu biti 13 dpo jer necu moci izdrzati do dana ocekivane menstruacije
    Izvinite na duzem postu, ali lakse je ovako napisati i reci vama koje prolaze kroz sve to kao i ja, niko drugi ne razume bolje od vas❤️❤️

I moj peak je bio 18.2. ja vec od 5 dpo imam stalno neka probadanja, gusti iscjedak i danas vec lakse mens bolove, glupi pms :((

Tako je i meni bio prosli mjesec, inace nemam simptome pms nego tek krenu 3 dana pred ocekivanu vjesticu, ali prosli mjesec sam imala sve moguce simptome, grudi su me bolele od 3dpo, sto je bilo prerano za bilo kakve simptome, ali kad bude takvih odstupanja od mojih normalnih simptoma pred menstruaciju, onda mislim to je to , ugledacu i ja svoj plusic na testicu, ali nista…
    Mozda ovaj mjesec bude bas taj kad se najmanje nadam.😊
    Koliko vec radite na bebcu?
    Bas mi je drago sto je neko u istim dpo danima, pa da zajedno cekamo

pocetkom prosle godine smo se odlucili za drugu bebu. imala sam dva rana spontana,jedan krajem mjeseca jula a drugi krajem decembra prosle godine. Doduse i tada sam imala pms simptome,tako da se nikad nezna. Doci ce i nase vrijeme abda. Ja planiram sad u petak na 12dpo jedan test uraditi,pa cemo vidjeti 

Nadam se debelom plusicu 🙏🤞
    Mi pokusavamo od novembra  2022, i jos uvek nista😕
    Kontrole su sve uredne , ali nikako da se spoje i da se ugnezdi , zato ove dve nedjelje se otegnu kao mjesec dana, nikako proci 😅
    Ali ovo nam je prvi mjesec kako pratim sa trakicama za ovulaciju, doktorica mi je rekla da mi menstruacija i ovulacija su skolski primeri sve u dan dolazi, sto su mi ovaj mjesec i trakice pokazale da mi se sve poklapa sa skolskim racunanjem, znaci i prethodnih mjeseci smo pogadjali dane ali nije doslo do trudnoce, pa me to malo drepimira, ali nadam se da ce mi ove trakice nekakvu srecu doneti🥹
    Javljaj rezultate i sretno🤞❤️

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

Bebolina2024
    27. Veljača 2024. 11:07

Lunolina

Cure, hvala vam na odgovorima. Ja sam mislila da se bas bas ne moze dobiti M pod utricima. Bas sam bila u zabludi :D
    Ja sam danas zaboravila uzeti i tablete i utrice na posao i sad moram pod pauzom juriti doma😒
    .
    Mariposa, i ja sam 8. dc dobila stopericu🤭sretnooo da ti cetvrtak 29.2. ostane zauvijek poseban datum❤️
    .
    Bebolinamislim da se tebi peak tek sprema :) mozda ti je malo kasnija O zbog svih hormona koji mozda jos nisu skroz izasli iz tijela.
    .
    Dejadrzim palceve da te iznenadi plusic :)

Rijetko je meni peak znao biti 12. prije ga uhvatim tamo negdje 14., 15. Ili 16. dc, ali nekako nemam ni sluzi kako inače znam imati jedino osjećam pomalo jajnike. Ali meni zna u jednom danu od nikakve linije doći do dosta tamne, kod mene kad krene tamniti to ide brzo kao i što dosta brzo i opet posvijetli.
    Deja hvala.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Xoxo23
    27. Veljača 2024. 11:09

Evo potamnila je .. i iscjedak se poveća 🙊 https://ibb.co/ZSq3LKy 

Jeli ima kakvog utjecaja to sto je ovako kasno, danas sam 20 dc znaci ako dođe kroz dva dana 22 dc .. 🤔

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• BikMik
    27. Veljača 2024. 11:38

Xoxo23

Evo potamnila je .. i iscjedak se poveća 🙊https://ibb.co/ZSq3LKy

Jeli ima kakvog utjecaja to sto je ovako kasno, danas sam 20 dc znaci ako dođe kroz dva dana 22 dc .. 🤔

Nema veze, bitnija je lutealna.
    Ja sam danas 17dc i trakica 0,36. Skroz sam zbunjena jer znam i ovulirat na 10dc i brzo mi bude kao kod Beboline. Sluz je juce napokon egg white, pa sam mislila da ce danas bas skociti. Samo da ne bude bez peaka i anovulatorni, treci ciklus zaredom.bez nade ne mogu podnjeti 😭

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    27. Veljača 2024. 11:56

Xoxo23

Eto vidiš . Sam ti rekla da ne gubiš nadu 🥰 Ima nade za ovulaciju uvijek 🥰💪💞 sretno u pokrivanju 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    27. Veljača 2024. 12:03

BikMik

Xoxo23

Ja sam danas 17dc i trakica 0,36. Skroz sam zbunjena jer znam i ovulirat na 10dc i brzo mi bude kao kod Beboline. Sluz je juce napokon egg white, pa sam mislila da ce danas bas skociti. Samo da ne bude bez peaka i anovulatorni, treci ciklus zaredom.bez nade ne mogu podnjeti 😭

Samo polako .. sutra bude to to sigurno 🤞🤞🤞 možda je sve kasnije ovaj mjesec zbog zahvata i to je normlano . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Xoxo23
    27. Veljača 2024. 12:14

BikMik

Xoxo23

Tako sam se i ja osjećala do jučer, iako meni nije bas nikad uranila.. držim fige da dođe ubrzo 🤞🏼🤞🏼 meni do jučer popodne ni sluzi nikakve nije bilo .. iako ni ovo ne garantira ništa i dalje mi može bit anovulatorni 🙁  e za lutealnu se ne bojim čim potvrdim počinjem sa Duphastonom .. valjda će on tu malo pomoć 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• eni233
    27. Veljača 2024. 12:16

Xoxo23

BikMik

Xoxo23

Tako sam se i ja osjećala do jučer, iako meni nije bas nikad uranila.. držim fige da dođe ubrzo 🤞🏼🤞🏼 meni do jučer popodne ni sluzi nikakve nije bilo .. iako ni ovo ne garantira ništa i dalje mi može bit anovulatorni 🙁 e za lutealnu se ne bojim čim potvrdim počinjem sa Duphastonom .. valjda će on tu malo pomoć

Probaj si tempicu pratiti da znaš sa sigurnošću da je ovulacija bila 🤞 sretno 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Xoxo23
    27. Veljača 2024. 12:19

Eni  neće da mi ovakvi komentar dva puta sam pokušala 🤬 hahah 
    da ne dižem još nađe dok mi BBT ne potvrdi da je bila da nije samo neki glupi rast LH 🥺🥺😅

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• mariposa1510
    27. Veljača 2024. 12:38

Xoxo, Bebolina, havla cure!
    wildflower, zasad smo u Vinogradskoj, gore planiramo obaviti inseminacije na teret HZZO-a koliko već se odlučimo. Za potencijalni IVF kasnije ćemo još odlučiti ovisno o tome koliko u Vinogradskoj budemo morali čekati na lijekove. Ako to bude par mjeseci, otići ćemo privatno u Repromed.
    Lunolina, hvala ti!  Vidjet ćemo kako će se situacija odviti, muž baš neće dugo biti u apstinenciji jer nismo očekivali inseminaciju tako brzo 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.