Pozdrav svima, prikljucila bi se u wannabe klub :)
Mi smo prakticki na pocetku ali vec imam potrebu dijelit iskustvo s nekim ko to moze malo bolje razumjeti.
Vidim po potpisima da ste vecinom sve vec iskusnije ali nadam se da cu uspjeti pohvatati.
Ja sam u 1/24 odradila neke osnovne pretrage i kontrole prije planiranja trudnoce (papa, brisevi, kks, tsh-sve ok) i od 2/24 smo poceli pokusavati. Muz zasada jos nepregledan. Pocetkom 3. mj sam imala pozitivan test i betu medutim nakon tjedan dana je doslo do biokemijske trudnoce i prokrvarila sam. Sad zadnji ciklus je potrajao 37 dana, test negativan, stigla m. I evo nas u 3. ciklusu, trenutno 10dc.
Sad sam nabavila lh trakice da popratim kad je tocno ovulacija jer su mi ciklusi inace mrvu produzeni (30-33 dana) pa pretpostavljam da je O nekad oko 17-18 dc ali vidjet cu kroz par mj sad… jucer sam prvu lh testirala, naravno jedno veliko nista 😅
Pijem prenatal, vitamin D i povremeno omegu.
Treba mi ovih dana stici tinktura vrkute, imate mozda iskustva s njom? Koliko sam citala moze se piti cijeli ciklus do eventualnog pozitivnog testa?
Udavila sam odmah s prvim postom, isprike 😂
Ali evo, to je otprilike trenutno stanje. Svjesna sam da su dva ciklusa tek pocetak ali imam potrebu napravit sve sto ja mogu kad ionako puno toga ne mozemo kontrolirati :)

xoxo najvaznije da imas povjerenja u svoju doktoricu, ona ipak zna bolje nego mi. nadam se da ce M sto prije pa ces i ti u nove pobjede
eni kako ti je i bebolina napisala, mislim da je najbolje da je iznad 90, a idealno 100. naravno vidit ces sta ti i na konzultacijama kazu.
blackie dobrodošla pila sam davno tinkturu vrkute, nešto mi je skratila ciklus ali nisam bila redovita s uzimanjem. želim ti da što prije opet ugledaš plus
i samo nastavi s lh trakicama, nekad je teško uhvatiti peak al super je osjecaj kad uspijes
nije garancija da ce doci do O, ali svejedno bar je dobar orijentir.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Evo mene opet 🥲 18 bi trebalo da je ovulacija bila. I moja nestrpljivost uzmem test iako znam da tesko da ce ista pokazati.. I pokaze se jedva vidljiva druga crta https://ibb.co/Zf79Bz2 sta mislite o ovome? Je li to ta evap. Crta u roku je ocitan test gravignost duo. menst ( ne ) treba doci tek 29 🥹

Evo mene cure , ništa nisu komentirali rekli su sve ok što se tiče nalaza . Možda zato jer je to inseminacija evo neznam . Uglavnom u postupak idemo tek sa sljedećom M ne sad , prepisali su mi letrozol od 3-5 dana ciklusa . 9dc idem na uzv prvi pa ćemo vidjeti što će biti dalje . Eto ukratko . Super da ne idem ovaj ciklus iskreno , jer nekako mi je to bilo prebrzo i nisam baš bila spremna . Sretna sam s konzultacijama kako su prošle 🥰

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala cure! 😊
Kawa planiram sad jednom dnevno lh testirati a kad se krene eventualno pojavljivati i druga crtica onda dvaput dnevno. Pa cu vidjet s vremenom… koju god dodatnu info da s tim dobijem dobro ce doci 🤷♀️ Obicno osjetim ovulaciju kada je na desnom jajniku ali lijevu stranu uopce ne.
Queeqa pratimo se 💪 Vitamin d se moze kupit i bez recepta samo je onda u nesto manjim dozama. Ja sam koristila i kapi na recept kad sam bas bila u manjku a sad imam gel kapsule. Mislim da je svejedno koji oblik, poanta je u dozi a eventualni visak se ionako izluci van iz tijela. Iako tesko da itko ima visak vitamina d, vecinom smo na donjim granicama svi 🙈
Areta ja iskreno ne vidim drugu crticu… ali svakako je jos rano, stigne se pojaviti kroz par dana 🤞🤞

Evo mene opet 🥲 18 bi trebalo da je ovulacija bila. I moja nestrpljivost uzmem test iako znam da tesko da ce ista pokazati.. I pokaze se jedva vidljiva druga crta https://ibb.co/Zf79Bz2sta mislite o ovome? Je li to ta evap. Crta u roku je ocitan test gravignost duo. menst ( ne ) treba doci tek 29 🥹
Ja vidim kao neku blagu crtu . Probaj za dva dana ponoviti pa će biti jasnija ukoliko si trudna 🤞🤞❤️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Vrlo dobar dvitamin vam je od better you, zeleni sa 3000. Košta oko 13-14 eura, ima oko 100 doza. Ja ga prsnem tri puta i uz njega pojedem žlicu maslinovog ulja.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Blackie dobrodošla i što prije otišla na veseliju temu. Dobro je što si već neke napravila. Ako kroz još neko vrijeme ne bude pomaka bilo bi dobro da i muž napravi spermiogram.
Aretat1 ako je O bila 18. onda je svakako još prerano da test išta pokaže. Danas bi po tome bio 6.dpo a beta se počinje izlučivati u krv tek negdje oko 8.dpo, tako da test ne bi trebalo raditi prije 10.dpo taman dok se malo poduprla ako se krenula lučiti. Ja ako i radim test obično ga radim 12.dpo jer je tada situacija najjasnija, ako nešto ima test bi tada morao nešto pokazati, ako nema ništa čekam M.
Ponovi test za par dana. Sretno!!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
queeqa ja isto uzimam BetterYou ali plavi od 4000 mislim, jednom dnevno pod jezik prsnem jedan potisak. i kao sto ti je Simba napisala, najbolje se apsorbira u mastima tako da uz masnu hranu ili zlicicu ulja ga je najbolje uzimati.
aretat potpisujem sve sto ti je Bebolina napisala, ja iskreno ne vidim crticu odnosno vidim sjenu ako se bas jaaaaako potrudim, ali 6dpo je stvarno pre rano za testiranje. strpi se jos koji dan i zelim ti da ugledas debelu crticu bez sumnje
eni super da su zadovoljni nalazima i da mozete u miru sljedeci ciklus na iui, taman ces se moci i psihicki pripremiti
kako to da su ti dali letrozol a na klomifen si dobro reagirala ?
Kod mene 11dc folikuli tek 10mm, endo samo 4mm. ponovno idem u ponedjeljak na kontrolu. strašno me zivcira sto sve ide tako sporo ali sto cu, ne mogu iz kože van nadam se napretku u ponedjeljak.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Hvalaa svima, javljam za dva dana ima li nesto ili ne. Kakva su iskustva sa ovim testom jesu li pouzdani ? ❤️❤️❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji